Oversigt

Middlesex University, London, UK, og Niels Brock Copenhagen Business College , tilbyder denne britiske top-up BA i International Hospitality and Tourism Management. Programmet er designet som en top-up af toårige videregående uddannelser eller eksamensbeviser inden for gæstfrihed og turisme eller deraf relaterede studier.

Få en britisk akkrediteret BA

Denne et års top-up BA giver dig mulighed for at starte din internationale erhvervskarriere med den britiske akkrediterede bachelorgrad i International Hospitality and Tourism Management.

Hvorfor tage en top-up BA?

 • Lev, arbejde og studere i København, Danmark
 • Opfyld din toårige grad med det britiske akkrediterede program
 • Kickstart din globale karriere med en akkrediteret BA-grad
 • Studerende på Niels Brock Copenhagen Business College , Danmarks ældste business college

Som kandidat til BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management-program, er du kvalificeret til job inden for gæstfrihed og turistsektoren herunder;

 • Forretningsudviklingsofficerer
 • Kundeserviceagenter
 • Graduate Trainee Managers
 • HR Officer
 • Marketing Officers

115282_NB_Skole_CleanShot_034.jpg

Ansøgningsfrister

Januar 2020 start

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2019

Tidsplan

Programmet består af fire moduler, der hver er undervist i en periode på to semestre. Klasser opstår på hverdage 4 dage om ugen. Bemærk venligst, at eleverne også skal deltage i akademiske workshops i løbet af studieåret.

Den studerende får adgang til deres personlige elektroniske rutetid i UMS.

Litteratur

eTextbooks for hvert modul du studerer er inkluderet i gebyret. Disse vælges af modullederen og kan læses online eller downloades til en computer af en håndholdt enhed og fås via Mycopenhagenbusinesscollege.

Adgang til andre læringsmaterialer med de vigtigste, der er samlet på en online læseliste, der er oprettet af din modulleder eller bibliotekar, vil blive stillet til rådighed for dig. Læselisten vil være tilgængelig via modulområdet på Mycopenhagenbusinesscollege.

Du vil også have adgang til bibliotekarer, akademisk skrivning - samt studerende læringsassistenter og it-eksperter til at hjælpe og rådgive dig. Hvis din forespørgsel er mere dybdegående, skal du planlægge en aftale med bibliotekareren. Bibliotekaren vil også besøge dine seminarer hele året for at udstyre dig med de færdigheder, der skal hjælpe dig med at lykkes i kurset.

Endelig er der online ressourcer, som du kan bruge i din egen tid til at studere hvor og hvornår du vælger.

115283_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Jobs og Masters

Som kandidat til BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management-program, ville du være kvalificeret til job inden for gæstfrihed og turistsektoren herunder;

 • Forretningsudviklingsofficerer
 • Kundeserviceagenter
 • Graduate Trainee Managers
 • HR Officer
 • Marketing Officers
 • Projektledere
 • Rejsekonsulenter

Ansøgere, der ønsker at gå videre til en postgraduate studie, bør bemærke, at adgangskravene varierer mellem institutionerne. Som BA (Hons) omfatter IHTM ikke en afsluttende afhandling eller projekt, det opfylder måske ikke adgangskravene til nogle programmer, især inden for Danmark.

Studerende, der tager eksamen med 2: 2 æresbevisninger, vil være berettiget til at ansøge om Middlesex University's MSc / PGDip / PGCert International Hospitality and Events Management.

Studerende, der tager eksamen med 2: 2 æresbevisninger, vil være berettiget til at ansøge om NBCBC's MSc International Business and Management.

Adgangskrav

2 år til 3 års tredje niveau uddannelse grader eller eksamensbeviser inden for gæstfrihed og turisme eller deraf relaterede studier.

Dansk AP-grad i service eller tilsvarende danske eller udenlandske kvalifikationer, og

Engelsk højkvalitetsniveau (IELTS 6.0 eller tilsvarende uden bånd under 5,5)

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Niels Brock Copenhagen Business College »

Senest opdateret May 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
100,000 DKK
Deadline
Okt 1, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Dec 2021
Ansøgningsfrist
Okt 1, 2019

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
Okt 1, 2019
End Date
Dec 2021