Read the Official Description

Dette er en tre-årig fuldtids eller fire-årig deltid bachelor-kursus.

BA (Hons) i Socialt Arbejde er anerkendt som en faglig kvalifikation i socialt arbejde ved Sundhed og Omsorg Erhverv Rådet (HCFC), godkendt af College of Social Work (TCSW) og valideret af Open University.

Den består af akademiske studier og praksis læring i et socialt arbejde agentur, sidstnævnte i to perioder, 70 og 100 dage i en række forskellige indstillinger socialt arbejde. Ruskin har en sund tradition for at levere sociale arbejde uddannelse og erhvervsuddannelse for modne, ikke-traditionelle studerende. Den fungerer i partnerskab med andre lokale sociale arbejdsprogrammer og kommunale partnere, især Oxfordshire County Council, primært via vores Practice Learning Centre. Støtte til studerende tilbydes i hele programmet, herunder tilsyn, mens på placering.

National Student Survey

Vores lille klassestørrelser betyder at vores resultater ofte ikke registrere officielt på National Student Survey. Men i 2011, når man sammenligner med de 88 andre institutioner, der tilbyder en grad i socialt arbejde, Ruskin var meget glad for at blive placeret 1st nationalt plan for "Undervisning på programmet", med 99% af de studerende enige det var godt eller meget godt.

Straffedomme og egnethed

Alle ansøgere til Social Work kurset bliver bedt om at oplyse eventuelle tidligere straffedomme (herunder Forsigtig, advarsler og irettesættelser) dog længe siden, de kan være sket, og om som en juvenile eller en voksen. Derudover vil de studerende blive indkaldt til en forbedret straffeattester kontrollere og bliver nødt til at modtage clearance, før de gennemfører sociale praktikophold. Hvis en elev har en tidligere dom, forsigtighed, advarsel eller irettesættelse kan dette ikke være en automatisk bar til indrejse på programmet, men det vil blive givet fuld hensyntagen og kan være genstand for en risikovurdering.

Studerende udvalgt til dette program vil være omfattet af BA Socialt Arbejde Egnethed Procedure. Selv om det ikke er et krav for studerende at registrere med Professions Råd Sundhed og Omsorg (HCFC), den registrerer organ for socialt arbejde, forventes de at overholde den "Vejledning om adfærd og etik for Students '. Når graden er fuldført, kan eleverne anmode om at blive registreret hos HCFC. Tilmelding er nødvendig for at arbejde som en "social Worker", da dette er en beskyttet titel

Hvad vil jeg studere på dette kursus?

Ruskin har traditionelt tilskyndet potentielle socialrådgivere til at overveje spørgsmål om social retfærdighed og lighed samt konsekvenserne af disse for socialt arbejde praksis. Programmet har også haft en stærk forpligtelse til samfundsudviklingen tilgange til socialt arbejde og frivillige organisationer, der leverer sociale arbejde tjenester. Indlejret i vores sociale arbejdsprogrammer er et stærkt engagement i social retfærdighed og styrkelse af individer og samfund, og det bidrag, som socialt arbejde kan yde til dette gennem bekæmpelse af diskrimination og anti-undertrykkende praksis, lytte til og respektere stemmerne fra brugerne af socialt arbejde ydelser og aktiv implementering af værdierne af det sociale arbejde. Vi er forpligtet til at sikre, at socialarbejdere, der fuldføre Ruskin programmer er reflekterende praktikere, der vil levere høj kvalitet, effektiv service på en professionel og medfølende måde.

Adgangskrav

S Ansøgere til BA (Hons) Socialt Arbejde bør:
  • vise vilje til at forfølge en karriere i det sociale arbejde, eller har de nødvendige personlige egenskaber og evner til at være en socialrådgiver
  • har arbejde, frivillig, fagforening eller personlig erfaring er relevant for socialt arbejde
  • demonstrere klart en motivation til at "vende tilbage for at studere" og potentialet for at håndtere de faglige og intellektuelle krav til programmet og for at opfylde det krævede faglige niveau ved udgangen af ​​programmet. Bevis for virksomheden tilbage til uddannelser er en måde at demonstrere dette. En måde at opnå dette er ved at foretage en Access til videregående uddannelse Diplomuddannelse i Social Science, tilgængelig på Ruskin College.
  • har GCSE Grade C eller derover i både matematik og engelsk på ansøgning
  • have en IELTS score på niveau 6.5 for nonUK studerende

KURSUS OG ANVENDELSE DATOER

Dette kursus starter i september. Programmer lukker 15. august. Bemærk: Dette kursus fylder sine steder hurtigt, så tidlig ansøgning tilrådes.

KARRIERE

Vi forventer, at størstedelen af ​​vores kandidater til at få sociale arbejdsstillinger relativt hurtigt efter endt uddannelse. Ud af kohorten, der dimitterede i 2013, havde 83% fundet job i februar 2014. Studerende finder ofte, at beskæftigelsesmuligheder opstår ud af deres endelige placering. Alle ovennævnte elever lykkedes at finde job lokale til deres hjemegn.

Studieafgifter 2015/16

Adgang til HE-programmer, Level 3, Full Time: 3.358 £

Certificate of Higher Education Level Fuld tid Deltid
Business and Social Enterprise Niveau 4 £ 6000 £ 3000
English Studies: Creative Writing og kritisk praksis Niveau 4 £ 9000 £ 4500
historie Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Internationale Arbejdsorganisation og handel Union Studies Niveau 4 £ 9000 £ 6750
lov Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Sociale og politiske studier Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Skrivning for Performance Niveau 4 £ 9000 £ 4500
BA Degree Level Fuld tid Deltid
Socialt Arbejde Niveau 4 £ 9000 £ 6750
Ungdom og Fællesskabet Niveau 4 £ 9000 £ 6750
MA-programmer Level Fuld tid Deltid
Offentlig Historie Niveau 7 £ 5100 £ 2550
Resident Study Soveværelse Priser 2014/15 40wks pr uge
Undersøgelse Bedroom standard Y £ 4000 100 £
Undersøgelse soveværelse en-suite £ 4840 121 £
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Ruskin College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date