BA (Hons.) på engelsk

Canadian University of Bangladesh

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA (Hons.) på engelsk

Canadian University of Bangladesh

Kurserne i BA i engelsk program har fået tilbudt at holde trit med den liberale kunst tilgang; de suppleres af sammen med tværfaglige valgfag og større kurser. Det har følgende Majors: Lingvistik & TESOL og litteratur.

Major i lingvistik og TESOL sigter mod at udvikle elevernes viden og færdigheder inden for Anvendt Lingvistik, så de kan opbygge deres karriere som sproglærere, lærer-trænere, oversættere, administratorer, eller i nogle andre områder, hvor viden om sproglige spørgsmål er vigtig. Major i Litteratur acquaints studerende med britisk, amerikansk, og sydasiatiske engelsk litteratur (herunder den oversatte litteratur fra fremtrædende litterære værker på andre sprog) samt deres kulturelle og historiske sammenhænge.

adgangskrav

  • Minimum GPA på 2,50 i SSC / ækvivalent og HSC / ækvivalent separat (herunder yderligere emne).
  • Minimum GPA på 2,5 i O-Niveauer i fem emner og A Niveauer i to fag i henhold til canadiske University of Bangladesh skalaen (A = 5, B = 4, C = 3 og D = 2). Patienter med E Grade vil ikke blive behandlet.
  • Kandidater, der har gennemført gymnasieuddannelse (12 års skolegang) under et system forskellig fra SSC & HSC eller O & A Niveauer bliver nødt til at få godkendelse af Entré udvalget for universitetet.
  • Ansøgere, der har afsluttet skole i udlandet nødt til at indsende verificeret / attesteret kopier af tidligere akademiske dokumenter fra deres institut / Udenrigsministeriet & ækvivalens certifikat fra Secondary & Higher Secondary Education Board, Dhaka.
  • Kandidater med mindre end 60% mærker på engelsk, på hans / hendes optagelsesprøve vil blive bedt om at udfylde engelsk Grundlæggende kursus i starten af ​​semesteret.

KURSUS STRUKTUR

Strukturen i BA i engelsk program er præsenteret i nedenstående tabel:

kurser

En studerende kan også være nødvendigt at tage ikke-kredit, afhjælpende kurser på engelsk at gøre op hans / hendes mangel.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Bangladesh - Dhaka, Dhaka Division
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Bangladesh - Dhaka, Dhaka Division
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen