BA (Hons) i modedesign

Generelt

Program beskrivelse

Opret original, ansvarlig og inspirerende mode og gør dit unikke fodaftryk på branchen. På dette innovative modedesignkursus arbejder du i et støttende studiomiljø med erfarne fagfolk, der plejer din vækst mod at blive en fremtidsrettet designer.

Introduktion

Du skærper din kreative kant til at dyrke dit eget designperspektiv. Arbejder du med både simulerede og live trusser, lærer du, hvordan du effektivt formulerer dine ideer. Ved at udfordre status quo udvikler du innovative modekoncepter for at forblive i forkant med en stadigt skiftende global industri.

Du vil:

 • Øg din opmærksomhed gennem læring, der er drevet af vores tids miljømæssige, etiske og moralske udfordringer.
 • Tag din plads i spidsen for branchen, med adgang til ressourcer fra industrielle, specielle sy- og strikmaskiner, screenprint og en naturlig farvestofhave til ultralydssvejsemaskiner.
 • Lær at bruge de nyeste digitale designteknologier, herunder CLO 3D.
 • Trives ved at arbejde sammen om samarbejdende, udfordringsbaserede projekter.
 • Arbejd med live trusser med førende mærker som Fred Perry, Lou Dalton, O'Neill og New York-baserede Ryan Roche.
 • Del et fælles første år med Sportswear Design studerende, hvor du vil vælge en specialist Pathway som du bevæger dig ind i dit andet år.

Hvad vi leder efter

Vi vil have nogen, der:

 • Kan vokalisere tekst, variere tone og svare på materialet.
 • Fysisk engagerer sig i deres miljø.
 • Er livlig og lydhør.
 • Tænker uafhængigt.

Hvad vores kandidater gør

Vores kandidater arbejdede videre med navn som Calvin Klein, Margaret Howell, Victoria Beckham, Acne Studios, Burberry, Iris van Herpen, palmer // harding, Jigsaw, Whistles, H&M og Adidas.

I 2018 blev kurset præsenteret af British Fashion Councils Outstanding Portfolio Award for vores kandidatporteføljepræsentationer.

Fashion Model Dancing in the Woods with Beautiful and Colorful Spring Dress Costa Rica

Hvad du vil lære

Afspejler det professionelle liv fra første dag, og denne praktiske modegrad lærer tekniske og kreative designfærdigheder på tværs af dametøj og herretøj - og hjælper dig med at skille dig ud i branchen, mens du opretter originale, ansvarlige og inspirerende modeforslag. Du får et arbejdsmæssigt kendskab til grundlæggende modedesignfærdigheder som forskning, analyse, oversættelse, tegning, mønsterskæring og konstruktion samt innovationsfærdigheder som risikotagning og eksperimentering med nye teknologier som CLO3D og ultralydkonstruktionsteknikker.

År en

Du udvikler din praksis i vores professionelt udstyrede modestudier. Støttet af de faglige og tekniske kursteams lærer du væsentlige færdigheder som konceptudvikling, 2D og 3D design, modeillustration og farve- og materialeudvikling. Du lærer også tekniske færdigheder som mønsterskæring og beklædningskonstruktion. Mens du studerer teorierne omkring mode og skrivning, vil du udforske kulturelle, historiske og etiske spørgsmål.

moduler

 • Forskning
  I dette modul begynder du at tilegne dig kernefærdigheder inden for forskning inden for rammerne af en kort design om mode. Du bliver bekendt med metoder til forskning og modeordforråd og udforske traditionel markering i form af tegning, mens du også udvikler digitale kommunikationsevner.
 • Cut and ConstructThis modul hjælper dig med at vokse kerneproduktionsteknikker til beklædningsgenstande. Dybdegående analyse af specifikke teknikker og processer informerer din viden om
  mønster / konstruktionsproces og deres anvendelse i modebranchen.
 • Opdagelse
  Gennem designprojekt-briefs bygger du på de teknikker, der er undersøgt i tidligere moduler for at forbedre dine produktions- og forskningsevner og din egen nye designstemme. Du arbejder med koncepter om risikotagelse, spil og nysgerrighed for at udvikle originale og progressive designideer i både 2D- og 3D-formater.
 • Temaer i kultur
  Dette modul hjælper dig med at kontekstualisere dine design- og produktionsevner. Du arbejder med at udvikle passende forsknings-, præsentations- og kommunikationsevner, så du effektivt kan formulere dine ideer.

År to

Med fokus på professionel praksis vil dette år se dig begynde at forme din identitet som modedesigner, når du udvikler et selvsikkert personligt perspektiv. Gennem levende og simulerede brancheundersøgelser anvender du dine evner til områder som mærke- og markedsbevidsthed, bæredygtighed, etiske og moralske spørgsmål og præsenterede ideer. Du vil blive introduceret til digital- og skærmprint, maskinstrikning, avanceret skæringsteknikker, skræddersyning og avancerede CAD / digitale designløsninger. Du kan også vælge at tage en selvstyret industriel placering i sommerferien. Studerende har fået erhvervserfaring med mærker som Maison Margiela, Dior, Christopher Kane, Mary Katrantzou, JW Anderson og palmer // harding.

moduler

 • Mode tænkning
  Du vil undersøge, forhøre og danne et forsvarligt synspunkt på den moderne modebranche baseret på ajourført designpraksis, futurologi og etiske overvejelser. Ved siden af denne filosofiske undersøgelse lærer du også, hvordan tøjmærker er formuleret. Arbejder du som en del af en gruppe, vil du opleve teamdynamik og blive opmuntret til at præsentere dine ideer i åbne fora, hvor du vil diskutere, forhandle og forsvare dem.
 • Mode industri praksis
  I dette modul får du en "Real World" -oplevelse, hvor du arbejder med live-projekter eller dem, der simulerer industriens arbejdsmetoder og tidsplaner. Du vil udforske synergier og spændinger, der finder sted mellem de kreative og professionelle sammenhænge i modebranchen og udvikle færdigheder til kreativt at lede en mærkespecifik tøjkollektion og præsentere designideer, der skal gennemføres til realisering af beklædningsgenstande.
 • Innovation
  Efter introduktionsworkshops i avancerede beklædningsproduktionsteknikker som strik, print og avanceret opskæring, vil du udnytte disse nye færdigheder for at forbedre din egen stemme til modedesign. Du fremstiller innovative og progressive nye ideer til tøj i både 2D og 3D, mens du bliver opmuntret til at omfavne det uventede og afvise det åbenlyse.
 • Teorier om kultur
  Dette modul dækker dybere ned i den historiske, sociale, kulturelle og globale sammenhæng, hvor moderne modedesignpraksis forekommer. Det introducerer teoretiske perspektiver for at udvikle din evne til at diskutere din egen og andres praksis i en akademisk ramme.

År tre

I det sidste år af din Fashion Design-grad udvikler du en kandidatkollektion ved intensivt at forske, udvikle og udforske 2D- og 3D-koncepter. Ved siden af dette fremstiller du en afhandling, en portefølje og en lookebog, der hjælper med at starte din karriere. Der vil være muligheder for at reklamere for dig selv ved at deltage i live konkurrencebranche, der er indstillet af British Fashion Council og Graduate Fashion Foundation.

moduler

 • Samling Forskning
  Du udvikler og sorterer konceptet, markedet / kunden, farve, materialeforskning osv., Som du vil bruge til at informere dine før- og kandidatkollektioner. Forskningen vil være meningsfuld og også undersøge de etiske og bæredygtige overvejelser i dit valgte modebudskab.
 • Pre-samling
  Du vil undersøge, udvikle og præsentere en forindsamling, der fuldt ud integrerer dit forskningsmateriale. Denne proces giver dig mulighed for at tage informerede beslutninger om områder med styrke og svaghed inden for din forskning, før du forpligter dig til en endelig beslutning om din kandidatindsamling.
 • afhandling
  I dette modul afslutter du en afhandling om et aftalt emne, der vedrører dine individuelle interesser og praksis. Du vil reflektere over personlige forskningsstyrker og praksis og deltage i overvejet debat og detaljeret diskussion af det valgte emne.
 • Kollektion
  I dette modul afslutter du din kandidat modekollektion, baseret på forberedelse afsluttet i foregående år tre moduler. Dette vil kulminere med levering af et tildelt antal fuldt realiserede tøj, der er samlet som sammenhængende tøj, klar til præsentation på en modeshow eller tilsvarende.
 • Professionelle strategier
  Dette modul vil hjælpe dig med at udvikle en række selvpromoverende materialer, der er relevante for dine individuelle ambitioner efter eksamen. Branchen gæster og karrierer / ansættelsesevne specialister vil dele råd og vejledning om interviews, placeringer, kontakte potentielle arbejdsgivere og postgraduate studier.

Modulerne ovenfor er dem, der studeres af vores studerende eller foreslåede nye. Programstrukturer og moduler kan ændres som en del af vores læseplanforbedrings- og gennemgangsprocesser. Hvis et bestemt modul er vigtigt for dig, skal du diskutere det med kurslederen.

Sådan lærer du

Arbejder du med vores team af meget erfarne akademiske og tekniske teams, samarbejder du med kolleger og studerende fra forskellige kurser, lærer af branche-gæsteforelæsere, tager live-projekter med mærker og udvikler din egen praksis til en industristandard. Regelmæssig læring kommer gennem tutorials, både en-til-en og i grupper, foredrag, seminarer, workshops og tekniske demonstrationer. Du har også chancen for at studere i udlandet i en periode gennem vores Erasmus + og Study Abroad partnerskaber.

Vurderingsmetoder

 • Kontinuerlig vurdering af visuelle, mundtlige og skriftlige opgaver.
 • Afslutningsårsafhandling og to sidsteårsudstillinger.

Personale

Oven på at arbejde for ikoniske designere som Alexander McQueen, giver vores vejledere og supportmedarbejdere detaljeret viden inden for områder som styling-underkultur, forretningsentreprenørskab, etik, bæredygtighed og kørsel af deres egne labels.

Nogle medarbejdere underviser kun i specifikke moduler, og dit kursus indeholder muligvis ikke hvert medlem.

Faciliteter

 • Skæreborde.
 • Montering stativer.
 • Industrielle fladmaskiner.
 • Digitale designløsninger som clo3D, Gerber og Adobe.
 • Digital og traditionel printerudstyr.
 • Laser skæreudstyr.
 • Udstyr til silietapning.
 • Ultralyd konstruktionsmaskiner.
 • Industrielle overlockere.
 • Maskiner til blindstikning.
 • Strikemaskiner.
 • Produktionsfaciliteter til offentliggørelse / portefølje.
 • Online adgang til WGSN og LS: N Global.

Hvordan man ansøger

Ansøg via UCAS

Klar til at slutte sig til os? Hvis du ansøger gennem UCAS Apply and Track, skal du henvise til universitetets og kursuskoder nedenfor.

 • Universitetskode: F33
 • Kurskode: W232

Ansøgning som international studerende?

Internationale studerende kan ansøge om et kursus gennem UCAS, via en agent eller direkte med universitetet.

Adgangskrav

Vi overvejer alle applikationer på deres egen individuelle fortjeneste og potentiale. Vi inviterer alle ansøgere til en interviewdag eller en audition for at give dem muligheden for at demonstrere dette sammen med hvad der inspirerer og motiverer dem inden for deres felt. Ansøgere vil også være i stand til at vise deres portefølje eller give en præstation, afhængigt af kurset. Vi hilser velkommen til ansøgninger fra alle fagbaggrunde, hvad enten du har specialiseret dig i STEM, kunst eller humaniora.

Som vejledning er vores typiske tilbud på studieniveau 104 - 120 UCAS-tariffpoint, primært fra niveau 3-kvalifikationer såsom, men ikke begrænset til A-niveauer, et BTEC-udvidet eksamensbevis eller en grundlæggelsesdiploma.

Sprogkrav

For ansøgere, hvis førstesprog er engelsk, kræver vi, at du har eller arbejder hen imod GCSE English Language Grade 4 (C) eller tilsvarende.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du opfylde den samme standard, som svarer til IELTS Academic 6.0-score, med mindst 5,5 i læsning, skrivning, tale og lytte. Vi accepterer en række ækvivalenser i landet og godkendte tests.

Hvis du har brug for et Tier 4-studerende visum for at studere i England, skal du tage en godkendt Secure English Language Test (SELT). Du kan læse vores engelsksprogkrav for mere information.

Tidsfrister

 • UK / EU-ansøgninger: 15. januar 2020 (til ligebehandling)
 • Sen ansøgning vil blive overvejet, hvis der er ledige pladser.
 • Betalere for internationale gebyrer kan ansøge hele året. Men vi anbefaler at ansøge så tidligt som muligt for at få tid til visum og rejsearrangementer.

Studieafgift 2020-21

 • £ 9.250 - fuldtids UK / EU
 • £ 16.000 - international på fuld tid

Studieafgift fastsættes årligt og gennemgås hvert år. Universitetet kan derfor hæve studieafgift i det andet eller efterfølgende år af et kursus i overensstemmelse med inflation og / eller det maksimalt tilladte ved lov eller regeringspolitik. Studerende får besked om eventuelle ændringer så hurtigt som muligt.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Læs mere

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Minimer
Falmouth , Penryn + 1 Mere Mindre