Har du en passion for musik? SAE Audio Production kandidater har den prestigefyldte track record at vinde priser på Oscars, Grammys og BAFTAs og optage nogle af de bedste job i lydindustrien. Få adgang til vores imponerende studier og blive en dygtig lyd professionel!

Oversigt

Nøje forbundet med branchen, vil dette højt respekterede kursus forberede dig på de konstante fremskridt inden for kommerciel teknologi og skabe efterspørgslen efter tilpasningsfulde og dygtige audioprofessorer.

Du vil lære lydproduktionsteknikker til live og indspillet lyd og få en dyb forståelse af lydteori. Du udvikler blandings- og optagekompetencer og forbereder lydudgange til forskellige medier.

Gennem vores projektbaserede hands-on ethos har du adgang til vores studiefaciliteter i verdensklasse og vil kunne replikere virkelige scenarier for at forberede dig til at arbejde i branchen. Ved at bringe teori og praksis sammen, vil du udvikle dine kreativitet og produktionsfærdigheder til et fagligt niveau - hvilket giver dig den vigtige konkurrencefordel, når du gennemfører dine studier.

Din fremtid i lyd:

Vores kandidater er ansat på tværs af lydindustrien og har arbejdet med kunstnere fra Mark Ronson til Beyoncé. Vores alumni har vundet Oscars, BAFTAs og Grammys.

Hvis du vil arbejde på et af de mange områder inden for lydindustrien, herunder musikproduktion, lyd til film og fjernsyn, levende lyd, radio-udsendelse, lyddesign, spillyd og meget mere, giver vores lydproduktionsgrad dig den viden og det praktiske færdigheder, der er nødvendige for en vellykket karriere.

Vi har uddannet industrielle audio fagfolk siden 1976, og som en SAE-kandidat deltager du i et virkelig globalt fællesskab af alumner, mentorer og potentielle arbejdsgivere.

moduler

Principper for lyd og lyd praksis

Vi vil introducere dig til begrebet lyd som et fysisk fænomen og vise dig hvordan man kan forudsige sin adfærd både fysisk og perceptuelt. Du vil derefter fokusere på de grundlæggende principper for lydproduktion, herunder teori og praktisk anvendelse af equalizers, dynamikprocessorer og effekter. Dette kritiske fundament gør det muligt for dig at forstå begreberne signaldirigering, mikrofoner og højttalere, der giver dig de grundlæggende færdigheder til at fungere i et professionelt lydmiljø.

Signalstrømning og forarbejdning

Dette modul er designet til at hjælpe dig med at opbygge den teoretiske viden, der er nødvendig for at operere i et moderne studie miljø. Arbejder i studiet udvikler du de praktiske færdigheder til at betjene professionelt lydudstyr, såsom routingsignaler, opsætning af mikrofoner og anvendelse af udstyr uden udstyr. Ved at fokusere på de tekniske aspekter ved at arbejde i studiet, er du i stand til at færdiggøre dine første produktioner på både analoge og digitale opsætninger. Desuden vil du fremme din viden om musikproduktionsteknikker til et mere sofistikeret niveau.

Multimedia lyd

Du vil blive fortrolig med en bred vifte af professionelle værktøjer og teknikker, der anvendes til produktion af lyd til multimedieapplikationer. Fokus er primært på lyd forberedelse til forskellige medier, herunder visuelle og interaktive miljøer. Dette modul giver dig mulighed for at udforske lydens æstetik og semantik med hensyn til den dramatiske virkelighed, samtidig med at du får et overblik over mulige karriereveje indenfor området fra musikproduktion, udsendelse og levende lyd til lyd til film, tv og spil.

Koste

SAE Institute er en privat højere uddannelsesudbyder. Finansiering til studieafgift er tilgængelig for UK / EU-studerende, men dækker ikke hele kursusgebyret.

Gebyrer

Undervisningsgebyrer varierer alt efter campus og om du er en britisk / EU-studerende eller en international studerende.

For vores campus i Liverpool, London og Oxford er gebyrer 9.000 kr. Pr. År for britiske studerende og 13.000 kr. Pr. År for internationale studerende.

Gebyrer på vores Glasgow-campus er £ 9.000 pr. År for UK / EU-studerende og 11.000 £ om året for internationale studerende. Fra september 2019 vil disse stige til 11 500 pund pr. År for internationale studerende.

2 års grad

Da vores grader kun er 2 år, sparer du en betydelig mængde på både studiegebyrer og leveomkostninger i forhold til en traditionel 3-årig grad. Så du kan studere og graduere med et meget lavere niveau af studielån!

Da studieafgift lånefinansiering ikke dækker hele kursusgebyret, er der et lille beløb, som du muligvis skal betale via egne midler. Vi forstår det er ikke altid nemt, især når du ikke har en indkomst, hvorfor vi har udviklet betalingsplaner for at sprede den lille forskel, du skal betale. Hvis du ikke er berettiget til finansiering, har vi også betalingsplaner for dig.

Program undervist i:
Engelsk
SAE Institute UK

Se 5 flere kurser fra SAE Institute UK »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
24 måneder
Fuldtid
Price
13,000 GBP
9000 GBP pr. År UK / EU-studerende | 13000 GBP pr. År internationale studerende
Deadline

Creative Media Degrees at SAE Institute