BA / BSc (Hons) Digital marketing & sociale medier *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Effektiv markedsføring og sociale medier er kritiske for succes for enhver virksomhed, og vores BA / BSc (Hons) kursus inden for digital marketing og sociale medier vil hjælpe dig med at blive en ekspert i begge dele, så du kan spille din rolle i et spændende og stadigt skiftende industri.

Både digital marketing og sociale medier er i konstant udvikling, og dem inden for branchen er nødt til at tænke hurtigt og tænke kreativt for at imødekomme kravene fra både teknologi og kundeadfærd for at få succes.

Vores kursus undervises på vores unikke og dynamiske handelsskole for kreative industrier ved UCA Epsom, vil udnytte dit kreative talent og give dig mulighed for at udvikle en undersøgende, kritisk og reflekterende tilgang, som du bliver nødt til at blive marketing-professional i en spændende og altid -byttende industri.

Du får evnen til at udvikle skræddersyet digital markedsføring og sociale medier, der kan anvendes til en række sektorer sammen med strategiske problemløsningsevner, der er meget efterspurgt af arbejdsgivere.

Ved siden af den akademiske teori drager du fordel af en integreret praksisbaseret læringserfaring. Kurset har et globalt perspektiv og vil udvikle din påskønnelse af strategier og taktikker for internationale markeder og give dig selvtillid til at begynde din karriere inden for digital marketing, sociale medier eller andre marketingrelaterede erhverv og det bredere samfund, hvor de opererer.

Du har også muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus, se nedenfor for flere detaljer.

* Kursus med forbehold for opdatering og har tidligere fået titlen BA (Hons) Marketing.

Længde af studiet:

 • Tre års fuldtidsarbejde
 • Eller fire år på heltid med Professional Practice Year

Kursus detaljer

År en

I dit første år bygger du et solidt fundament, hvorfra du kan udvikle din viden og forståelse af digital marketing og sociale medier.

Marketing Fundamentals

 • Du vil blive introduceret til de koncepter, teorier og modeller, der bruges i markedsføring, hvilket giver grundlaget for yderligere studier inden for kurset. Specifikt introducerer det dig til målene og teorien om markedsføring som forretningsfunktion. Det udforsker markedsføringens rolle i organisationer, og hvordan markedsføring kan bruges til at nå en organisations mål og målsætninger.

Introduktion til økonomi og regnskab

 • Du lærer den grundlæggende forståelse af regnskabsmæssige vilkår og koncepter, og vi vil give dig viden og færdigheder til at forstå optagelse, behandling og rapportering af forretningstransaktioner og begivenheder. Det er struktureret til at gøre dig bekendt med regnskabsprocessen som et informationssystem for virksomheden og styrke dig til at anvende principperne og processerne til udarbejdelse og præsentation af regnskabsoplysninger.

Projekt- og driftsledelse

 • Du vil undersøge vanskelighederne med at styre driftsprocesser og projekter og dens indflydelse på udformningen af en virksomheds konkurrencestrategi. Derudover vil du blive introduceret til de opgaver og udfordringer, der er grundlæggende for projektledelse, den vitale funktion ved at styre komplekse projekter på tværs af flere funktioner. Du lærer færdigheder og værktøjer til projektstyring med en praktisk, praktisk tilgang.

Ledelse og organisationsadfærd

 • I beredskab til yderligere studier introducerer denne enhed dig de koncepter, teorier og modeller, der bruges i ledelses- og organisationsstudier. Specifikt er enheden designet til at give dig muligheden for at udvikle og få ledelsesevner og viden om dig selv, om andre og om organisationer.

Enterprise Project

 • Du lærer processen med at starte og opbygge en ny virksomhed og undersøge forholdet mellem dette og iværksætteri. Det forventes, at du vil udforske en række casestudier og identificere og evaluere, i hvilken udstrækning iværksættere kan være baseret på deres træk, stilarter og opførsel. Med denne viden anvender du forretningsinnovation samt hvordan du skaber værdi i virksomheder gennem nye produkter eller tjenester, teknologier, forretningskoncepter, transaktionsmekanismer, distributionskanaler osv.

År to

Du opfordres til at udvide din forståelse i dit andet år, og du vælger også, om du vil forfølge din grad som BA eller som en BSc-kvalifikation. Ved siden af den akademiske teori drager du fordel af en indbygget praksisbaseret læringserfaring samt muligheden for at gennemføre en professionel arbejdsplads.

E-Business og E-Marketing (Digital Business & Marketing)

 • I hele denne enhed har du muligheden for at udvikle den konceptuelle viden, der er nødvendig for at udvikle din forståelse af eBusiness og eMarketing-strategier. Enheden udforsker en bred vifte af aktiviteter, der omfatter digital forretningsstrategi og digital marketingstrategistyring, så du kan sætte pris på de store forskelle mellem traditionelle og digitale forretnings- og markedsføringsaktiviteter på et strategisk niveau.

Iværksætteri og kreativitet

 • Denne enhed giver en samlet indsigt i iværksætteri og de kreative tilgange til studiet af iværksætteri. Du vil undersøge de faktorer, der understøtter vellykkede iværksætteraktiviteter for små og mellemstore organisationer. Du vil også udforske spørgsmål, der er relateret til enkeltpersoner og virksomheder iværksætter-myntsæt, såvel som små og familievirksomheder.

Professionel praksis og marketingplacering

 • Målet med denne enhed er at give dig markedsfærdighed og praktiske færdigheder i at blive forretnings- og ledelsesfaglig. Ideelt set har du muligheden for at gennemføre en praktikplads i en forretningsorganisation, eller du deltager i et sæt projekt, der giver dig mulighed for at nå dine læringsmål og resultater.

Global Marketing

 • Baseret på din viden om Marketing Fundamentals fra år ét giver denne enhed en detaljeret forståelse af det globale forretningsmiljø for dig som international marketingchef for at tage komplekse marketingbeslutninger. Desuden vil den udforske detaljer om den internationale marketingplanlægningsproces, så du får den viden og forståelse, der kræves for at producere en gennemførlig og levedygtig international marketingplan, som ofte er en strategisk aktivitet for enhver virksomhed, der opererer i en international sammenhæng. Derudover vil du også være i stand til at demonstrere og udvikle færdigheder i udførelse af sekundær forskning og bruge bevis for at retfærdiggøre dine strategiske markedsføringsbeslutninger til at konstruere din egen globale markedsføringsplan.

År for professionel praksis (hvis gennemført)

Hvis du vælger at gennemføre et professionelt praksisår, finder det sted i år tre. Du vil foretage en placering inden for de kreative brancher for at videreudvikle dine færdigheder og CV.

Mens du er i Professional Practice Year, skal du betale et nedsat undervisningsgebyr for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

År tre

Du vil udvide dine forskningsevner og udvikle stærkere uafhængighed i dit tredje år. Du afslutter din grad med markedsføringsviden og færdigheder, der værdsættes af arbejdsgivere.

Marketingstrategi og planlægning

 • Du får en grundlæggende forståelse af markedsføringskoncepter og din indsigt opnået ved at differentiere marketingchefens rolle i indenlandsk og international marketingbeslutning (Global Marketing) såvel som den praktiske viden og færdigheder i marketingprocessen.

Markedsundersøgelse

 • Denne enhed vil udstyre dig med de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre effektiv forskning og analyse, som vil bidrage til dit endelige integrerede marketingprojekt. Ved hjælp af en række forskningsmetoder kan du gennemgå casestudier, identificere tendenser, markedsundersøgelser og forskellige kontekster, hvor markedsundersøgelser kan understøtte markedsføringsbeslutninger.

Enterprise bæredygtighed og forretningsetik

 • Etisk adfærd og virksomhedernes sociale ansvar kan medføre betydelige fordele for en virksomhed, og da bæredygtighed nu udgør en del af forbrugerens daglige bevidsthed vil dens tilstedeværelse være permanent. Vi vil præsentere dig for begrebet forretningsetik og udvikle dine evner til at undersøge dets relevans, når du overvejer forretningsmål og ansvarsområder.

Integreret marketingprojekt

 • Denne enhed har til formål at demonstrere din viden og forståelse udviklet fra tidligere forretnings- og marketingenheder og din evne til at integrere og anvende akademisk og praktisk viden på et strategisk niveau, ofte værdsat af forretningsrådgivningsorganisationer og arbejdsgivere. Dette er et forhandlet projekt, der enten kan udvikle sig fra din erfaring med at arbejde i en organisation eller kan leveres som en marketingplan eller et marketingkonsulentprojekt.

Gebyrer og yderligere omkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Hvis du vælger at studere det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Professionel praksisår

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus.

Du bruger to år på at lære hos os, før du udnytter det, du har lært i praksis gennem en årelang erhvervsplacering.

Vores placeringer inden for professionel praksis giver dig muligheden for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og udstyre dig til at være selvsikker og engageret i kreative arbejdspladser. Disse kvaliteter er almindeligt anerkendt af arbejdsgivere, og en betydelig andel af de studerendes placering nationalt tilbydes kandidatjob eller går på postgraduate study.

Gennem hele din placering vil dit kursusteam hjælpe dig ved at bruge vores omfattende brancheforbindelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige placering for dig. Når placeringen er afsluttet, vender du tilbage til at afslutte dit sidste studieår - anvende det, du har lært på jobbet.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Faciliteter

UCA Business School for Creative Industries, der er baseret på vores Epsom-campus, er den første af sin art i England. Der er dedikerede studios og studieområder, digitale mediesuiter udstyret med Mac'er og pc'er, der er programmeret med specialsoftware, herunder Adobe Creative Suite, Dreamweaver og After Effects. Der er et moderne bibliotek med et væld af bøger, og takket være dets placering er der mange samarbejdsmuligheder med studerende fra andre kurser.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Standardkrav * til dette kursus er:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater. Vi overvejer styrken af vores ansøgers porteføljer såvel som deres karakterer - i disse tilfælde er en stærk portefølje især vigtig.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Dette kursus kræver ikke en portefølje. Vi inviterer dig muligvis til en ansøgerdag og interview, så du kan besøge os, møde kursteamet og andre ansøgere og tage en rundvisning i alle vores faciliteter. Studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund opfordres til at ansøge.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre