Du bliver med i den næste generation af filmskabere - få de væsentlige færdigheder og viden til at tjene dit sted på enhver film rundt om i verden.

Oversigt

Med vægt på praktisk træning har du adgang til digitale kameraer og filmproduktionsudstyr med høj specifikation. På tværs af flere platforme lærer du de processer og teknikker, der bringer dine projekter til livscyklus med stærke teoretiske fundament.

Derudover vil du lære at følelsesmæssigt involvere dit publikum og trække dem ind i dit arbejde. Du får også erfaring med at arbejde uafhængigt og samarbejde om fakta og fiktive produktioner, der gør det muligt for dig at tage udgangspunkt i et meget overførbart færdighedssæt.

Dine fremskridt er omhyggeligt styret og beriget af individuel vejledning, hvilket sikrer, at du skaber arbejde, der kan fremvises i din vigtige portefølje.

Din fremtid i film:

Fra fortællingsfiktion til dokumentarfilm er der uendelige historier at vide, og industrien søger konstant talentfulde individer med en særskilt historiefortællingsstil og stemme. Mange af vores kandidater arbejder på kortfilm og annoncer, inden de går ind i funktionen produktion.

Dougie Mackie er en sådan filmskabsmand, der fungerede som kameraoperatør for ITV, før han instruerede sin egen dokumentlængde, Miss Saigon: The Heat is Back On.

moduler

Art of Storytelling

Skrive til skærmen er en meget specifik kreativ skrivefærdighed og en der kræver en grundig forståelse af, hvordan visuel historiefortælling virker. Dette modul beder dig om at udforske en række etablerede og eksperimentelle processer, der anvendes til scriptudvikling, for yderligere at øge din forståelse af fortælling og filmkonstruktion. Ved at arbejde med det færdige scriptdokument lærer du færdighederne til at udvikle din egen personlige udviklingsportefølje og bringe dine visuelle stilarter til livs på siden, klar til skærmen.

Non-fiction filmskabelse

Produktion af ikke-fiktive værker kræver en kritisk forståelse af de komplekse historiske og nutidige samfundsmæssige, økonomiske og politiske påvirkninger, der påvirker genren, for fuldt ud at værdsætte mediernes magt. Du vil lære vigtigheden af ​​at anvende sunde etiske arbejdspraksisser for at skabe en strømbalance mellem bidragyder, filmskaberen og publikum for at planlægge og producere din egen korte, ikke-fiktive film.

Producerings- og distributionsmetoder

For dette modul vil du påtage sig rollen og mange varierede forpligtelser for "producent", der ofte ses som tvetydige, hovedsagelig på grund af mangfoldigheden og kompleksiteten af ​​de opgaver, der er involveret i hele filmens produktion, til distribution. Men vi vil forberede dig med de endelige detaljer, der kræves for at udføre opgavernes bredde, samtidig med at du udvikler dine eksisterende færdigheder i efterproduktionsteknikker for at forbedre din individuelle stil. Vi viser dig den afgørende eliminationsproces, for at bestemme hvilken metode til klassisk eller moderne distribution på tværs af kreative medier, der er mest effektive til din oprettelse.

Koste

SAE Institute er en privat højere uddannelsesudbyder. Finansiering til studieafgift er tilgængelig for UK / EU-studerende, men dækker ikke hele kursusgebyret.

Gebyrer

Undervisningsgebyrer varierer alt efter campus og om du er en britisk / EU-studerende eller en international studerende.

For vores campus i Liverpool, London og Oxford er gebyrer 9.000 kr. Pr. År for britiske studerende og 13.000 kr. Pr. År for internationale studerende.

Gebyrer på vores Glasgow-campus er £ 9.000 pr. År for UK / EU-studerende og 11.000 £ om året for internationale studerende. Fra september 2019 vil disse stige til 11 500 pund pr. År for internationale studerende.

2 års grad

Da vores grader kun er 2 år, sparer du en betydelig mængde på både studiegebyrer og leveomkostninger i forhold til en traditionel 3-årig grad. Så du kan studere og graduere med et meget lavere niveau af studielån!

Da studieafgift lånefinansiering ikke dækker hele kursusgebyret, er der et lille beløb, som du muligvis skal betale via egne midler. Vi forstår det er ikke altid nemt, især når du ikke har en indkomst, hvorfor vi har udviklet betalingsplaner for at sprede den lille forskel, du skal betale. Hvis du ikke er berettiget til finansiering, har vi også betalingsplaner for dig.

Program undervist i:
Engelsk
SAE Institute UK

Se 5 flere kurser fra SAE Institute UK »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
13,000 GBP
9000 GBP pr. År UK / EU-studerende | 13000 GBP pr. År internationale studerende
Deadline