BA (Hons) styring af begivenheder

The Sino-British College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons) styring af begivenheder

The Sino-British College

BA (Hons) Events Management

År 2 Pathways:

  • Events Management 2 + 2s (1 + 2s)
  • Events Management-relaterede 2 + 2s (1 + 2s)

Der henvises til Kursus Søg afsnittet for flere 2 + 2 (1 + 2) muligheder.

* International Studerende, der har tilstrækkelige Akademiske og engelske sprogkrav kan undtages fra at tage fundamentet år og fuldføre den grad på kun 3 år.

Hvad er dette kursus om?

Events Management bliver stadig vigtigere som en specialist fagområde. Events er meget forskelligartede og kan variere fra små private arrangementer til skala festivaler store, sportsturneringer, pop koncerter, karneval og internationale mega-begivenheder som De Olympiske Lege.

Dette kursus er designet til at producere kandidater, der er udstyret med de færdigheder, viden og kompetencer til at håndtere begivenheder, der kan engagere sig med specialister i planlægning og udførelse af en række rutinemæssige og komplekse arrangementer. Dette kan omfatte mødested udvælgelse, den offentlige sikkerhed og crowd control, levering af personale, marketing, design og iscenesættelse, musik fremme og sponsorering.

Du kan studere det fulde omfang på SBC i Shanghai for at modtage University of Huddersfield eksamensbevis (4 + 0/3 + 0). Alternativt kan du studere dels i Shanghai og dels i England, og modtage et eksamensbevis fra Huddersfield eller en af ​​de ni SBC partneruniversiteter (3 + 1/2 + 1, 2 + 1 + 1/1 + 1 + 1, 2 + 2/1 + 2).

Hvad vil jeg lære?

Det første år består af År 1 engelsk til akademiske formål (MHP) program, som er designet til at give dig de nødvendige færdigheder i alle 4 sprogområder (læse, skrive, lytte og tale). Du vil øve disse færdigheder ved at udtrykke dine ideer i talt eller skriftlig form, deltage i faglige diskussioner, idet effektive noter og give mundtlige præsentationer. Dette er nøje integreret med indholdsmoduler leveret af Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi og Institut for Matematik til fuldt ud at forberede dig til år 2-4 af graden.

I det andet år, vil du begynde at tage de typiske moduler inden for styring af begivenheder, herunder Introduktion til Begivenheder Erhverv, adm Events og Organisatorisk Behavior. Du vil også tage moduler i de relaterede emner af Erhvervsøkonomi og Erhvervsministeriet Færdigheder til at lette dit studie i den højt specialiserede område. Derfor, i del I (År 1 og 2) undersøgelse Events Management studerende vil blive forsynet med det grundlæggende i det valgte emne, der er nødvendige for den avancerede undersøgelse i del II (År 3 og 4).

I det tredje år, vil du studere kerneområder styring af begivenheder, herunder Styring af Live Event, Design til events, event marketing og forbrugeradfærd og Human Resource Management til events, og Stadion og Arena Management.

I det sidste år, typiske moduler omfatter Global Events og festivaler, kreativitet og innovation i kontekst, Sport Business Management og Fundraising og sponsorering til events.

Ud over den Events Management grad med University of Huddersfield, en bred vifte af uddannelser emner inden for Events Management er tilgængelige for studerende, der vælger at færdiggøre deres uddannelse studie i England efter to års studier i Shanghai, herunder Sports Events Management og internationale Events Management. Internationale studerende kan også vælge at studere Hospitality Management, Rejser og Turisme Management, Sport Business Management, Erhvervsøkonomi og Financial Economics mv For oplysninger om den tredje og fjerde år studier i andre universiteter i Storbritannien, henvises til den relevante NCUK partner universitetets hjemmeside.

Hvordan vil jeg lære?

Du vil lære gennem foredrag, gruppe projekter, industri besøg, praktisk arbejde og adm live events. Muligheden for at få praktisk erfaring med styring af begivenheder er et centralt element i dette kursus. Dette opnås ved feltarbejde besøg, frivilligt arbejde erfaring, iscenesættelse af arrangementer på campus og off campus i det sidste år.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Vi anvender en bred vifte af evalueringsmetoder involverer præsentationer, opgaver, gruppe rapporter og forundersøgelser.

Kan jeg modtage støtte til karriereudvikling?

SBC har en etableret Center for Career Service og Student Development, der løber skræddersyede færdigheder kurser og hjælper eleverne til at erkende deres eget potentiale og planlægge deres fremtid. SBC samarbejder med en bred vifte af multinationale Corporate Partners herunder Fortune 500-virksomheder. Studerende vil have unikke muligheder for praktikophold og deltage uddannelsesprogrammer under deres studietid på SBC.

Hvor kan jeg finde et job?

Dette kursus tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder i arrangementer og konference management og relaterede områder såsom sport, kunst, og musikindustrien. Der er også beskæftigelsesmuligheder i den private sektor, den offentlige sektor, og generel industri i Events Management, Gæstfrihed og MICE (Møder, incitamenter, konferencer og udstillinger) på markedet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Kina - Shanghai, Shanghai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Kina - Shanghai, Shanghai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen