BA / BSc (Hons) Annoncering *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Som en del af vores Business School for Creative Industries tilbyder vores BA / BSc (Hons) reklamekursus på UCA Epsom dig en unik mulighed for at blande akademisk ekspertise med professionel erfaring, undervist af meget erfarne praktikere med forbindelser til nogle af de største navne i industrien.

Understøttet af nogle af verdens reklamelygter - inklusive Mark Waites, grundlægger af Mother Advertising, næstformand for Ogilvy UK - fortsætter vores kursus med at udvikle en mentorordning, hvilket giver dig chancen for at komme ind i branchen som en værdsat professionel.

Den britiske reklameøkonomi er en af de mest sofistikerede og dynamiske i verden. Vores mål er at lære dig at lede inden for reklame snarere end at følge. Vi ønsker, at du skal forstå og udfolde strategier på en fokuseret og kreativ måde og blive en uafhængig, intelligent professionel med evnen til at vokse og reflektere.

Vi vil opfordre dig til at arbejde sammen med medstuderende på kurset for at skabe friske og opmærksomme projekter på tværs af en række platforme. I det bredere UCA-samfund finder du indsigt og viden fra andre kunstnere inden for andre spændende discipliner som grafiske designere, journalister, musikere og modedesignere.

Du vil arbejde for at opbygge specifikke færdigheder inden for kritisk analyse, forskning, produktion og kommunikation, der er passende for reklamebranchen, mens du også udvikler dine ressourcer og strategiske tankegang. Vores mentorordning understøttes af nogle af verdens mest kendte kreative direktører - inklusive Rory Sutherland - hvilket giver dig muligheden for at komme ind i en verden af professionelt uddannet reklame og marketing.

Efter eksamen har du bygget din egen unikke bog med holistiske annoncekampagner, der viser høje niveauer af kreativitet i kunstretning, tekstforfatter og digitale medier. Med vores omfattende læseplan lærer du, hvordan du takler udfordrende trusser, mens du udvikler en kritisk, konceptuel og kontekstuel forståelse af reklame.

Udstyret med et fantastisk bibliotek og fremragende supporttjenester giver vores Epsom-campus det ideelle miljø til dette kursus - tæt på Londons førende reklamebureauer og mentorer har du adgang til indflydelsesrige fagfolk, jobmuligheder og potentielle arbejdsgivere. Det er det perfekte sted for dig at møde andre ligesindede og udforske dine talenter.

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus, se nedenfor for flere detaljer.

* Kursus med forbehold for opdatering.

Længde af studiet:

 • Tre års fuldtidsarbejde
 • Eller fire år på heltid med Professional Practice Year

Kursus detaljer

År en

Du studerer enheder, der introducerer dig til processen, der er involveret i at skabe en vellykket reklamekampagne i dit første år, opfordre dig til at udvikle dine skrivefærdigheder og lære at kommunikere med dit publikum.

Personlig udvikling

 • Du får tre trusser, og med hver enkelt bliver du bedt om at promovere et produkt, en service eller en begivenhed, du vælger. Du gør dette ved at undersøge kreative tænkningsmodeller og kunstretning samt gennem tekstforfatter, digitale medier og kreativ retning.
 • Gennem denne enhed vil du blive introduceret til passende praktiske og tekniske færdigheder gennem workshops relateret til dine trusser, kunstretning og tekstforfatter, understøttet af mac-færdigheder.

Visuel kommunikation: kontekst og teori

 • Baseret på en række illustrerede forelæsninger vil du blive introduceret til en række nøglehistoriske og moderne kontekstuelle rammer for visuel kultur og kommunikationspraksis, så du opfordrer dig til at begynde at identificere skiftende forhold mellem visuel kultur, kommunikation og bredere sociale og kulturelle problemer.

Art Direction

 • Denne enhed introducerer dig til kunstretning, mens du udforsker de kreative og praktiske processer, der er involveret i at skabe en vellykket reklamekampagne. Enheden giver dig en række kreative tænkningsværktøjer, der gør det muligt for dig at lære teknikker til 'forhør' og hvordan du stiller 'kreative spørgsmål'.

Copywriting

 • I denne enhed vil du udforske tekstforfatter, dit publikums sproglige, lange og korte kopi og dets forhold til medier. Du vil også udforske 'endline' ved at oprette et forslag / løfte inden for rammerne af reklame.

Digitalt medie

 • Digitale kanaler og platforme har skabt et seismisk skift i den måde, mærker reklamerer for, men det er ikke uden dets udfordringer. Spredningen af onlinemedier har ændret kundeinteraktion med mærker. I denne enhed vil du forstå de digitale mediers rolle i reklamer, udforske de forskellige kanaler og platforme, der er tilgængelige for mærker.

År to

Vi giver dig platformen til at oprette og eksperimentere med strategiske koncepter og ideer i dit andet år.

Annoncestrategi

 • Du vil udforske en række strategier implementeret af verdens førende reklamebureauer.

Annonceringskommunikation

 • Ved at udforske verbalt, skriftligt og visuelt sprog i forbindelse med genren får du en bedre forståelse af kreativ og strategisk kommunikation ved at udnytte 'historiefortælling'. Du forventes også at overveje effekten af teknologi inden for reklamepraksis og brugen af 'direkte målrettet' reklame.

Kontekstuelle og teoretiske perspektiver

 • Vi vil opfordre dig til at placere din egen praksis ved at anvende en række teorier, kontekstuelle rammer og kritiske evalueringer. Du vil blive introduceret til forskellige forskningsmetoder for at lette uafhængig undersøgelse mod et sammenhængende, selvreflekterende argument i skriftlig form.

