Read the Official Description

Dette program giver dig mulighed for at udvide omfanget og dybden af ​​din skrivning på tværs af en række forskellige formater samtidig inkorporerer kurser fra en række andre, der er omfattet veje.

Programmet giver dig mulighed for at udforske en række skrive i forskellige former og genrer, herunder fiktion, poesi, performance skrivning, dramatik og manuskriptforfatter. Vurdering består af porteføljer af arbejde produceres hvert sigt sideløbende tidsskrifter og reflekterende essays, hvor du vil reflektere over og analysere udviklingen af ​​dit skriveprocessen.

Programmet udstyrer dig med de færdigheder til at arbejde i en række forskellige tekstuelle former, både producerer og analysere tekst. Det udvikler de grundlæggende færdigheder for kommunikation, uafhængig forskning, selvdisciplin og teamwork værdsat af arbejdsgiverne i en lang række områder, samtidig med at du kan udvikle din skriftligt stemme og forfølge din interesse i skriftligt.

De overordnede mål for programmet er:

  • At udvikle dine grundlæggende skrivefærdigheder i en række discipliner, samtidig med at specialisering gennem valg af muligheder
  • At præsentere en bred vifte af tekster fra mange perioder og kulturer, og dermed opmuntre dig til at engagere sig med spørgsmål om mangfoldighed
  • For at gøre dig i stand til at gennemføre forskning og udvikle de færdigheder til kritisk vurdere tekster og sammenhænge.
Program taught in:
Engelsk

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
- UK / EU; £ 11.200 for internationale studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date