BA (Hons) i uddannelsesstudier

Generelt

Program beskrivelse

At studere uddannelsesstudier på BGU vil give dig en fremragende forståelse af uddannelse i bredeste forstand, nationalt og globalt, og er et godt valg, hvis du er interesseret i en karriere inden for undervisning eller overvejer at arbejde i andre uddannelsesrelaterede områder.

Nøgle Fakta

 • Pris: BA (Hons)
 • UCAS-kode: X301
 • Varighed: 3 år
 • Studiemetode: Fuldtid
 • Startdato: september
 • Uddelende institution: Bishop Grosseteste University
 • Institutionskode: B38

Hvordan lærer folk? Hvad kommer i vejen for læring? Hvor kan folk lære bedst - og hvordan? Har vi brug for skoler? Er det muligt at 'skole' verdenen? Kan uddannelse gøre en forskel i menneskerettighederne? Kvinders rettigheder? Nationalt? Globalt? Dette er blot nogle af de store spørgsmål, som du vil undersøge ved at studere uddannelsesstudier på BGU. Vi er stolte af vores meget nutidige, reaktive og emnebaserede kursus, der er omhyggeligt designet til at give dig det 'større' billede af uddannelse i et globalt samfund. En uddannelsesstudie fra BGU vil udstyre dig godt for fremtiden, uanset hvad din karriere destination, men hvis du planlægger at fortsætte med at undervise, vil du opdage, at vores moduler åbner øjnene for nogle forskellige måder at tænke på uddannelse og dets formål og sted i samfundet.

At studere uddannelsesstudier hos os vil give dig en fremragende forståelse af uddannelse i bredeste forstand, nationalt og globalt, og er et godt valg, hvis du er interesseret i en karriere inden for undervisning eller tænker på at arbejde i andre uddannelsesrelaterede områder. Det vil give dig dyb og reflekterende viden og forståelse af nutidige spørgsmål i uddannelse, direkte relateret til hverdagspraksis. Du vil diskutere uddannelsespolitikken, finde ud af mere om drivkræfterne for uddannelsesændring i England i dag og kritisk overveje forskellige tilgange til skoler og skolegang, både i Storbritannien og globalt.

Et nøglefunktion i uddannelsesstudier er fokus på dig som udvikler. Du vil blive opfordret til at udvikle en stærk personlig uddannelsesideologi og vil blive støttet i udviklingen af sikre ansættelsesevner gennem vores arbejdsbaserede praktikophold. Et antal kernemoduler hvert år indeholder placeringer i skoler eller andre uddannelsesrelaterede indstillinger, og nøje strukturerede placeringsopgaver vil sikre, at du får værdifuld førstehånds praktisk erfaring.

Hvad vil du studere

Studerende på dette kursus studerer i øjeblikket nogle eller alle følgende moduler

Kursusmoduler

År 1

 • Perspektiver på læring
 • Elever, skoler og samfund
 • Hjernen bag det: Begreber intelligens

År 2

 • Inkludering og mangfoldighed
 • Tænker gennem pædagogik
 • Fra vision til virkelighed?
 • Professionelle kontekster
 • Uddannelse i en digital æra
 • En introduktion til verden af forskning

År 3

 • En læseplan fra det 21. århundrede
 • Inspirerende læring: Readin ',' Ritin 'og Revellin'
 • Internationale dimensioner
 • Uafhængig undersøgelse
 • Kontekster for læring
 • afhandling

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Adgangskrav

Du har normalt brug for 96-112 UCAS-tarifpoint (fra maksimalt fire avancerede kvalifikationer). Vi glæder os over en række kvalifikationer, der opfylder dette krav, såsom A / AS-niveauer, BTEC, adgangskurser, International Baccalaureate (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project osv.

Hvordan vil du blive undervist

Der er ingen metode til undervisning i én størrelse, der passer til alle på BGU - vi udformer vores metoder, der passer til hvert enkelt emne og hver gruppe, hvor de bedste aspekter ved traditionel universitetsundervisning kombineres med innovative teknikker til at fremme studerendes deltagelse og interaktivitet.

Du vil blive undervist på forskellige måder, fra forelæsninger, tutorials og seminarer, til praktiske workshops, kurser og arbejdsbaserede placeringer. Små gruppeseminarer og workshops giver dig mulighed for at gennemgå spørgsmål, der rejses i forelæsninger, og du forventes at gennemføre uafhængigt studium.

Placeringer er en vigtig del af uddannelsen ved BGU. De giver en berigende læringsoplevelse for dig at anvende de færdigheder og viden, du får på dit kursus, og giver dermed værdifuld erfaring fra den virkelige verden for at styrke din karriere.

Vurdering

I uddannelsesstudier udføres vurdering gennem forskellige typer kurser, herunder essays, rapporter, mundtlige præsentationer, multimediepræsentationer, reflekterende logfiler og porteføljer. Der er ingen undersøgelser. Du kan forvente at holde en eller to mundtlige præsentationer eller plakatpræsentationer som en af en lille gruppe studerende gennem hele kurset. Du vil gradvist opbygge færdigheder i multimediepræsentation, og tredjeårsstuderende præsenterer i øjeblikket en kort, vurderet multimediefilm til deres jævnaldrende. Du vil opbygge dine skrivefærdigheder støt gennem hele kurset, og i det første år vil du udfylde en portefølje med kortere skrevne stykker og to længere essays, der modtager formativ feedback fra dine vejledere for at hjælpe dig med at opbygge dine akademiske evner.

Karriere og videre studier

Uddannelsesstuderende nyder meget høje niveauer af beskæftigelsesegnethed - kurset letter dine personlige og professionelle beskæftigelsesevner gennem regelmæssige arbejdspladser - og vores studerende er i høj efterspørgsel. I øjeblikket gennemfører omkring 70% af vores studerende et læreruddannelseskursus og vil fortsætte med at være meget succesrige primær- eller sekundærlærere. En uddannelsesstudie fra BGU betyder, at dine karrieremuligheder er forskellige. Ud over en karriere inden for uddannelse er kandidater til uddannelsesstudier godt placeret til at arbejde i andre uddannelsesrelaterede, sundhedsmæssige, sociale pleje-, offentlige informations- eller kommunikationssektorer. Kurset giver god træning til en rolle inden for erhvervslivet, serviceindustrien, personale, museer, gallerier eller velgørenhedsorganisationer. Kursets forskelligartede natur vil også give dig mulighed for at gå videre til yderligere studier, såsom en postgraduate studie på en kandidatgrad.

Er du interesseret i en karriere inden for undervisning?

Som studerende på BGU vil du blive tilbudt et gratis sted på et af vores forberedelse til undervisning (P4T) kurser som en del af din grad (i øjeblikket eksklusiv for BGU studerende).

Ledet af vores team af læreruddannelseseksperter er kurset designet til at forberede dig til at ansøge om en plads på et PGCE-program. Det dækker emner som:

 • Hvordan man ansøger
 • Hvad man kan forvente ved et interview
 • Virkeligheden ved undervisning og meget mere

Ikke kun vil du få vigtige færdigheder, der vil støtte dig i din fremtidige karriere, men ved at gennemføre kurset får du også et garanteret interview til et af vores meget efterspurgte PGCE-kurser.

Support

At studere ved BGU er en studentercentreret oplevelse. Medarbejdere og studerende arbejder sammen i en venlig og støttende atmosfære som en del af et intimt campusfællesskab. Du vil kende hvert medarbejder personligt og føle sig sikker på at henvende sig til dem for hjælp og rådgivning, og medarbejderne vil genkende dig, ikke kun ved synet, men som et individ med unikke talenter og interesser.

Vi vil være der for at støtte dig, personligt og akademisk, fra induktion til eksamen.

Gebyrer og økonomi

En masse studenterfinansieringsoplysninger er tilgængelige fra mange kilder, men det er undertiden forvirrende og modstridende. Derfor forsøger vi hos BGU at give dig al den information og support, vi kan hjælpe til gennem hele processen. Vores studentrådgivningsteam er eksperter i at hjælpe dig med at sortere finansieringsordningerne for dine studier og tilbyder en række tjenester, der guider dig gennem alle aspekter af studenterfinansiering trin for trin.

Undergraduate kursusansøgere skal ansøge via UCAS ved hjælp af den relevante UCAS-kode. Ansøgningsgebyret er £ 12 for et enkelt valg eller £ 23 for mere end et valg. For alle ansøgere er der fulde instruktioner hos UCAS for at gøre det så let som muligt for dig at udfylde din online ansøgning, plus hjælpetekst, hvor det er relevant.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Læs mere

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Minimer