BA (Hons) Mode Kommunikation

Conde Nast College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons) Mode Kommunikation

Conde Nast College

Programmets vigtigste formål er at: Indføre studerende til en bred vifte af områder inden for modebranchen og fremme deres forståelse af de centrale spørgsmål omkring sin fremgang i det 21. århundrede Udvikle elevernes kommunikationsfærdigheder på tværs af en lang række medier, med vægt på kreative udgange og visuelle budskaber Give muligheder for studerende at udvikle vigtige overførbare færdigheder i forskning og analyse, intellektuel autonomi og kreativ tænkning, samarbejde, organisation og virksomhed Aktiver hver elev til at bestemme deres egen personlige og faglige styrker gennem kritisk refleksion, med henblik på at identificere og forfølge en passende karriere inden for mode Dette intensive to-årig grad giver en unik mulighed for at lære om modebranchen indefra. De uovertrufne forbindelser til industrien informerer pensum og projektet briefs eleverne er indstillet og understøttes af gæstelærere og industrien gæster, der er førende inden for deres områder. Programmet omfatter også en "Collaborative Industry Project 'modul, som vil give de studerende til at arbejde på en industri korte sæt af en partner selskab. Tidligere industri projektpartnerne inkluderer: Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick og GQ.

Tidligere talere på kollegiet omfatter Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Alexandra Shulman, Suzy Menkes, Roland Mouret, Anya Hindmarch, Sarah Harris, Matthew Williamson, Henry Holland, Lulu Kennedy, Miles Aldridge, Lucinda Chambers, Kate Phelan, Caroline Issa, Yasmin Le Bon, Tamara Mellon, Bella Freud, Nicholas Coleridge, og mange, mange andre.

BA (Hons) Fashion Communications grad er en fast-track to år program, giver eleverne mulighed for at få en tilsvarende grad til én opnået i tre år andetsteds. Dette er gjort muligt ved at omstrukturere det akademiske år til at give en ekstra sigt hver sommer; montering i det samme antal undervisning uge som en konventionel treårigt program, men sikre arbejde-belastning i ethvert udtryk er ikke større. Sammenfattende en toårig grad tilbyder: En intensiv, fast track grad kursus tilbyder så meget faglige indhold på to år som andre institutioner byde på tre Muligheden for at begynde at arbejde i modebranchen et år tidligere Fuld brug af hele året, herunder ferieperioden lang sommer tages et andet sted, der er bedre forberedelse til arbejdslivet Et program bestående af 360 kredit enheder, ligesom andre bachelorgrad Fire ti-ugers vilkår, med tolv uger ferie program Structure Small programmet er målrettet bred, giver eleverne mulighed for at udforske en række forskellige områder inden for mode, før der træffes beslutning om en klar fokusområde for deres afsluttende projekter i de sidste to vilkår. Hvert studieår omfatter også en valgfrit modul, der giver mulighed for at fokusere på en personlig område af interesse. Sommeren sigt ved udgangen af ​​det første år indeholder en industri placering, der kan organiseres af den studerende * at finde sted i ethvert relevant område af mode og i hvilket som helst sted. I "Fashion Futures 'modul vil de studerende undersøge mulige og forventede udvikling i modebranchen i forhold til deres egen karriereudvikling, skaber en relevant portefølje er beregnet til at hjælpe med at sikre beskæftigelse i deres valgte område. Karriere support er et væsentligt aspekt af kollegiet og programmet og de studerende vil fortsat blive understøttet efter endt uddannelse.

  • Kollegiet vil yde omfattende støtte til at hjælpe med at finde passende erhvervserfaring, men en del af vurderingen modulet er for studerende at søge efter og sikre en passende placering selv. Dette er for at lette læring og faglig udvikling og jobsøgning færdigheder. Skulle de ønsker, kan internationale studerende arrangere en placering i deres hjemland.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
2 - 2 år
Fuldtid
Price
Pris
-
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato: Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 30, 2019
Dates
Okt. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Aug. 30, 2019
Price £ 27.000 om året