BA (Hons) Tekstildesign

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Har du en lidenskab for at designe og fremstille? Til farve? Til eksperimentering med materialer? Vores BA (Hons) tekstil design grad vil inspirere dig til at forkæle dig med dit ønske om at designe og fremstille individuelle tekstiler til kunst, arkitektur, mode, interiør, livsstil og luksus.

Som en del af skolen for håndværk og design fokuserer vores kursus på færdigheder og design til at fremstille tekstiler. Vi lærer traditionelle færdigheder gennem en kombination af eksperimentelle håndværksteknikker, der bringer nyt liv og moderne relevans for traditionelt tekstilhåndværk. Du vil blive introduceret til en række håndtrykte og håndvævede processer, herunder teknikker med tidskrævning såsom håndfarvning, ikat, indigo, rust og modstand. Kreative workshops leveres af højtuddannede akademikere og teknikere. Vores program inkluderer besøgende moderne designerproducenter, der tilbyder specialværksteder, dvs. papirfremstilling, plissering, filtfremstilling, mærkefremstilling, tegning, materialeudforskning, konstruktion / blandede medier. Med dedikerede studios og personlige rum har du adgang til en række tekstiludstyr, farvelaboratorier til garn og klud, kemiske blandingsrum og specialiserede efterbehandlingsområder.

Du arbejder med live samarbejde, projekter og udstillinger, og år to studerende påtager sig arbejdspladser både i England og i udlandet. Mellem år to og tre har vi et valgfrit studieår i udlandet med udvalgte partnere i Europa, Amerika og Asien.

Vores team af akademikere og gæsteforelæsere er alle erfarne praktikere og forskere, der arbejder i branchen med provisioner og udstillinger. Vi har vores egen UCA Farnham Textile Collection, som giver vores studerende et misundelsesværdigt arkiv med historiske og moderne materialer, de kan studere. Også placeret på vores campus er det internationalt anerkendte Crafts Study Center, UCAs specialbyggede museum, forskningscenter og galleri dedikeret til håndværk.

Ph.d.-erhverv inkluderer design af tekstiler til interiør, mode og couture, kostume og tilbehør, udvikling af materialer og tekniske tekstiler, fremstilling af tekstilprodukter, farver, trendprognoser, kuratorer, tekstilbeskyttelse, tekstilmerchandisers og stylister.

Vi forbereder vores studerende til at komme ind i erhvervsfaglige erhverv, og vores kandidater har fået beskæftigelse inden for fremtrædende virksomheder som Burberry, Paul Smith, Jaeger, Colefax og Fowler, Zoffany, David Linley. Vi har også opbygget et ry for iværksætteri, som mange af vores kandidater har oprettet i erhvervslivet. Vi har en lang liste med alumner, der er oprettet som designere og tekstilkunstnere, og mange af vores kandidater arbejder inden for uddannelse som akademikere og forskere.

Kursus detaljer

År 1

I det første år lærer du nyt design og tekniske færdigheder, der giver dig mulighed for at oprette originale tekstiler fra bunden. Praktiske færdigheder inkluderer en række workshops og induktioner i tegning og mærkning, farveoprindelse, materialer, processer, teknikker i tryk / overflade og væv / konstrueret. Bæredygtig praksis introduceres og fortsættes i hver fase af kurset. Kompletteret med kontekstuelle undersøgelsesenheder, der introducerer dig til teorisiden om kunst, håndværk og design.

Tekstil praksis 1

 • Du vil også blive introduceret til grundlæggende færdigheder og viden, der giver fagets indlæringsgrundlag til at informere dit design og fremstillingsproces. Du vil blive introduceret til at gøre som en nøgleevne og middel til eksperimentel forskning gennem udforskning af materialer og processer.

Kontekstuelle studier 1

 • Gennem en række illustrerede forelæsninger og seminarer vil enheden udforske en række teoretiske og praksisbaserede positioner for at demonstrere den rige mangfoldighed af eksisterende tilgange til håndværk og design og til at overveje specifikke æstetiske beslutninger i forhold til deres kontekster.

Tekstiløvelsesproces 2

 • Formålet med denne enhed er at udvide eksisterende og udvikle ny materiel viden og procesevner, der dækker forskning, idégenerering, konceptualisering, iterativ efterforskning, designudvikling, dokumentation, evaluering, opløsning og kommunikation gennem dine individuelle svar på projekt briefs.

Tekstil praksis 3

 • At konsolidere kompetence inden for de forskellige kompetencer, der tidligere er udviklet, og tilegne sig nye færdigheder, der understøtter stadig mere selvsikre og udførte svar på mere komplekse projektundersøgelser, er målet med denne enhed som forberedelse til dit andet studieår. Du udvider din forståelse af emnekonteksten for dit arbejde og begynder at udforske et relevant tekstilfokus.

År 2

I dit andet år fortsætter du med at udvikle dine praktiske og designfærdigheder gennem yderligere udforskning. Du begynder at opdage din stil og etablere din egen kreative ordforråd og individuelle designidentitet. For at udvide dine koncepter og forbedre dine færdigheder og faglige udvikling har du muligheden for at deltage i live-konkurrencer i branchen, en arbejdsplads og et studie i udlandet.

Undersøgelse af tekstilpraksis 1

 • Formålet med denne enhed er, at du skal begynde at udvikle og udforske din individuelle designidentitet og interesse. Dette gennemføres gennem engagement i konceptuelt ledet tekstilprojekt (er), hvor det er muligt, levende projekter, samarbejde, konkurrencer og placering for at knytte forbindelse til industrien.

Kontekstuelle studier 2

 • Objekter og miljøer er grundlæggende for vores forståelse af verden. Formålet med denne enhed er at introducere en række kontekster, der viser betydningen af mening, og måderne, denne betydning kan bruges til at skabe og udtrykke værdi inden for håndværk og designpraksis. De ting, vi laver og bruger, har 'liv' - de er undfanget, designet og produceret gennem valgte materialer og processer, inden de formidles offentligt og ofte opleves og konsumeres privat.

Undersøgelse af tekstilpraksis 2

 • Du vil udvide og videreudvikle individuel designidentitet og interesse gennem trusser, der inkorporerer alle faser i designprocessen fra start til opløsning og inkluderer levende projekter, samarbejder, konkurrencer og placering hvor det er muligt. Du opfordres til aktivt at udforske kontraster af tilgang til at teste din individuelle identitet og projektresultater.

Undersøgelse af tekstilpraksis 3

 • Du vil blive opmuntret til at udvikle og forfine dine individuelle praksismetoder til forskning, design og fremstilling og forfining af dit resultat, når du begynder at identificere potentielle områder af interesse for videre forfølgelse i tredjeårsstudie.

Internationalt år (valgfrit)

 • Studerende på School of Crafts and Design har den unikke mulighed inden for UCA at tilføje et ekstra studieår på en oversøisk institution (enten på en videregående uddannelsesinstitution eller arbejdsplads).

Internationalt år

Dette valgfrie år er designet til at udvide din uddannelsesmæssige oplevelse og uddybe din forståelse af kulturel mangfoldighed, så du kan studere inden for en anden kulturel kontekst og få nye perspektiver.

At studere i udlandet kan være en livsændrende oplevelse. Når du bor i et andet land, vil du opleve nye steder, mennesker, kulturer og muligheder. Du udvikler initiativ, uafhængighed, motivation og, afhængigt af hvor du går, arbejdskendskab til et andet sprog - alle kvaliteter, som arbejdsgivere leder efter. Du vender tilbage til at afslutte din grad med alle fordelene ved den internationale års oplevelse bag dig.

År 3

I dit sidste år vil vi støtte dig til selvstyring af din egen forskning. Du vil udvikle, redigere og sammenstille et stort antal tekstilarbejder til din portefølje, mens du opretter en individuel praksis mod din fremtidige karriere / erhverv. Du vil afslutte året med at styre og deltage i en offentlig udstilling.

Tekstilportefølje

 • Vores Professional Practice-enhed bringer dig i beredskab til konstruktivt engagement med dine fremtidsudsigter ved eksamen. Du får en række informative foredrag, seminarer og foredrag fra karrierer og branche-specialister og professionelle praktikere. Denne enhed hjælper med at lette overgangen fra studerende til en professionel praktiserende læge eller din karriere destination. Det kræves, at du sammenlægger en skræddersyet, målrettet og fremtidsrettet portefølje, der afspejler din individuelle interesse for din fremtidige karriere / erhverv.

Tekstil praksis position 1

 • Formålet med denne enhed er, at du kan begynde at indramme en individuel tekstilpraksisposition via en af to ruter - forskning / efterforskende prototyper eller teste forskning til opløsning.

Kontekstuelle studier 3

Du vil forestille dig, udvikle og konstruere en personlig meningsfuld portefølje af kontekstuel forskning. Denne forskning vil informere, udvide og reflektere over din praksis, kritisk inddrage en række kontekstuelle og teoretiske rammer og vil tjene til at støtte placeringen af din praksis i forhold til fortid, nutid og mulig fremtidig indsats.

Tekstil praksis position 2

 • Du starter dit eget individuelle afsluttende større projekt til din portefølje og Graduate Show og en valgfri offentlig udstilling (nye designere).

Gebyrer og ekstra kursusomkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Faciliteter

Udover dedikerede studiepladser har vi - tre, 9 m lange skærmprintborde; individuelle farvningslaboratorier; materiale efterforskning område; Indigo vat og rustfarvning; kemiske blandingsrum og efterbehandlingsområder med industridampere, bageskab og varmepresser; computerstyret og George Wood Dobby væve, modmarch og bordvævet; industrielle kegle- og nødsvindere og rammer til efterbehandling af vævede tekstiler; veludstyrede stof og garnbutikker; adgang til specialfaciliteter på tværs af School of Craft and Design.

Kursusforbindelser

På dette kursus vil du blive udsat for en verden af ​​muligheder

Industriforbindelser

Vi har stærke brancheforbindelser med mange førende navne i sektoren - vores studerende har foretaget arbejdspladser og / eller sikret givende karrierer med for eksempel:

 • Ben Sherman Design
 • Courtaulds tekstiler
 • Colefax og Fowler
 • David Linley
 • Debenhams Designafdeling
 • Dedar
 • Esquel Apparel Ltd
 • Ivo-tryk
 • Jaeger
 • John Lewis Design Studio
 • Ratti Spa Design Studio Italien
 • Sandersons UK Designer Stof og tapet
 • Sacho Hesslein Museum
 • Savoir senge, Mayfair
 • Zoffany Stoffer
 • Royal Opera House
 • Tekstil- og modemuseum
 • Zandra Rhodes
 • Mirjam Rouden
 • Paul Smith
 • Margo Selby-designere
 • Christopher Farr Design Studio
 • Keeler Gordan Design Studio
 • LK Bennett Design Studio
 • Westcott Design Studio
 • V&A Museum
 • The Contemporary Arts Gallery, London.

Karriere

Vores Tekstil Design-grad tilbyder dig et springbræt i en bred vifte af karriereveje. Nylige kandidater har sikret roller som:

 • Print designere
 • Stoffteknologer
 • Offentlige kunstudøvere
 • Weave interiør stof designere
 • Stoffer og tilbehørskoordinatorer
 • Designer beslutningstagere
 • Tekstildesignere og stylister
 • Tekstilkonservatorer og kuratorer
 • Kunstundervisere og lærere
 • Mode købere og detailhandlere
 • Kunstadministratorer
 • Galleri direktører.

Personale og tekniske

Dit kursus ledes af programleder Sharon Ting med hjælp fra:

 • Universitetslektor 0.4 på tryk Diana Harrison.
 • Overlektor 0,6 i vævet Louise Anderson.

Yderligere studier

Du kan også gerne overveje yderligere studier på postgraduate niveau.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Sammen med din portefølje er standardindgangskrav * til dette kursus:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater. Vi overvejer styrken af vores ansøgers porteføljer såvel som deres karakterer - i disse tilfælde er en stærk portefølje især vigtig.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Til dette kursus kræver vi, at du deltager i en ansøgerdag og medbringer din portefølje til vurdering. Vi vil gerne se en nøje udvalgt portefølje på op til 15 ark. Dette bør omfatte visuelle studier, analytisk tegning, farve og arbejde i forskellige medier sammen med skissebøger, forelæsningsnotater og mindst et essay. Yderligere information om, hvordan man udarbejder en portefølje og de specifikke krav til eksempler på arbejde, der skal inkluderes, vil blive givet på ansøgerportalen, når du har ansøgt.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre