Read the Official Description

Den Stage Management BA (Hons) grad er det første af sin slags dedikeret til at levere den næste generation af Stage Managers til Live Events, herunder: teater, touring, virksomhedernes, sportslige, og leve udendørs arrangementer og festivaler. Der er en række spændende begivenheder, der kræver specialiserede fase lederevner at sikre deres velfungerende, og det er med dette kursus giver vi en unik indsigt i styring af alt fra teaterscener til TV placering arbejde, og sportsbegivenheder til festivaler.

Eleverne lærer gennem praktiske øvelser og besøger fagfolk til at få en fuldstændig forståelse af den rolle, en Stage Manager og progression veje. I løbet af kurset vil du udvikle den viden og kompetencer til at få beskæftigelse i en række spændende og krævende roller både nationalt og internationalt.

En del af Production Park i Wakefield, den komplette pre-produktion og live events center for Storbritannien, er Backstage Academy omgivet af virksomheder, der betjener nogle af de største navne i live events. Med scenen design, fremstilling, og touring produktionsfaciliteter, kunder omfatter Muse, Coldplay, Kylie og Rihanna sammen med mærker som Jaguar, Aston Martin og Monster Energy.

StageManagement102

Hvorfor studere dette kursus?

The Stage Management BA (Hons) er dedikeret til at levere den næste generation af Stage Managers til Live Events, herunder: teater, touring, corporate, sportslige, levende udendørs arrangementer og festivaler. Startende med en grundig undersøgelse af de traditionelle teater baseret scene management teknikker, vil du så lære at anvende denne viden på tværs af en række sektorer. Du vil lære, hvordan rollen som regissør udvikler sig fra generalprøve til ydeevne og hjælp, og studere hvordan dine færdigheder kan overføres til arbejde på internationale begivenheder. Dette kursus vil give en forståelse af de progression ruter i beskæftigelse i den fase ledelse industrien, og samtidig sikre en bred vifte af praktiske og arbejde baseret træning.

Karriere

Som kandidat i fase Management vil du have en vifte af karrieremuligheder at forfølge inden for live events industrien, herunder levende musik, konference- og firmaarrangementer, teater, modeshows, fester og bryllupper, og internationale begivenheder. Den unikke erhvervserfaring indlejret i det andet og tredje år af programmet vil sikre du har en konkurrencemæssig fordel frem for andre dimitteret fra lignende uddannelser. Det er en industri udvikler og muligheder er tilgængelige for kandidater med det virkelige liv erhvervserfaring understøttet af teoretiske akademiske studier. I de seneste år kandidater fra Backstage Academy har gået på at en bred vifte af roller i industrien, fra touring med store navne som Avenged Sevenfold og The Specials, at arbejde på festivaler og de store begivenheder såsom åbningsceremonien, at følgende karriere som mødested og produktion teknikere.

Moduler

År 1:

 • Akademiske og faglige kvalifikationer til de begivenheder Industries
 • Backstage Tekniske Skills
 • Produktion Pre-planlægning og indstudering
 • Produktion Realisering
 • Events og Festival Stage Management
 • Film og Tv Beliggenhed Arbejde

År 2:

 • Praktikophold
 • Begivenhed Production Management
 • Produktionsplanlægning og Realisering
 • Anvendt Stage Management Techniques
 • Forskning Metoder til Events Studier
 • Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

År 3:

 • Det integrerede Music og Live Events Produktion Business
 • Showtime Strategisk Projektledelse
 • Begivenheder Logistik
 • Stage Management Arbejde projekt
 • Major Project
StageManagement101

Vurdering

Samt traditionelle foredrag, seminarer og selvstudier din læring vil blive forbedret med besøg fra gæstetalere og masterclass seminarer fra brancheeksperter, internationale casestudier, workshops og endnu vigtigere muligheder for at arbejde på levende projekter som en del af både praktiske moduler og praktik; giver dig unikke indsigt og en grundig forståelse af scenen ledelse, der opererer på de internationale markeder og i en række sektorer. Evaluering er via en række metoder, fra at udvikle en portefølje af dit arbejde og færdigheder, til praktiske vurdering og forskningsprojekter.

Indlæggelser kriterier

For 2017 post

Du vil normalt have fem GCSE i lønklasse C og derover, til også at omfatte afleveringer i engelsk sprog, matematik og videnskab. Derudover vil du: Enten har 104 UCAS point fra mindst to A-niveauer i alle fag, eller en BTEC National kvalifikation.

Eller hvis du ikke har 104 UCAS point, men har minimum to års relevant industri baseret erfaring så vi kan stadig være i stand til at tilbyde dig et sted med dig udfylde en diagnostisk vurdering og deltage i en samtale.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du har brug for IELTS 6,0 eller tilsvarende.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Backstage Academy »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
9,000 GBP
per år
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date