Read the Official Description

BA (Hons) i regnskab og finansiering

Dette kursus er en sanering af vores eksisterende Regnskab og Økonomi og Finans grader for at give eleverne mere fleksibilitet og en bredere vifte af karrieremuligheder. Kurset er underlagt QQI validering.

Om dette kursus

Denne regnskab og finans grad handler om meget mere end blot tal. Det vil give dig de tekniske færdigheder, du har brug, men også evnen til at tænke kritisk og kreativt at forstå, hvordan en organisation kan lykkes. Den er udstyret med en blanding af specialiserede regnskab og finansiering emner sammen med generelle forretningsmæssige fag. I det første år du vil studere en bred vifte af regnskabs-, finans- og business moduler. I andet år vil du vælge enten finans eller bogføring vandløb og undersøgelse moduler er baseret på disse specialiserede streams.

Kurset vil hjælpe dig med at forstå forholdet mellem finansiering og andre forretningsområder discipliner. Du vil udvikle en kritisk og metodisk tilgang til problemløsning og beslutningstagning i en finansiel kontekst og udvikle evnen til at fortolke og formidle finansiel og anden information. Den bredere business synspunkt af kurset vil give dig en fremragende fundament i ledelse og forvaltning og giver dig det brede perspektiv er nødvendige for den moderne sammenkoblede forretningsverden.

Karrieremuligheder

Denne grad vil udstyre dig til en karriere i regnskabsvæsen, beskatning, finansiering og beslægtede områder. NCI har særlig ekspertise på dette område og kandidater har opnået fremragende beskæftigelsesmuligheder rates.As en afgangselev fra dette kursus vil du:

  • Forstå teori og praksis i regnskab og finansiering.
  • Udvikle dine færdigheder og viden inden for alle forretningsområder.
  • Være i stand til at forfølge en karriere i generel ledelse, regnskab, beskatning eller beslægtede områder.

Nyuddannede fra Regnskab og Finansiering fra NCI er ansat som trainee revisorer og skatterådgivere i Big 4 og Top 10 revisionsfirmaer sammen med industrien og finansielle tjenesteydelser. Mange er ved at gennemføre de faglige bogføring eksamener og specifikke arbejdsgivere omfatter Ernst & Young, Deloitte, BDO, Grant Thornton, JPA Brenson Lawlor, JP Morgan, Enterprise Rent a Car, Citi, BNY Mellon, Moore Stephens, Cornmarket og Daiwa.

Kursus Struktur og Award

Denne bachelor-kursus er en treårig ærer grad. Kurset løber over 6 semestre med løbende evaluering afholdes hele kurset og eksamen ved afslutningen af ​​hvert semester. Ved afslutningen vil du modtage en QQI BA (Honours) grad i Regnskab og Finansiering på niveau 8 på den nationale referenceramme for kvalifikationer.

Hvem er kurset for?

Kurset vil appellere til studerende, der ønsker at flytte ind i den internationale verden af ​​regnskab og finansiering. Kurset er for forlader skolen, modne studerende og dimittender fra QQI niveau 5/6 programmer, der ønsker at gå i gang med et kursus af fuldtidsstudium.

Adgangskrav

Minimumskrav adgangskrav er en klasse C3 eller derover i to Højere niveau fag, sammen med et D3 (Højere eller Almindelig niveau) i fire fag. Et minimum af klasse D3 (Højere eller Almindelig niveau) skal indhentes på engelsk og matematik.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by National College of Ireland »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date