BA / BSc (Hons) Mode Business & Management *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Modebranchen er dynamisk, konkurrencedygtig og vigtig for væksten og udviklingen i den globale økonomi. Det har brug for kandidater til Fashion Business og Management, der kan reagere kreativt og effektivt på konstant udviklende udfordringer og muligheder.

Undervist på vores Business School for Creative Industries på UCA Epsom og med en rig, innovativ og prisbelønnet fortid i vores modebrankkurser, vil du blive forsynet med up-to-date forretnings- og teknisk viden, overførbare færdigheder og fremragende beskæftigelsesmuligheder.

Fremme af kreativ tænkning i kommerciel sammenhæng fokuserer kurset på at udvikle forretningsskarphed og strategisk planlægningsevne.

Du tilegner dig færdigheder inden for modekøb, merchandising, prognoser, ledelsesstrategi, PR og marketing, branding og international forretning.

Du udvikler kommunikationsevner gennem rapportskrivning, præsentationer og tonehøjder og indtaster modeverden fra et kreativt forretningsperspektiv.

Vores kandidater er meget anvendelige og besidder kvalifikationer, der er relevante for branchen, og arbejder for husholdningsnavne som Topshop, Burberry og Harrods.

Du har også muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus, se nedenfor for flere detaljer.

* Kursus med forbehold for opdatering er tidligere titlen BA (Hons) Fashion Management & Marketing.

Længde af studiet:

 • Tre års fuldtidsarbejde
 • Eller fire år på heltid med Professional Practice Year

Kursus detaljer

År en

I det første år vil du blive introduceret til de grundlæggende principper for modemarketing, kreativ forretning og ledelse samt brand management og promovering, køb og merchandising. Denne brede og varierede oversigt sætter dig op med alle de værktøjer og viden, du har brug for for at komme videre til dit andet år.

Fashion Marketing

 • Introducerer dig de grundlæggende principper for modemarketing og demonstrerer, hvordan marketing giver væsentlige forbindelser mellem kunden og produktet. Denne enhed giver en væsentlig forankring på modemarkedet og understøtter arbejde gennem hele dit kursus.

Fashion Branding og Promotion

 • Denne enhed fremhæver fashion branding som den organisatoriske ramme, der systematisk styrer kundecentriske processer. Brand management involverer indsamling af mode marked intelligens, udnyttelse af ressourcer og konsekvent leverer brand løfte og budskab direkte til forbrugeren.

Mode køb og merchandising

 • Denne enhed ser på modekøb og merchandising med koncentration om teorier og koncepter og din indflydelse på at opbygge et sortiment. Denne enhed introducerer den kritiske sti, der giver dig mulighed for at få en forståelse af hele rejsen fra koncept til forbruger. Du får en klar forståelse af den daglige rolle inden for et købskontor. Og du udvikler en bevidsthed om strategier for produktstyring, merchandising og sourcing, der er tilpasset den overordnede brandstrategi.

Fashion Management

 • Denne enhed introducerer dig til de grundlæggende principper for modestyring og modevirksomhed gennem en international global linse. Du identificerer dig med, hvordan makromiljøet påvirker modemarketing og forbrugergrupper. Du vil blive introduceret til bæredygtige spørgsmål, der er relevante for modebranchen. Du kan udvikle dine egne ideer om, hvordan mærker udvikler fremtidige koncepter, der er afhængige af strategisk forretningsplanlægning.

* enheder, der kan ændres

År to

Du vil fokusere på at finde din egen specialist måde at arbejde på dit andet år, og du vil blive opmuntret og støttet til at begynde at arbejde mere uafhængigt. Professionel praksis, visuel merchandising og modeprognose er fokus for dette kreative og oplevelsesrige år. Du har muligvis også mulighed for at gennemføre en erhvervsplads, studere i udlandet og være med på en rejse til New York.

Prognoser og modefutures

 • Denne enhed understreger, hvordan mode er drevet af et konstant behov for at forudsige fremtidige tendenser på tværs af strategiske industrisektorer, herunder produktudvikling samt detailhandel og marketing. Trendprognoser giver indsigt i farvemateriale og stil, men alligevel er konventionelle roller i den fysiske butik og hovedgaden under udvikling, og digital markedsføring erstatter mere traditionelle tilgange.

Visuel merchandising og oplevelsesrig detailhandel

 • Visual Merchandising involverer udvikling af betydelige salgskoncepter, der påvirker og omfavner hele 'forbrugeroplevelse', fra design af plantegning og butiksrumsdesign til 'look' af mannequiner, stuevinduer, inventar og tilbehør måde, hvorpå forbrugere griber ind i mærket og det fysiske rum. Denne enhed introducerer rollen og teorierne for visuel merchandising for mode, fra kreativ konceptudvikling til opløsning og klientpræsentation.

Professionel praksis og industri placering

 • Denne enhed er selvinitieret og vil involvere dig ved at benytte en legitim industrimæssig mulighed, som du og din enhedsleder betragter som en passende og unik professionel oplevelse. Før du går på placering, har du muligheden for selvdiagnose med hensyn til dine interesser, styrker, svagheder og karriereambitioner. Du deltager i uheldige interviews, værdsætter selvsikkerhed og forhandlinger og udfylder dit professionelle CV som forberedelse til din brancheopstilling.

Undersøg i udlandet (valgfrit)

 • Denne valgfri enhed giver dig mulighed for at tilbringe en periode på en oversøisk uddannelsesinstitution.

* enheder, der kan ændres

Studere i udlandet

Dette kursus giver mulighed for at studere i udlandet i en del af dit andet år.

År for professionel praksis (hvis gennemført)

Hvis du vælger at gennemføre et professionelt praksisår, finder det sted i år tre. Du vil foretage en placering inden for de kreative brancher for at videreudvikle dine færdigheder og CV.

Mens du er i Professional Practice Year, skal du betale et nedsat undervisningsgebyr for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

År tre

Dit sidste år vil se, at du opnår et større niveau af uafhængighed med selvstyret forskning, undersøgelse og praksis, hvilket resulterer i et unikt, kreativt og industrielt bundet slutprojekt.

Strategisk forskning

 • Vægten af denne enhed er på grundig, undersøgende forskning inden for centrale områder inden for mode management og marketing for at understøtte et forslag til et nyt forretningskoncept. Du forventes at overveje de teoretiske og professionelle sammenhænge i din udforskning af det konkurrenceprægede marked. Det er vigtigt, at dit arbejde og din forskning er moderne, innovativ og repræsentativ for sin målgruppe og marked.

Trendprognosering og konceptudvikling

 • Denne enhed involverer en dybdegående undersøgelse af makromiljøet. Resultaterne fra undersøgelsen vil blive anvendt til at finde fremtidige tendenser inden for en valgt markedssektor. Færdigheder ved syntese og evaluering vil blive anvendt til at oversætte primær og sekundær forskning i fremtidige sandsynlige tendenser.

Strategisk implementering og karriereplanlægning

 • Du analyserer og syntetiserer din forskning for at udarbejde en markedsrapport, en visuel pakke og til sidst præsentere dit projekt. Dit projekt kan være brancheorienteret eller selvinitieret, i tråd med dine personlige karriere ambitioner inden for mode management branchen.

* enheder, der kan ændres

Gebyrer og ekstra kursusomkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Hvis du vælger at studere det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Professionel praksisår

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus.

Du bruger to år på at lære hos os, før du udnytter det, du har lært i praksis gennem en årelang erhvervsplacering.

Vores placeringer inden for professionel praksis giver dig muligheden for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og udstyre dig til at være selvsikker og engageret i kreative arbejdspladser. Disse kvaliteter er almindeligt anerkendt af arbejdsgivere, og en betydelig andel af de studerendes placering nationalt tilbydes kandidatjob eller går på postgraduate study.

Gennem hele din placering vil dit kursusteam hjælpe dig ved at bruge vores omfattende brancheforbindelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige placering for dig. Når placeringen er afsluttet, vender du tilbage til at afslutte dit sidste studieår - anvende det, du har lært på jobbet.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Faciliteter

UCA Business School for Creative Industries, der er baseret på vores Epsom-campus, er den første af sin art i England. Der er dedikerede studios og studieområder, digitale mediesuiter udstyret med Mac'er og pc'er, der er programmeret med specialsoftware, herunder Adobe Creative Suite, Dreamweaver og After Effects. Der er et moderne bibliotek med et væld af bøger, og takket være dets placering er der mange samarbejdsmuligheder med studerende fra andre kurser.

Kursusforbindelser

På dette kursus vil du blive udsat for en verden af ​​muligheder

Industriforbindelser

Designet til at producere meget brugbare kandidater med en god forståelse af modeindustrien, og vores Fashion Business and Management-grad giver studerende mulighed for at drage fordel af vores omfattende branche-links og fra begivenheder som London Fashion Week.

Vores brancheforbindelser inkluderer:

 • Hugo Boss
 • Liberty of London
 • Burberry
 • ASOS Marketing
 • fløjter
 • Prada
 • Paul's Boutique
 • lervirksomhed
 • Margaret Howell
 • Paul Smith.

Karriere

Vores forpligtelse til at hjælpe vores studerende med at sikre beskæftigelse før eksamen afslutter vores kandidater til en karriere hos mange førende virksomheder, såsom:

 • Harvey Nichols
 • Alexander McQueen
 • Harrods
 • flod ø
 • House of Fraser
 • UGG Australien
 • L'Oreal
 • Jigsaw
 • Topshop
 • Ralph Lauren.

De seneste kandidatroller har inkluderet:

 • Marketingassistent
 • Allocator
 • PR-manager
 • Indholdskurator
 • Visuel merchandiser
 • Optimiser
 • Engros- og marketingdirektør
 • Online produktionsassistent
 • Trend forbehandler
 • Online redaktionel tekstforfatter.

Yderligere studier

Du kan også gerne overveje yderligere studier på postgraduate niveau.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Standardkrav * til dette kursus er:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma (Niveau 3)
 • Fortjeneste ved UAL Udvidet Diplom (Niveau 3)
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Ingen formel portefølje kræves til dette kursus. Men hvis du vil bringe arbejde til diskussion under dit interview, er du velkommen til at gøre det. Vi kræver, at du deltager i en ansøgerdag, der inkluderer en samtale. Dette giver dig også muligheden for at besøge os, møde kursteamet og se faciliteterne.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre