Read the Official Description

Kurserne i BA i engelsk program har fået tilbudt at holde trit med den liberale kunst tilgang; de suppleres af sammen med tværfaglige valgfag og større kurser. Det har følgende Majors: Lingvistik & TESOL og litteratur.

Major i lingvistik og TESOL sigter mod at udvikle elevernes viden og færdigheder inden for Anvendt Lingvistik, så de kan opbygge deres karriere som sproglærere, lærer-trænere, oversættere, administratorer, eller i nogle andre områder, hvor viden om sproglige spørgsmål er vigtig. Major i Litteratur acquaints studerende med britisk, amerikansk, og sydasiatiske engelsk litteratur (herunder den oversatte litteratur fra fremtrædende litterære værker på andre sprog) samt deres kulturelle og historiske sammenhænge.

adgangskrav

  • Minimum GPA på 2,50 i SSC / ækvivalent og HSC / ækvivalent separat (herunder yderligere emne).
  • Minimum GPA på 2,5 i O-Niveauer i fem emner og A Niveauer i to fag i henhold til canadiske University of Bangladesh skalaen (A = 5, B = 4, C = 3 og D = 2). Patienter med E Grade vil ikke blive behandlet.
  • Kandidater, der har gennemført gymnasieuddannelse (12 års skolegang) under et system forskellig fra SSC & HSC eller O & A Niveauer bliver nødt til at få godkendelse af Entré udvalget for universitetet.
  • Ansøgere, der har afsluttet skole i udlandet nødt til at indsende verificeret / attesteret kopier af tidligere akademiske dokumenter fra deres institut / Udenrigsministeriet & ækvivalens certifikat fra Secondary & Higher Secondary Education Board, Dhaka.
  • Kandidater med mindre end 60% mærker på engelsk, på hans / hendes optagelsesprøve vil blive bedt om at udfylde engelsk Grundlæggende kursus i starten af ​​semesteret.

KURSUS STRUKTUR

Strukturen i BA i engelsk program er præsenteret i nedenstående tabel:

kurser

En studerende kan også være nødvendigt at tage ikke-kredit, afhjælpende kurser på engelsk at gøre op hans / hendes mangel.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Canadian University of Bangladesh »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date