BA / BSc (Hons) Musikvirksomhed & ledelse *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Hvis du har en lidenskab for at arbejde i musikbranchen, er vores BA / BSc (Hons) musikforretning og ledelseskursus noget for dig. Udover at give dig et overblik over branchen, vil det give dig chancen for at udforske dine egne interesserområder og give dig mulighed for at udvikle de færdigheder, du har brug for for at trives i denne hurtigt bevægende og stadig mere globale sektor.

Uanset om du forestiller dig selv at arbejde i pladeselskabsledelse, musikmarkedsføring, i A&R, artiststyring eller live musikbegivenheder & promovering, vil dette kursus give dig alt hvad du har brug for for at nå dine mål.

Med et imponerende netværk af brancheforbindelser giver BSc (Hons) Music Business and Management-kursus på UCA Epsom dig muligheden for at opbygge et professionelt netværk i en af de mest konkurrencedygtige, kreative erhverv. London er centrum for musikbranchen i Storbritannien, Europa og velsagtens verden, og du vil forlade kurset med viden, færdigheder og kontakter til at operere i musikindustrien enten i England eller i udlandet.

BA / BSc (Hons) Music Business and Management er en del af Business School, og ved siden af det centrale musikindhold vil du drage fordel af engagement i det bredere Business School-pensum, der dækker merchandising, e-handel, marketing på sociale medier, branding, reklame , mode, iværksætteri og innovation.

Du har også muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus, se nedenfor for flere detaljer.

* Kursus med forbehold for opdatering.

Længde af studiet:

 • Tre års fuldtidsarbejde
 • Eller fire år på heltid med Professional Practice Year

Kursus detaljer

År 1

I det første år vil du se på, hvordan principperne for markedsføring og promovering er blevet udviklet til at drage fordel af online medier og teknologi. Du lærer om de forskellige teorier, der driver markedsføring og promovering i en stadig voksende branche. Du vil undersøge musikhistorien og hvordan den har formet kultur og samfund.

Dette er meget et 'live' kursus, og du vil arbejde direkte med bands og bryde artister om deres marketing, brand og promovering samt ledere, pladeselskaber og andre branchepartnere. Det inkluderer oprettelse af din egen musikpodcast og salgsfremmende video og øvelse af de færdigheder, der er involveret i lyd og visuelt indhold, som i stigende grad bruges til at markedsføre og promovere handlinger. Du vil også lære at bruge data som et værktøj til kreativ kunstnerudvikling.

Du har adgang til lydoptagere, video- og stillkameraer og fotografiske studios samt laserskæring og 3D-udskrivning. Vores Virtual Reality-headset og software betyder, at du kan eksperimentere med banebrydende VR / AR-teknologi. Alt dette vil sikre, at du kan udforske udviklingen af musikprodukt til marketing, e-handel og unikke fanoplevelser.

År 2

I dit andet år får du en dybere forståelse af branding inden for musik såvel som rollen som marketing og PR. Du lærer om levende musikindustri, og hvordan det passer ind i den indspillede musiksektor, og du vil organisere dine egne spillejob eller musikbegivenheder. Som en del af Professional Practice-enheden tilbringer du to måneder på en arbejdsplads / praktikplads hos et musikfirma.

Du får en dybere forståelse af de nuværende arbejdsstrukturer og operationer på globale musikmarkeder, udforske, hvordan musikindustriens praktikere og ledere interagerer med kunstnere og får en forståelse af, hvordan musikfirmaer styres.

År for professionel praksis (hvis gennemført)

Hvis du vælger at gennemføre et professionelt praksisår, finder det sted i år tre. Du vil foretage en placering inden for de kreative brancher for at videreudvikle dine færdigheder og CV.

Mens du studerer det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

År 3

I dit sidste år kombinerer du alle disse færdigheder, viden og erfaring i dit Final Major Project, hvor du demonstrerer din forståelse af musikmarkedet og hvordan dine ideer kan få succes i den spændende, stadigt skiftende verden i dagens globale musikindustri.

Gebyrer og ekstra kursusomkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende - £ 9.250
 • Internationale studerende - £ 16.250 (standardgebyr)
 • Internationale studerende - £ 15.600 (fuld gebyr for tidlig betaling)

Hvis du vælger at studere det professionelle praksisår, skal du betale et reduceret studieafgift for det år. Dette gebyr bestemmes ved hjælp af statslige finansieringsregler. Baseret på gældende regler forventer vi, at dette maksimalt vil være 20% af den studieafgiftssats, som du bliver opkrævet for dit andet studieår. Du vil også pådrage dig ekstra rejse- og opholdsudgifter i løbet af dette år. Universitetet vil give dig yderligere råd og vejledning om dette, når du nærmer dig dit professionelle praksisår.

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Professionel praksisår

Du har muligheden for at gennemføre et Professional Practice Year som en del af dette kursus.

Du bruger to år på at lære hos os, før du udnytter det, du har lært i praksis gennem en årelang erhvervsplacering.

Vores placeringer inden for professionel praksis giver dig muligheden for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og udstyre dig til at være selvsikker og engageret i kreative arbejdspladser. Disse kvaliteter er almindeligt anerkendt af arbejdsgivere, og en betydelig andel af de studerendes placering nationalt tilbydes kandidatjob eller går på postgraduate study.

Gennem hele din placering vil dit kursusteam hjælpe dig ved at bruge vores omfattende brancheforbindelser for at hjælpe dig med at finde den rigtige placering for dig. Når placeringen er afsluttet, vender du tilbage til at afslutte dit sidste studieår - anvende det, du har lært på jobbet.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Faciliteter

Dedikeret studieplads til tutorials, workshops, gruppe og uafhængig arbejder med kursusoptagelsesområde med standen til radio- og podcastproduktion. Campus digitale mediesuiter med Mac'er og pc'er programmeret med den nyeste designsoftware og fuldt udstyrede fotografiske studios med belysningsrigger, grøn skærmbelysning og opsætning.

Adgangskrav

UK adgangskrav

Standardkrav * til dette kursus er:

Et af følgende:

 • 112 nye UCAS-toldpoint
 • Bestået på Foundation Diploma in Art & Design (niveau 3 eller 4)
 • Distinction, Merit, Merit at BTEC Extended Diploma
 • Fortjeneste ved UAL Extended Diploma
 • 112 nye UCAS-tariffpoint fra et akkrediteret adgang til videregående uddannelseseksamen i et passende fag
 • 27-30 samlede point i International Baccalaureate Diploma med mindst 15 IB-point på højere niveau.
 • Og fire GCSE-godkendelser i lønklasse A * -C og / eller lønklasse 4-9 inklusive engelsk (eller Functional Skills English / Key Skills Kommunikationsniveau 2).

Andre relevante og ækvivalente niveau 3 UK og internationale kvalifikationer overvejes på individuelt grundlag, og vi opfordrer studerende med forskellig uddannelsesmæssig baggrund til at ansøge.

* Vi afleverer lejlighedsvis tilbud, der er lavere end standardindgangskriterierne, til studerende, der har haft vanskeligheder, der har påvirket deres præstationer, og som forventedes at opnå højere resultater.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Til dette kursus beder vi dig om at deltage i en ansøgerdag. Du behøver ikke medbringe en portefølje, men kom parat til at tale om dine musikalske interesser og alt arbejde eller projekter, du har gjort i relation til musikforretning og -styring. Du har måske taget fotografier, sat på en live-band-forestilling eller arbejdet på et universitetsradioprogram. Alt hvad du er stolt af, vil vi gerne høre om.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre