Read the Official Description

Den toårige fast-track BA (Hons) Fashion Communication er et varieret, industri-fokuseret program, der introducerer og forklarer mode verden og letter udviklingen af ​​vitale overførbare faglige færdigheder. Det er et bredt kursus, der undersøger en række områder inden for modekommunikation, fra visuelle elementer som billedfremstilling og grafisk design, til medier og marketing og de metoder, der bruges til at sælge mode på et konkurrencedygtigt globalt marked. BA (Hons) Fashion Communication uddannelsen er valideret af University of Buckingham.


Om kurset


Programmets hovedmål er at:
 • Introducer eleverne til en bred vifte af områder inden for modeindustrien og lette deres forståelse af de centrale spørgsmål omkring dens fremgang i det 21. århundrede.
 • Udvikle elevernes kommunikationsfærdigheder på tværs af forskellige medier, med vægt på kreative output og visuelle meddelelser.
 • Giver mulighed for, at de studerende udvikler nøgleoverførbare færdigheder inden for forskning og analyse, intellektuel autonomi og kreativ tænkning, samarbejde, organisation og virksomhed.
 • Giv hver elev mulighed for at bestemme deres egne personlige og faglige styrker gennem kritisk refleksion med henblik på at identificere og forfølge en passende karrierevej i mode.

Denne intensive toårige grad giver en unik mulighed for at lære om modeindustrien indefra. De uovertrufne brancheforbindelser informerer læseplanen, og projektlisterne bliver sat og støttet af besøgslærere og branchens gæster, der er førende inden for deres fagområder. Programmet indeholder også et modul for "Samarbejdsindustriprojekt", som gør det muligt for eleverne at arbejde på en branche kortlagt af et partnerfirma. Tidligere industriprojektpartnere omfatter Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick og GQ.
Tidligere talere på college er Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Natalie Massenet, Edward Enninful, Suzy Menkes, Roland Mouret, Anya Hindmarch, Sarah Harris, Matthew Williamson, Henry Holland, Lulu Kennedy, Miles Aldridge, Kate Phelan, Caroline Issa og Yasmin Le Bon, Tamara Mellon, Bella Freud, Nicholas Coleridge, og mange, mange andre.
BA (Hons) Fashion Communications grad er et hurtigt toårigt program, der giver eleverne mulighed for at opnå en tilsvarende grad til en opnået i tre år andetsteds. Dette gøres muligt ved omstrukturering af akademiet for at give et ekstra begreb med hver sommer; passer i samme antal undervisnings uger som et konventionelt treårigt program, men at sikre arbejdsbyrden i et hvilket som helst udtryk er ikke større. Sammenfattende tilbyder en toårig grad:
 • En intensiv, hurtig-track grad kursus tilbyder så meget akademisk indhold i to år som andre institutioner tilbyder i tre
 • Muligheden for at begynde at arbejde i modebranchen et år tidligere
 • Fuld brug af hele året, herunder den lange sommerferieperiode taget andetsteds, hvilket er bedre forberedelse til arbejdslivet
 • Et program bestående af 360 studieenheder, ligesom andre bachelorgrader
 • Fire ti ugers betingelser, med tolv ugers ferie
 • Dette kursus er på fuld tid med mindst 15 timers underviset kontakt tid over fire dage om ugen med ca. 20 timers ledet og uafhængigt studie- og projektid hver uge.


ProgramstrukturProgrammet er målrettet bredt, så de studerende kan udforske en række forskellige områder inden for mode, inden de beslutter sig for et klart fokusområde for deres endelige projekter i de sidste to termer. Hvert studieår indeholder også et valgfag, der giver mulighed for at fokusere på et personligt interesseområde. Sommertiden ved udgangen af ​​det første år omfatter en brancheplacering, som kan organiseres af den studerende * til at finde sted i et hvilket som helst relevant område på mode og på ethvert sted. I 'Fashion Futures' -modulet studerer de mulige og forventede udviklinger inden for modeindustrien i forhold til deres egen karriereudvikling og skaber en relevant portefølje, der skal hjælpe med at sikre beskæftigelse på deres valgte område. Karriere støtte er et vigtigt aspekt af kollegiet og programmet, og eleverne vil fortsat blive støttet efter eksamen.
* Kollegiet vil yde omfattende støtte til at hjælpe med at finde passende erhvervserfaring, men en del af modulvurderingen er, at de studerende søger efter og sikrer en passende placering selv. Dette er at lette læring og faglig udvikling og jobskabende færdigheder. Hvis de ønsker det, kan internationale studerende arrangere en placering i deres hjemland.


Kursusdatoer

2018 - 2020
År 1
 • Term 1:
  1. oktober - 14. december 2018 (inkl. Freshers 'uge)
  Tre ugers juleferie
 • Term 2:
  7. januar - 15. marts 2019
  Afslutning af semester / valgfri Kollegietur: 18. - 23. marts 2019
 • Term 3:
  25. marts - 14. juni 2019
  (inkluderer to ugers påskeferie fra 15. - 26. april 2019)
 • Term 4:
  24. juni - 30. august 2019 (inklusiv industriens placeringstid)
  Sommerferie: 2. september - 7. oktober 2019

Kursusdatoer 2019-2020

29. september 2019 - 27. august 2021
Fuld sigt nedbrud kommer snart


Om universitetet i Buckingham


BA (Hons) Fashion Communication uddannelsen er valideret af University of Buckingham. University of Buckingham er The Times og The Sunday Times University of the Year for Undervisning 2016 og er et af kun to private universiteter i Storbritannien. Sir Anthony Seldon, tidligere Master of Wellington College, blev udnævnt til vicekansler for Buckingham University i 2015.


Kursgebyrer


2019 - 2021: £ 56,160 (inkl. Moms)
UK / EU-studerende kan betale studieafgiften i rater i løbet af de to år af kurset.
Condé Nast College er i øjeblikket ikke berettiget til studiefinansiering.


Adgangskrav


Det foretrukne A-niveau krav til dette kursus er BBB *. Ansøgere skal også have GCSE engelsk og matematik i klasse C (4) eller derover. College accepterer også tilsvarende kvalifikationer, såsom BTEC og Baccalaureate Awards og vores eget Vogue Fashion Certificate. Afslutning af et eksamensbevis i grundstudier (Art
Den foretrukne internationale baccalaureat score er mellem 28-32
* Hvis din A-niveau profil eller IB score ikke opfylder dette krav bedes du kontakte admissions for at diskutere dette yderligere.
Vi er glade for at overveje alle internationale ansøgninger, venligst send email admissions@condenastcollege.ac.uk for yderligere information om tilsvarende adgangskrav til internationale studerende.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du tage en engelsksproget test.

Program taught in:
Engelsk
Last updated March 17, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 30, 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
55,080 GBP
2018 - 2020: £ 55.080 (inkl. Moms)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 30, 2019
End Date
Aug. 27, 2021
Application deadline

Sep. 30, 2019

Location
Application deadline
End Date
Aug. 27, 2021

Welcome to the Condé Nast College!