Personlig praksis

 • Ved at drage fordel af den forudgående læring overvejer du, hvordan du som kunstdirektør, tekstforfatter eller digital annonce kan oprette annoncekampagner, der klart forbinder med seeren. Gennem en D&AD-brief (eller anden studerendes konkurrence, herunder IPA, Creative Circle osv.), Vil du overveje dit publikum / e, og hvordan de kan svare på annoncekampagner, som du opretter ved hjælp af verbalt, skriftligt, visuelt og adfærdsmæssigt sprog.

Undersøg i udlandet (valgfrit)

 • Denne valgfri enhed giver dig mulighed for at tilbringe en periode på en oversøisk uddannelsesinstitution.

År for professionel praksis (hvis gennemført)

Hvis du vælger at gennemføre et professionelt praksisår, finder det sted i år tre. Du vil foretage en placering inden for de kreative brancher for at videreudvikle dine færdigheder og CV.

Mens du er i dit faglige praksisår, skal du betale et nedsat undervisningsgebyr for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

År tre

Du realiserer dine faglige og forskningsevner gennem oprettelsen af en række holistiske kampagner og en afhandling, der kulminerer til en folio af arbejde, der giver dig mulighed for at studere med en stærk viden om branchen og din potentielle rolle inden for den.

Personlig og professionel praksis

 • Koncentrerende om dig og din fremtid, dette kursus indeholder tre trusser. Du vil gennem forhandling vælge din yndlingsprisvindende annoncekampagne, der er produceret af det reklamebureau, du ønsker at arbejde med. Derefter vil du fremstille en case study, der anvender en række teorier. Derefter fremstiller du en pastiche / parodi på den valgte annonce, efterfulgt af reklamemateriale til agenturet og et stykke selvpromovering rettet mod agenturet.

Forskning og professionel praksis

 • Trussene til denne enhed er designet til, at du kan anvende og fejre din læring såvel som dine karriereaspirationer, hvilket giver dig muligheden for at syntetisere din læring i kunstretning, tekstforfatter eller digitale medier. For det meste bestemmer du indholdet gennem forhandling. Det forventes dog, at aspekter afspejler et internationalt indhold og tester dine kreative instruktionsevner.

afhandling

 • Du vil gennemføre en betydelig periode med vedvarende, individuelt forhandlet forskning om et emne, der er relateret til de kontekstuelle og / eller teoretiske betænkeligheder i din disciplin eller det valgte praksisområde, med henblik på at levere strukturerede skriftlige argumenter.

Studere i udlandet

Dette kursus giver mulighed for at studere i udlandet i en del af dit andet år.

Gebyrer og yderligere omkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Hvis du vælger at studere det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Professionel praksisår

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus.

Du bruger to år på at lære hos os, før du udnytter det, du har lært i praksis gennem en årelang erhvervsplacering.

Vores placeringer inden for professionel praksis giver dig muligheden for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og udstyre dig til at være selvsikker og engageret i kreative arbejdspladser. Disse kvaliteter er almindeligt anerkendt af arbejdsgivere, og en betydelig andel af de studerendes placering nationalt tilbydes kandidatjob eller går på postgraduate study.

Gennem hele din placering vil dit kursusteam hjælpe dig ved at bruge vores omfattende brancheforbindelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige placering for dig. Når placeringen er afsluttet, vender du tilbage til at afslutte dit sidste studieår - anvende det, du har lært på jobbet.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Faciliteter

UCA Business School for Creative Industries, der er baseret på vores Epsom-campus, er den første af sin art i England. Der er dedikerede studios og studieområder, digitale mediesuiter udstyret med Mac'er og pc'er, der er programmeret med specialsoftware, herunder Adobe Creative Suite, Dreamweaver og After Effects. Der er et moderne bibliotek med et væld af bøger, og takket være dets placering er der mange samarbejdsmuligheder med studerende fra andre kurser.

Kursusforbindelser

På dette kursus vil du blive udsat for en verden af ​​muligheder

Industriforbindelser

Vores BA / BSc (Hons) reklamekursus har links til nogle af de største navne i reklamebranchen, herunder:

 • Ogilvy & Mather
 • Bartle Bogle Hegarty
 • JWT
 • Y & R
 • Wieden + Kennedy
 • Publicis
 • CHI & Partnere
 • Beattie McGuinness Bungay
 • Mor
 • TBWA.

Karriere

Vores kandidater er udstyret til at arbejde i en række reklameroller og har sikret givende positioner i hele sektoren, herunder som:

 • Kunst direktører
 • tekstforfattere
 • Kontostyrere
 • Konto planlæggere
 • Mediekøbere og planlæggere
 • Producenter og kreative servicechefer.

Yderligere studier

Du kan også gerne overveje yderligere studier på postgraduate niveau.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Standardkrav * til dette kursus er:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater. Vi overvejer styrken af vores ansøgers porteføljer såvel som deres karakterer - i disse tilfælde er en stærk portefølje især vigtig.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Dette kursus kræver ikke en portefølje. Vi inviterer dig muligvis til en ansøgerdag og interview, så du kan besøge os, møde kursteamet og andre ansøgere og tage en rundvisning i alle vores faciliteter. Studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund opfordres til at ansøge. Vi byder studerende velkommen med en bred vifte af fag på A-niveau samt studerende med passende Art & Design Foundations eller BTEC / UALAB-eksamensbeviser, som giver dig mulighed for at demonstrere din evne til at forske, evaluere og producere kreative løsninger.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre