BA / BSc (Hons) Business Management *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Uanset om du ønsker at starte din egen virksomhed eller smede dig som leder i en lille eller stor organisation i de kreative brancher, vil vores BA / BSc Business Management-kursus udstyre dig med de praktiske færdigheder, iværksætteregenskaber og kreativitet, der kræves for at gøre en øjeblikkelig indflydelse på globale forretningsorganisationer.

Baseret på teknikker, der har produceret verdensledende kreative fagfolk i en sektor, der gennemgår en betydelig vækst, vil hver enhed på kurset forberede dig til en række karrieremuligheder i det kreative erhverv.

Vores nære forbindelser med en bred vifte af virksomheder inden for den kreative sektor giver muligheder for spændende og udfordrende live-briefs, hvilket giver dig muligheden for at vise dine talenter og sikre, at din læring er tilpasset behovene i den kommercielle verden.

Dette praksisbaserede kursus undervises på UCAs unikke og dynamiske handelsskole for de kreative industrier, på vores Epsom-campus sammen med et væld af andre kreative og forretningsfokuserede studerende.

Du har også muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus, se nedenfor for flere detaljer.

* Kursen er underlagt opdatering.

Længde af studiet:

 • Tre års fuldtidsarbejde
 • Eller fire år på heltid med Professional Practice Year

Kursus detaljer

År en

Du vil blive introduceret til grundlæggende forhold i forretningsforetagendet i dit første år og lære de færdigheder, der giver dig et solidt fundament, hvorfra du kan udforske andre aktivitetsområder.

Marketing Fundamentals

 • Du vil blive introduceret til de koncepter, teorier og modeller, der bruges i markedsføring, hvilket giver grundlaget for yderligere studier inden for kurset. Specifikt introducerer det dig til målene og teorien om markedsføring som forretningsfunktion. Det udforsker markedsføringens rolle i organisationer, og hvordan markedsføring kan bruges til at nå en organisations mål og målsætninger.

Introduktion til økonomi og regnskab

 • Når du har lært det grundlæggende i regnskabsmæssige vilkår og koncepter, får du viden og færdigheder i at forstå optagelse, behandling og rapportering af forretningstransaktioner og begivenheder. Det er struktureret til at gøre dig bekendt med regnskabsprocessen som et informationssystem for virksomheden og styrke dig til at anvende principperne og processerne til udarbejdelse og præsentation af regnskabsoplysninger.

Projekt- og driftsledelse

 • Du vil undersøge vanskelighederne med at styre operationelle processer og projekter og dens indflydelse på udformningen af en virksomheds konkurrencestrategi. Desuden introducerer enheden dig de opgaver og udfordringer, der er grundlæggende for projektstyring, den vitale funktion af styring af komplekse projekter på tværs af flere funktioner. Du vil være i stand til at lære de færdigheder og værktøjer, der er forbundet med projektledelse, med en praktisk, praktisk tilgang.

Ledelse og organisationsadfærd

 • Du vil blive introduceret til de koncepter, teorier og modeller, der bruges i ledelses- og organisationsundersøgelser, hvilket giver grundlaget for yderligere studier inden for kurset. Det er designet til at give dig muligheden for at udvikle og få ledelsesevner og viden om dig selv, om andre og om organisationer.

Enterprise Project

 • Du lærer processen med at starte og opbygge en ny virksomhed og undersøge forholdet mellem dette og iværksætteri. Man forventes at udforske en række casestudier og identificere og evaluere, i hvilken udstrækning iværksættere kunne være baseret på deres træk, stilarter og opførsel. Med denne viden anvender du forretningsinnovation samt hvordan du skaber værdi i virksomheder gennem nye produkter eller tjenester, teknologier, forretningskoncepter, transaktionsmekanismer, distributionskanaler osv.

År to

Du bliver opmuntret til at finde din egen måde at arbejde på dit andet år på, med fokus på specialiserede forretningsområder. Du vil også udvikle en forståelse af aftaleret og de underliggende principper, der vedrører forretning i det internationale miljø.

E-Business og E-marketing (Digital Business and Marketing)

 • I hele denne enhed har du muligheden for at udvikle den konceptuelle viden, der er nødvendig for at udvikle din forståelse af eBusiness og eMarketing-strategier. Enheden udforsker en bred vifte af aktiviteter, der omfatter digital forretningsstrategi og digital marketingstrategistyring, så du kan sætte pris på de store forskelle mellem traditionelle og digitale forretnings- og markedsføringsaktiviteter på et strategisk niveau.

Lov for Creative Industries

 • Med udfordringerne ved at ændre medietendenser og det digitale miljø, som de fleste virksomheder inden for de kreative industrier står overfor, er det vigtigere end nogensinde, at du er udstyret med viden og forståelse af aftaleret i forhold til erhvervslivet og dem i de kreative brancher i særlig. Vægten i denne enhed lægges på at introducere ledelsesmæssig viden og færdigheder, der kræves for at forstå juridiske krav til effektiv forretningsstyring til projekter, produkter og tjenester.

Professionel praksis og forretningsplacering

 • Formålet med denne enhed er at give dig forretningsadgangskompetence og praktiske færdigheder i at blive forretnings- og ledelsesfaglig. Ideelt set har du muligheden for at gennemføre en praktikplads i en forretningsorganisation, eller du deltager i et sæt projekt, der giver dig mulighed for at nå dine læringsmål og resultater.

International forretning

 • Denne enhed hjælper dig med at udvikle viden og forståelse for de underliggende principper og koncepter, der vedrører forretning i det internationale miljø. Du vil blive udsat for forståelsen af spørgsmål og udfordringer i den samtidige internationale forretning.

År for professionel praksis (hvis gennemført)

Hvis du vælger at gennemføre et professionelt praksisår, finder det sted i år tre. Du vil foretage en placering inden for de kreative brancher for at videreudvikle dine færdigheder og CV.

Mens du er i Professional Practice Year, skal du betale et nedsat undervisningsgebyr for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

År tre

Dit tredje år vil se dig opnå et større niveau af uafhængighed med selvstyret forskning, undersøgelse og praksis. Du demonstrerer din viden fra tidligere undersøgte enheder og anvender den på en forretningsplan.

Forretningsstrategi

 • Strategiens terminologi og dens relevans for strategisk beslutningstagning i erhvervslivet er dækket af denne enhed. Du lærer de grundlæggende beslutninger, der træffes inden for strategi, der dækker tre strategiske dimensioner, dvs. strategiproces, strategiindhold og strategikontekst.

Business Research

 • Du udvikler dine evner til uafhængig undersøgelse og kritisk analyse ved at foretage en vedvarende forskningsundersøgelse af direkte relevans for det kursus, du studerer og din faglige udvikling. Det forventes, at du behandler de elementer, der udgør formel forskning, herunder et forskningsforslag, forskningsmetoder, handlingsplanlægning, udførelse af selve forskningen og præsentation af både primære og sekundære fund.

Enterprise bæredygtighed og forretningsetik

 • Etisk adfærd og virksomhedernes sociale ansvar kan medføre betydelige fordele for en virksomhed, og da bæredygtighed nu udgør en del af forbrugerens daglige bevidsthed, vil dens tilstedeværelse være permanent. Vi vil præsentere dig for begrebet forretningsetik og udvikle dine evner til at undersøge dets relevans, når du overvejer forretningsmål og ansvarsområder.

Final Business Management Project

 • Du demonstrerer din viden og forståelse udviklet fra tidligere forretningsstyringsmarkedsføringsenheder og anvender akademisk og praktisk viden på et strategisk niveau, ofte værdsat af forretnings- og ledelsesrådgivningsorganisationer og arbejdsgivere. Dette er et forhandlet projekt, der enten kan udvikle sig fra din erfaring med at arbejde for en organisation eller kan leveres som en forretningsplan eller et forretningsadministrationsrådgivningsprojekt.

Gebyrer og yderligere omkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Hvis du vælger at studere det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Professionel praksisår

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus.

Du bruger to år på at lære hos os, før du udnytter det, du har lært i praksis gennem en årelang erhvervsplacering.

Vores placeringer inden for professionel praksis giver dig muligheden for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og udstyre dig til at være selvsikker og engageret i kreative arbejdspladser. Disse kvaliteter er almindeligt anerkendt af arbejdsgivere, og en betydelig andel af de studerendes placering nationalt tilbydes kandidatjob eller går på postgraduate study.

Gennem hele din placering vil dit kursusteam hjælpe dig ved at bruge vores omfattende brancheforbindelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige placering for dig. Når placeringen er afsluttet, vender du tilbage til at afslutte dit sidste studieår - anvende det, du har lært på jobbet.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Faciliteter

UCA Business School for Creative Industries, der er baseret på vores Epsom-campus, er den første af sin art i England. Der er dedikerede studios og studieområder, digitale mediesuiter udstyret med Mac'er og pc'er, der er programmeret med specialsoftware, herunder Adobe Creative Suite, Dreamweaver og After Effects. Der er et moderne bibliotek med et væld af bøger, og takket være dets placering er der mange samarbejdsmuligheder med studerende fra andre kurser.

Kursusforbindelser

På dette kursus vil du blive udsat for en verden af ​​muligheder

Karriere

Vores BA / BSc Business Management giver dig mulighed for at forfølge en række karrierer, herunder:

 • Graduate Schemes
 • Entreprenør
 • Produktkøber
 • Junior Manager
 • Produktionsteam Lead
 • Postgraduate Study.

Yderligere studier

Din træning i dette kursus forbereder dig til en lang række postgraduate-kurser. Vi tilbyder postgraduate muligheder i vores Business School, og vi hjælper dig med at finde det rigtige kursus til dig og støtte dig i din ansøgning, hvis yderligere studier skulle være for dig.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Standardkrav * til dette kursus er:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Dette kursus kræver ikke en portefølje. Vi inviterer dig muligvis til en ansøgerdag og interview, så du kan besøge os, møde kursteamet og andre ansøgere og tage en rundvisning i alle vores faciliteter. Studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund opfordres til at ansøge.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre