• Det første universitetsprogram inden for kulinarisk kunst, der nogensinde tilbydes i Grækenland , udelukkende ved Middelhavskolen.
  • Grad udstedt af University of Derby rangeret nr. 6 i Storbritannien for turisme og gæstfrihed studier (Guardian University Guide 2017).
  • Inkluderer ikke skriftlige eksamener men anvendt kursusarbejde, præsentationer og projekter.
  • Omfatter workshops, master-klasser og field trips.
  • Fleksibel levering for at lette deltagelse af fagfolk og medarbejdere i sommersæsonen.
  • Betalt praktikophold i kollegiets netværk af gæstfrihed og fødevarevirksomheder.
  • Ledende til højtbetalt job , chefchef eller patissierstillinger og internationale karrieremuligheder .

Kurset har til formål at give kok

Email et billede eller scan af din skole eller universitets transcipt for hurtig indtastning evaluering: e.skourti@medcollege.edu.gr

Indlæggelser

Programmet er designet til kok eller konditorer, der ønsker at forfølge ledelseskarrierer i gæstfrihed og kulinarisk sektor.

Krav til registrering:

  • Niveau 5 faglig eksamensbevis (IEK eller tilsvarende) i kok eller konditorivarer
  • Referencebogstav (1)
  • Akademisk Interview
  • Billeder (2)
  • Kopi af identitetskort / pas

Struktur

Det er et etårigt, intensivt akademisk kursus opdelt i to semestre, med 2 specialfag i hvert semester og en årlig projektbaseret afhandling. Studerende er tildelt en vejleder, der giver dem vejledning og vejledning på deres afhandling.

Kurset suppleres også af ekstra, støttende sessioner til udvikling af elevernes og akademiske færdigheder.

Studerende, der ikke er ansat, opfordres til at udnytte de indbetalte praktikophold, der leveres af skolen.

Efterårssemester

Undervisning

Kurset leveres på det græske sprog, mens engelskundervisning tilbydes for at sætte de studerende i stand til effektivt at bruge universitetets elektroniske ressourcer til at gennemføre deres projekter. Tidsplanen er fleksibel med klasser, der leveres to gange om ugen, mellem november og april, for at rumme fagfolk i hospitalsbranchen.

Undervisningen

  • Gæsteforelæsninger og master-klasser fra veletablerede udøvende kokke, sommeliers, patissiers og F
  • Simuleringer og rollespilsessioner.
  • Felture til restauranter, hoteller, bryggerier, gårde, fødevareindustrier, messer mv.
  • Øvelse, observation og anvendelse på rigtige arbejdspladser (store hotel- og restaurantkæder).

Hvorfor vælge dette kursus

  • Det er den første universitetsgrad i Grækenland inden for kulinarisk kunst.
  • Fødevareindustrien er en hastigt voksende sektor inden for hospitalsbranchen - Grækenlands tunge industri - og kræver veluddannede og fagligt uddannede ledere.
  • Kurset fører til et universitets bachelorgrad på et akademisk år ved at anerkende elevernes forudgående kvalifikationer.
  • Graden er tildelt af University of Derby, No6 i Storbritannien og No1 blandt alle britiske universiteter repræsenteret i Grækenland for turisme
  • Kurset undervises på det græske sprog og er ikke baseret på skriftlige eksamener, men på opgaver, præsentationer, praksis og virkelige projekter.
  • Programmet omfatter labs, master-klasser og udflugter til restauranter, hoteller, bryggerier, gårde, mad messer, mad og catering industrier mv.
  • Det kan føre til højtbetalt stillinger som Chef, Executive Chef, Food and Beverage Manager, Restaurant Manager.
  • En universitetsgrad inden for kulinarisk kunst fra et førende britisk universitet (Derby Universitet) tilbyder ekstraordinære udsigter til en international karriere i fødevareindustrien.
  • Middelhavskolen lægger særlig vægt på den akademiske støtte fra bachelorstuderende: en personlig vejledere er tildelt hver elev; Undervisere er tilgængelige på kontortiden; elever med vanskeligheder kan bruge rådgivning og læringsstøtteservice; studerende får regelmæssig feedback om deres akademiske fremskridt elever har fuld adgang til kollegiums biblioteker og elektroniske ressourcer.
  • Middelhavskolen har udviklet en integreret ansættelsesplan, MC Employability Scheme, der fokuserer på vores gæstfrihedsstudents aktuelle behov: karriere rådgivning og faglig udvikling, regelmæssige gæsteforedrag, virkelige projekter, seminarer, netværksbegivenheder, ansættelsesmuligheder, praktikophold.
  • Alle akademiske medarbejdere er akkrediterede foredragsholdere ved University of Derby for hvert modul, de underviser. Middelhavskolen gennemfører et integreret system for rekruttering, vurdering og videreudvikling af faglige medarbejdere, således at eleverne får fremragende undervisning og personlig støtte til at udvikle deres sociale og faglige færdigheder.

Yderligere studier

Kandidater, der vælger at komme ind på arbejdsmarkedet, er berettiget til stillinger i ethvert erhvervsklima i gæstfrihed eller i det bredere område af turisme, i Grækenland og internationalt. Mere specifikt kan kandidater forfølge karriere:

  • Kokke / Executive kokke
  • Food and Beverage Managers
  • Restaurantforvaltere
  • Eller sæt din egen forretningsaktivitet op.

Efter afslutningen af ​​kurset kan kandidater fortsætte til ph.d.-studier og deltage i MSc International Hospitality-programmet på Middelhavskolen.

Program undervist i:
  • Græsk

Se 10 flere kurser fra Mediterranean College, Athens »

Senest opdateret Maj 5, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
- 5.500 € - 6.500 € / pr. År
Deadline
Efter placeringer
Efter dato