BA (Hons) i psykologi

The American College of Greece

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons) i psykologi

The American College of Greece

BA (Hons) i psykologi

BA101

Psykologi er det videnskabelige studie af adfærd og underliggende mentale fænomener. Feltet omfatter forskning, hvorigennem de studerende lærer grundlæggende funktioner om menneskers og dyrs adfærd, og praksis, hvor denne viden anvendes til at hjælpe med at løse menneskelige problemer. Den Psykologi store giver de studerende en høj kvalitet, godt afrundet, udfordrende uddannelse. Det tilskynder analytisk og kritisk tænkning, den nøje vurdering af beviser og anvendelsen af ​​forskellige tekniske færdigheder. Programmet tager fat en bred vifte af teoretiske emner og praktiske teknikker i psykologi og fungerer som en fordelagtig springbræt for fremtidig postgraduate uddannelse og en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder.

Hvad du vil studere

Ved starten af ​​deres store, psykologistuderende lære om grundlaget for den disciplin, laboratoriearbejde og statistik. Som studerende fremskridt gennem programmet, de tager kurser, som giver konceptuel viden om de centrale områder i psykologi, herunder udviklingspsykologi, biopsychology, forskningsmetoder og psykometri, og personlighed teorier. Senior-niveau kurser giver de studerende mulighed for at gennemføre original forskning i form af et empirisk projekt, samt at vælge fra en bred vifte af valgfag i ren og anvendt områder af psykologi, giver eleverne mulighed for at definere deres interesseområder. Desuden er de studerende forpligtet til at tage tre obligatoriske kurser i psykopatologi, social og kognitiv videnskab.

Karriere / Graduate Study Muligheder

Psykologi kandidater er udstyret til at arbejde i indstillinger børnepasning, centre, der specialiserer sig i særlige behov, indlæringsvanskeligheder, mental retardering eller autisme, eller i en bred vifte af roller i organisationer. De, komplette avancerede graduate grader kan arbejde som professionelle psykologer eller forfølge en karriere i undervisning eller forskning.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
Grækenland - Athens, Central Athens
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Grækenland - Athens, Central Athens
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen