BA (Hons) Illustration

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Hvad man kan forvente på kurset

Bliv en dygtig visuel kommunikator og sæt dit præg på et hurtigt transformerende medielandskab.

I løbet af din tid på at studere BA (Hons) Illustration på HCA vil du finpudse din evne til at formidle en følelse, væve en fortælling, forklare et komplekst emne og belyse en forbløffende vifte af emner, alt sammen gennem kraften i din billedfremstilling.

Du vil være bevæbnet med den grundlæggende viden, der er nødvendig for at blive illustratør, opmuntret til at udforske en fantastisk bredde med billedfremstillingsteknikker og inspireret til at skabe din egen vej som kreativ professionel under og ud over dette kursus.

At studere illustration på Hereford College of Arts tilbyder arbejdsområderne, kontakttid og muligheder, der er nødvendige for at gøre godt arbejde.

På Illustration-graden ved HCA er vores prioritet at hjælpe dig med at udvikle din unikke, personlige 'stemme' som illustrator. Vi gør dette ved at køre et bredt baseret kursus, hvilket betyder, at du vil blive støttet til at udforske og udvikle et utal af teknikker og medier, før du fokuserer på, hvad der gør dit arbejde identificerbart til dit arbejde.

I løbet af kurset får du muligheden for at deltage i mange mindre gruppe workshops og tegningskurser. Du vil også drage fordel af samtaler med vores erfarne kursuslærere, værkstedsteknikere og gæstetegnere. Når det er tid til at komme i gang med dine projekter, kan du gøre det i dit individuelle, personlige arbejdsområde.

Vi opfordrer gruppediskussioner og afholder regelmæssige gruppefeedback-sessioner, så de studerende kan opmuntre og støtte hinanden. En-til-en vejledningstid betyder, at du får den individuelle hjælp, du har brug for med en række projekter, hvor du kan lave alt fra et individuelt billede til en avis til en billedbog eller zine.

Med et solidt fundament i traditionelle processer, såsom tegning og trykning, holder Illustration på HCA også øje med de mest moderne praksis. Kurset er forbundet med mange højt profilerede illustratorer og internationalt anerkendte begivenheder. Illustration på Hereford giver også adgang til værkstedsfaciliteter i verdensklasse og ture til kulturelle epicentre. Live trusse med eksterne kunder betyder, at du får førstehånds professionel erfaring, inden du endda opgraderer.

HCA Illustration-studerende har også adgang til teknisk support i fremragende håndværksorienterede workshops, der bruger traditionelle trykprocesser, herunder brevpresse, collagrafi, monotryk, gravering, ætsning og serigrafi. Studerende drager fordel af fremragende IT-faciliteter og support, der leverer branchestandardsoftware på både PC- og MAC-systemer. Dette inkluderer den komplette Adobe-serie af produkter, inklusive Photoshop, illustrator og After Effects, plus I-stop Motion og Final Cut Pro til video efterproduktion.

Option Modules giver mulighed for at tilpasse dit studieprogram og samarbejde på tværs af kurser og år. Alle studerende tager kritiske studier, hvor du kan få fascinerende indsigt i det emne, du elsker.

Frem for alt er individuel udvikling kernen i Illustration på HCA .

Hvad vi leverer:

 • Lille gruppeundervisning i et venligt studiemiljø.
 • Individuelle arbejdsområder, som du kan lave dine egne.
 • Ekstraordinær adgang til tutorialsupport og teknisk rådgivning.
 • Inspirerende, højt profilerede besøgende, herunder prisvindende illustratorer: Clive Hicks-Jenkins, Jonny Hannah, Rebecca Gibbon, Matthew Richardson, Laura Carlin, Ian Murray, Geoff Grandfield, reportagekunstner Xaviere Pick og mesterprintmakere Charles Shearer og Nick Morley.
 • Regelmæssige tegningskurser og trykte workshops
 • Muligheder for at producere en række resultater, herunder grafiske romaner, billedbøger, zines og små publikationer, kort, udskrifter og mere.
 • Live projekt briefs med eksterne klienter.

Karrieremuligheder

 • Grafisk designer
 • Produktionsdesigner
 • animator
 • Videoproduktionsingeniør
 • Selvudgivet Illustrator
 • Kreative freelance-udøvere

Succeshistorier

Nylige eksempler på provisioner foretaget af HCA kandidater inkluderer:

 • Redaktionel illustration til The Radio Times and the New Your Times
 • Børnebogkommissioner for flere udgivere, herunder Quarto og Wide Eyed Books, Otter-Barry Books og Graffeg Books
 • Oprettelse af illustrationer til public relations-publikationer for Herefordshire Council og Balfour Beatty
 • Oprettelse af stedsspecifikke installationer og kunstmalerier af 'vægmaleri'
 • Grupper af studerende har vokset 'kollektive' virksomheder, der deler studieplads og udvikler små virksomheder

”Jeg nød så mange ting ved HCA . Vi havde altid fantastiske og inspirerende besøgende illustratorer og ture. Kurset er så godt forbundet. ”
~ Tina Pearce

Hvad du vil studere

År 1

Introduktion til år 1

Undersøgende, eksperimentel og analytisk.

I det første år vil du udforske tegningens rolle som en kernefærdighed samt forholdet mellem tegning og traditionelle printprocesser. Du vil studere nogle af de grundlæggende former for illustration, såsom mode- og reportageillustration, der har en meget klar afhængighed af tegningen.

År 2

Introduktion til år 2

Udviklingspraksis

Det andet år fremmer din udforskning af illustrationen i mange af dens grundlæggende former. Du har muligheder for at udvikle og anvende dine billedskabende evner gennem en række moderne resultater. Disse inkluderer at engagere sig med eksternt indstillede projekter og opgaver i form af samarbejde, konkurrencer og udstillinger.

År 3

Introduktion til år 3

Bekræftelse af praksis

Dit sidste år er hvor du vil finpudse dit interesseområde og / eller specialisme inden for illustrationen. Du får mulighed for at udvikle din forsknings- og illustrationspraksis under dit personlige projekt og din afhandling. Vi støtter dig til at gøre dette gennem forhandling og diskussion, når du planlægger og udvikler disse arbejdsmiljøer.

Du opretter en portefølje, der viser din individuelle, specialiserede illustrationspraksis. Du laver også indledende medier og visuelle aktiver, såsom innovative visitkort og en slående tilstedeværelse på nettet, for at hjælpe dig med at nå dine tidlige karrieremål efter eksamen.

140225_IllustrationAnimation.jpg

© Hereford College of Arts

Adgangskrav

 • Mindste alder 18.
 • Vellykket portfoliointerview.
 • Akademisk præstation - vi forventer normalt, at ansøgere har opnået 80 UCAS-tarifpoint ved indrejse, men selvom kvalifikationer er vigtige, er vores tilbud ikke udelukkende baseret på akademiske resultater. Vi kan komme med tilbud baseret på andre beviser for talent og egnethed til kurset.
 • 80 UCAS-point på det nye UCAS-tarifsystem for 2017 svarer til 200 UCAS-point på det tidligere pointsystem - for flere detaljer se takstforklaring og rådgivning på UCAS-webstedet.
 • Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk - bevis for IELTS samlede score på 6.0 med et minimum på 5.5 i alle sektioner (læsning, skrivning, lytning og tale) kræves.
 • Ansøgninger fra modne studerende med relevant erfaring vil også blive overvejet.
 • Anerkendelse af muligheder for tidligere læring - kollegiet hilser ansøgninger fra studerende med tidligere læring og / eller tidligere erfaring velkommen. Yderligere oplysninger om støtteberettigelse kan findes på side 15 i vores optagelsespolitik.
 • Alternativt kan du kontakte os på registry @ HCA .ac.uk, og vi kan tilbyde yderligere rådgivning om HCA og UWTSD-tildelingsorganets krav.

NB for Top-Up studerende gælder forskellige adgangskrav

En ny kreativ campus for Hereford:
Station Approach Studenterbolig

Med et tungt hjerte meddeler vi dig, at den nye Station Approach-boligbyggeri ikke åbner for studerende som planlagt den 21. september 2020. Byggeriet blev forsinket på grund af Covid-19-pandemien, og selvom de har arbejdet utrætteligt for at at indhente bygningen vil ikke være klar til studerende før den 2. januar 2021. Vi sætter pris på, at dette ikke er en ideel nyhed og vil have en indflydelse på planerne for den nye studiekohorte 2020/21. City Heart Living-teamet har imidlertid sat tingene på plads, så de studerende er i stand til at komme i september og have et midlertidigt behageligt hjem til at starte den nye periode i.

Station Approach er ny, specialbygget indkvartering for Hereford College of Arts studerende i hjertet af byen, inden for nem gåafstand fra HCA undervisningscampusser.

Indkvarteringen er specielt designet til kollegiet, og HCA medarbejdere og studerende har været involveret i designkoncepterne og beslutningstagningen omkring, hvordan bygningen fungerer som et hjemligt, kreativt knudepunkt.

Indkvarteringen ligger ved siden af Hereford Railway Station og er midt mellem de to undervisningscampusser (College Road & Folly Lane) og byens centrum. Dette giver let adgang til alle de sociale og kulturelle ressourcer i byen såvel som forbindelser med det bredere samfund.

De fleste værelser er arrangeret i klynger med et fælles køkken og opholdsstue, alle værelser har en-suite.

Bygningen har et unikt fokus på visning af kreativt arbejde både internt og eksternt, og der er et ekstraordinært, rummeligt socialt rum i stueetagen designet til udstillinger og performance samt uformel socialisering.

Denne nye bygning drager fordel af en innovativ, 'smart' off-site-byggeproces, der understøtter enestående kvalitet.

Beliggenhed

Station Approach er inden for et par minutters gang fra mange faciliteter til at støtte studerende uafhængigt liv inklusive et stort supermarked overfor stedet.

Herefords moderne, multi-GP Medical Center åbner et par hundrede meter langs vejen.

Webstedet giver eleverne nem adgang til det smukke grønne område i Churchill Gardens samt underholdning som Herefords populære Bowling Alley.

For at rejse videre kunne Station Approach ikke være bedre placeret til jernbane, bus, cykel og taxa.

Ethos

Station Approach køres for at fremme studerendes samfund og studerendes trivsel.

Det vil have en bemandet reception i løbet af dagen og nødkontakttjeneste uden for åbningstiden.

Individuelle soveværelser inkluderer kreative vægplader, som de studerende kan personalisere med en visning af deres eget arbejde eller inspirationskilder.

Hele året begivenheder og socialt program kurateret af Station Approach ledelsesteam i samarbejde med studerende vil støtte det kreative samfund.

Studenterrepræsentanter og HCA personale vil blive involveret i løbende beslutningstagning omkring campusledelse.

Abigail Appleton, rektor, sagde: ”Det har været rigtig spændende for mig at arbejde med partnere, der er lige så engagerede i at støtte studentsamfundet og studerendes trivsel som Cityheart. Vi åbner Station tilgangen til andet og tredje år såvel som de første år, da dette afspejler vores etos om at udvikle et sammenkoblet kollegium samfund. Det fremmer omgængelighed, samarbejde, kreativitet og støttende adfærd mellem årsklasser. Vi arbejder også med Herefords nye ingeniøruddannelsespioner NMiTE, og studerende, der starter deres nye program, opfordres også til at ansøge om værelser i Station Approach. Kreativ kunst og innovativ teknik har meget til fælles. Jeg er begejstret for, at HCA studerende har denne chance for at leve inden for det samme kreative knudepunkt og ser frem til at se mange kreative samarbejder opstå. ”

Nogle af vores partnere

Udviklingsselskab Cityheart Partnerships har specialiseret sig i at arbejde med den offentlige sektor og har leveret mindre skala studentboliger over hele Storbritannien samt sundhedsbygninger. Det har en stærk etos i at arbejde tæt sammen med partnere og levere bæredygtige løsninger. Fra direktør Alastair Gourlay til Operations Manager Sian Evans, er Cityheart lige så lidenskabelig som os om at sikre, at de studerende er glade og støttede i deres bolig.

Engie er en af Storbritanniens største energi- og servicevirksomheder med et dybt engagement i regenerering, samfund og placemaking. Engie er begejstret for at promovere studerendes kunst på tværs af stedets oplagringer såvel som den færdige bygning.

Caledonian Modular er en pioner inden for offsite-bygning. Vores Caledonian-designer David Wallace har 'Art School' i sit DNA og er lige så glad for at tale Bauhaus som badeværelseindretning med os.

Herefordshire Council støtter enormt udviklingen af Herefords historiske kunstskole og yderligere udvikling af Herefords internationale ry for specialiseret videregående uddannelse samt at gøre Hereford til en bæredygtig by. Vi elsker det, at administrerende direktør Alistair Neill kommer på besøg på college på sin cykel.

Boligomkostninger

Lejeprisen pr. Uge for et klyngesoveværelse vil være cirka £ 142 i 42 uger - svarende til £ 5.964 om året.

Lejeprisen pr. Uge for en studiolejlighed vil være cirka £ 163 i 42 uger - svarende til £ 6.846 om året.

* Underlagt vilkår og betingelser

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and ... Læs mere

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and each other. Students also experience an excellent amount of contact time with tutors in a forum which is small enough for your voice to be heard. Minimer