BA / BSc (Hons) Detail- og oplevelsesstyring *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Udvikl din forståelse af forretningen med offline- og online retailsteder, deres organisation og deres plads i de kreative brancher, på vores BA / BSc (Hons) detail- og oplevelsesstyring.

Løb fra vores dynamiske og innovative Business School for Creative Industries på UCA Epsom, og dette kursus vil udstyre dig til arbejdslivet i de kulturelle og kreative brancher med et specifikt fokus på at arbejde og styre detailsteder og detailoplevelser inden for disse brancher.

Du udvikler raffineret kommunikations-, organisations- og analytiske evner, lærer om forbrugernes behov og krav, tendenser og markedsføring og udforsker også kunst og design.

Der er muligheder for at tage brancheplaceringer, studere i udlandet og endda tage et år væk fra studiet for at gennemføre professionel uddannelse.

Og du får også vitale kerneforretningskompetence - fra regnskab og økonomi til marketing og HR - gennem en række forretningsseminarer, som du vil dele med studerende fra andre kurser på tværs af Business School.

Du har også muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus, se nedenfor for flere detaljer.

* Kursus er underlagt validering.

Længde af studiet:

 • Tre års fuldtidsarbejde
 • Eller fire år på heltid med Professional Practice Year

Kursus detaljer

År en

Du vil blive introduceret til de forskellige aspekter af detail- og oplevelsesstyring, lære at forstå design af en oplevelse og hvordan man imødekommer forskellige forbrugere. Du deltager også i de delte forretningsseminarer, så du får en chance for at interagere med flere andre kurser på skolen.

De dækkede enheder er skitseret som følger:

 • Introduktion til detailhandel
 • Detailkøb og merchandising
 • Forstå forbrugere
 • Forretningsseminar I
 • Design af en retailoplevelse
 • Forbruger- og shoppermarkedsføring
 • Kunst, design og produktion
 • Forretningsseminar II

År to

I dit andet studieår dækker du enheder, der passer til både BA- og BSc-elementer, fortsætter dine forretningsseminarer med andre studerende, og du har mulighed for, hvis du vil, at tage en erhvervsplacering eller studere i udlandet.

De dækkede enheder er skitseret som følger:

 • Digital og online detailhandel
 • Forretnings bæredygtighed og etik
 • Håndtering af detailsteder
 • Forretningsseminar III
 • Detailstyringskontrol
 • Forretningsseminar IV
 • Industri placering (valgfrit)
 • Undersøg i udlandet (valgfrit)

År for professionel praksis (hvis gennemført)

Hvis du vælger at gennemføre et professionelt praksisår, finder det sted i år tre. Du vil foretage en placering inden for de kreative brancher for at videreudvikle dine færdigheder og CV.

Mens du studerer det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

År tre

Dit sidste år ser, at du fortsætter dine delte forretningsseminarer med andre studerende, undersøger de aktuelle tendenser og problemer inden for branchen og lærer om brand- og kategoristyring, før du afslutter dine studier med dit afsluttende gradsprojekt.

De dækkede enheder er skitseret som følger

 • Aktuelle problemer inden for detailhandel
 • Digital og online detailhandel II
 • Innovationsstrategi
 • Forretningsseminar V
 • Brand og Category Management
 • Forretningsseminar VI
 • Gradsprojekt

Gebyrer og yderligere omkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Hvis du vælger at studere det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Professionel praksisår

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus.

Du bruger to år på at lære hos os, før du udnytter det, du har lært i praksis gennem en årelang erhvervsplacering.

Vores placeringer inden for professionel praksis giver dig muligheden for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og udstyre dig til at være selvsikker og engageret i kreative arbejdspladser. Disse kvaliteter er almindeligt anerkendt af arbejdsgivere, og en betydelig andel af de studerendes placering nationalt tilbydes kandidatjob eller går på postgraduate study.

Gennem hele din placering vil dit kursusteam hjælpe dig ved at bruge vores omfattende brancheforbindelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige placering for dig. Når placeringen er afsluttet, vender du tilbage til at afslutte dit sidste studieår - anvende det, du har lært på jobbet.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Faciliteter

UCA Business School for Creative Industries, der er baseret på vores Epsom-campus, er den første af sin art i England. Der er dedikerede studios og studieområder, digitale mediesuiter udstyret med Mac'er og pc'er, der er programmeret med specialsoftware, herunder Adobe Creative Suite, Dreamweaver og After Effects. Der er et moderne bibliotek med et væld af bøger, og takket være dets placering er der mange samarbejdsmuligheder med studerende fra andre kurser.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Standardkrav * til dette kursus er:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater. Vi overvejer styrken af vores ansøgers porteføljer såvel som deres karakterer - i disse tilfælde er en stærk portefølje især vigtig.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre