Read the Official Description

BA (Honours) i Marketing Practice

Har du nogensinde set på det seneste store brand reklamekampagne og tænkte; Jeg kunne gøre det bedre end det? Marketing er centralt for vores hverdag, som organisationer konkurrerer om opmærksomheden med tv-annoncer, sportslige sponsorater, sociale mediekampagner og mere. NCI nye BA (Honours) i Marketing Praksis vil give dig mulighed for at forstå disse kampagner og strategier bag dem og give dig de færdigheder til at arbejde i dette hurtige tempo område.

Om dette kursus

Vores hædersbevisninger marketing grad er enestående, fordi du vil blive tilbudt hands-on erfaring. Du vil lære om den nyeste tænkning og teknikker, men vil også arbejde på virkelige levende industri projekter: planlægning, gennemførelse og tilpasning aktuelle kampagner under tilsyn af sagkyndige undervisere og markedsføring fagfolk. Du vil præsentere dine ideer til industrien personale fra en række irske selskaber og ikke-forprofit organisationer, der arbejder med os at gøre din uddannelse så praktisk som muligt.

Denne grad vil dække alle de centrale marketing emner som brand management, forbrugeradfærd, digital marketing og iværksætteri. I det andet år, vil du have mulighed for at forme din uddannelse og specialisere sig i den disciplin efter eget valg ved at vælge markedsføring, digital markedsføring eller valgfag iværksætteri.

Det sidste år afsluttes med et spændende capstone projekt, hvor du vil arbejde indgående med en nøje udvalgt organisation på en live-kampagne. Dette vil give dig mulighed for at anvende marketing ekspertise bygget op over de tre år af dit kursus. Du vil arbejde som konsulenter i teams for at udvikle marketing initiativer, der vil blive undersøgt af tilsyn undervisere og industrien jævnaldrende.

Som kandidat i dette kursus vil du:

  • Forstå hvordan moderne markedsføring fungerer, og hvordan de forskellige discipliner af markedsføring arbejde sammen i Irland og internationalt.
  • Lære at analysere marketing problemer i hårde erhvervsmiljøer og generere praktiske løsninger.
  • Drage fordel af en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder på områder som markedsføring, iværksætteri, digital marketing og reklame.

Kursus Struktur og Award

Denne bachelor-kursus er en treårig ærer grad. Kurset løber over 6 semestre med løbende evaluering afholdes hele kurset og eksamen ved afslutningen af ​​hvert semester. Ved afslutningen vil du modtage en QQI BA (Honours) grad i Marketing Praksis på niveau 8 på den nationale referenceramme for kvalifikationer.

Hvem er kurset for?

Kurset er ideel, hvis du er interesseret i markedsføring, salg, kommunikation eller tænker du måske gerne oprette din egen virksomhed. Kurset er for forlader skolen, modne studerende og dimittender fra QQI niveau 5/6 programmer, der ønsker at gå i gang med et kursus af fuldtids undersøgelse.

Karrieremuligheder

Der findes muligheder for at arbejde inden for områder som; Brand Management, Digital Marketing, Market Research, Sales & Marketing, Product Development, International Marketing inden for alle industrisektorer.

Adgangskrav

Minimumskrav adgangskrav er en klasse C3 eller derover i to Højere niveau fag, sammen med et D3 (Højere eller Almindelig niveau) i fire fag. Et minimum af klasse D3 (Højere eller Almindelig niveau) skal indhentes på engelsk. En klasse D3 i Ordinary niveau matematik er påkrævet. Dog vil NCI acceptere en klasse E i højere niveau matematik, når andre krav er opfyldt. Karakteren E Resultatet vil ikke blive talt for point.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by National College of Ireland »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date