Read the Official Description

Oversigt

Dette kursus er designet til at udstyre dig med den viden og de færdigheder, der kræves af arbejdsgivere. Samt bygger på de seneste avancerede studier, indholdet trækker tungt på din egen arbejdsplads eller placering sammen med studier af små virksomhed, økonomistyring og strategi, og forandring. Du er i stand til at vælge en række moduler, der passer til din interesse og karriereambitioner. Du er i stand til at fokusere dine studier inden for følgende områder:

BA (Hons) Business Management

Du vil udvikle viden og forståelse i at skabe en forståelse af de komplekse og færdigheder til at arbejde i et moderne miljø. Afhandlingen modul vil hjælpe dig til at specialisere sig og udvikle en mere dybdegående forståelse af et område inden for forretning og forvaltning.

BA (Hons) Business Management (Erhvervs- og marketing)

Du vil lære at analysere marketing situationer ved hjælp af relevante strategiske marketing værktøjer og teorier, og fremsætte passende strategiske anbefalinger. Du vil også kritik en række strategiske marketing teorier og mekanismer og begrunde innovative løsninger på organisatoriske problemer ved hjælp af strategisk markedsføring analyse.

BA (Hons) Business Management (Human Resources)

Inden for denne vej vil du kritisk at undersøge de skiftende kontekst og proces med human ressource management indenfor moderne arbejde organisationer. Du vil analysere ændrede rolle HR professionelle, mens forsker ledelsespraksis, der omfatter: medarbejderen udvælgelse, uddannelse og udvikling, belønningssystemer, præstationsvurdering, redundans og deltagelse.

BA (Hons) Business Management (Finans)

Denne finansiering vej vil gøre dig i stand til at analysere relevante regnskabsmæssige kontrolsystemer til styring af en organisation. Du vil evaluere kontrolaktiviteter og ressourcer, samt de typer af finansielle risici står en organisation. Den vej fokuserer også på: ledelsesstrategier finansielle risici og interne kontroller, evaluering corporate governance og etiske spørgsmål i moderne organisationer.

BA (Hons) Business Management (Ledelse)

Du vil udvikle teknikker, der vil gøre dig i stand til kritisk at analysere lederskab, ledelse og organisatoriske teorier i en stadig mere indbyrdes forbundet globaliseret verden. Vejen giver dig mulighed for at analysere og vurdere sammenhængen mellem individuelle personlighed, lederskab og motivation og vurdere dens indvirkning på medarbejdernes engagement og organisatorisk forbedring.

Læring og evaluering

Du vil lære gennem foredrag, holdundervisning, tutorials og selvstudium. Du vil også udvikle praktiske færdigheder og sætte dem på prøve ved at tackle udfordrende projekter og opgaver. Projekterne vil blive baseret omkring dine erfaringer på arbejdspladsen. Du vurderes gennem ledelsesrapporter, præsentationer, case studier, peer-evaluering, arbejde-baserede projekter og tid-begrænset vurderinger.

Læringsmetoder

En række lærings- og undervisningsmetoder, som er elevcentreret, og som bygger på og videreudvikle de studerendes læring vil blive vedtaget.

Disse vil omfatte forelæsninger, gruppe baserede aktiviteter, herunder selvstudier og kollaborative elev-ledede seminarer og præsentationer, workshops, forespørgsel tilgange, såsom case-studie scenarie / kritisk hændelse analyse, simuleret erfaring såsom workshops og diskussioner.

Mens de pædagogiske metoder er designet til at løse læringsresultater, antages det, at det vil være mest tilbøjelige til at blive opnået, hvis former for levering er interessant og varieret, og BA (Hons) grad erfaring generelt fornøjelig.

Formålet med forelæsninger er at give information om ideer, der er centrale for modulet og til at hjælpe de studerende med at udvikle deres forståelse af komplekse ideer.

Mange af undervisningsmateriale til foredrag stilles til rådighed elektronisk via vores e-portal - NCG Online. Forelæsninger er givet af en række medarbejdere og gæsteforelæsere og højttalere. Forelæsninger vil blive brugt til at udforske centrale temaer inden for de specifikke moduler og lille gruppe seminarer vil blive brugt til at give de studerende mulighed til kritisk debat om betydningen af ​​disse spørgsmål.

Karriere og progression muligheder

Dette kursus vil åbne en bred vifte af muligheder i erhvervslivet, administration og ledelse karriere i den offentlige og private sektor. Faglig progression er tilgængelige via vores Masters of Business Administration (MBA).

Adgangskrav

Følgende indlæggelser kriterier vil normalt gælde på niveau 6:

  • Relevant Foundation Degree eller tilsvarende.
  • Plus GCSE s i lønklasse C eller over i engelsk og matematik og / eller Key Skills Niveau 2 i Anvendelse af nummer og Kommunikation.

Ansøgere, der ikke opfylder ovenstående krav kan overvejes, hvis de kan fremlægge dokumentation for tilstrækkelig og relevant erfaring i erhvervsklimaet. Dette vil blive vurderet på linje med kollegiet APEL politik (adgang udnytte NCG Recognition Service - Recogniseme.ncl-coll.ac.uk).

Erhvervserfaring vil blive vurderet gennem cv'er, og breve fra arbejdsgivere og et interview og fuld diskussion om indholdet, akademisk stringens og arbejdet engagement forventet med programmet leder.

Studerende, der vender tilbage til studier efter en periode med fravær vil blive anmodet om at tage en diagnostisk vurdering matematik og engelsk samt skrive et lille stykke akademisk arbejde.

Internationale studerende

Ansøgere, der ikke har engelsk som deres første sprog, vil blive forpligtet til at have som minimum en IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) i tillæg til de krævede adgangsbegrænsninger.

Admissions Tutor vil i givet fald henvises til NARIC database over kvalifikationer, og kontakt i givet fald, med Det Internationale Kontor for at bestemme den akademiske forståelse af ansøgerens kvalifikationer.

Dette kursus er leveret i samarbejde med Teesside University.

Program taught in:
Engelsk
Newcastle College

See 4 more programs offered by Newcastle College »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date