Fra traditionelle hjemmesider til de nyeste apps lærer du de teknologier og færdigheder, du har brug for til at lykkes i denne hurtigt voksende sektor.

Fra front-end interaktivt design til back-end skelet og database strukturer, vil du lære de centrale aspekter af webudvikling og programmering. Samtidig vil du anvende og udvikle dine evner i HTML, CSS, javascript, PHP og User Experience (UX) gennem praktisk træning i små klasser.

Oversigt

Gennem dette kursus vil du få kritisk industriel erfaring ved at lære at skabe fantastiske mockups og wireframes ved hjælp af Adobe Photoshop og Illustrator. Du vil også møde nye udfordringer baseret på branchens behov, såsom avanceret javascript for at udvikle HTML5-spil.

Fra disse faste fonde vil du udforske designprincipper og tekniske løsninger til udfordringer inden for online og social medier, der dækker søgemaskineoptimering (SEO), webanalyse og kampagnestyring. Du vil også lære avancerede emner som Webapplikationer og en introduktion til mobilappudvikling samt udvikling af softwarekompetencer i kompleks grafikmanipulation.

Din fremtid i webudvikling:

Talenterede web- og digitale udviklere er i konstant efterspørgsel med IT-, software- og computerservicesektoren, der nyder rekordvækstniveauer i Storbritannien. Nylige kandidater er gået på arbejde for førende virksomheder inden for området, herunder kreativt agentur AnalogFolk og webløsningsvirksomheden Potato.

Sådan en rigdom af muligheder kan inspirere dig til at oprette på din egen software eller forretning og blive en af ​​SAEs voksende fællesskab af succesfulde digitale iværksættere. Efter at have tilbragt tid, der repræsenterer Coca-Cola, Microsoft og BMW, lancerede SAE-kandidaten Markus Schmeiduch en flyvende app og arbejder nu på sine egne fremadrettede projekter, fra intuitive walkingsticks til blinde til at sende Morse-kodesignaler via Twitter.

moduler

Web Essentials

I dette modul lærer du, hvordan du opretter en professionel og lydhør hjemmeside, startende med at designe layoutet og bruge Illustrator og Photoshop til at oprette mockups. Ud over dette begynder du at lære HTML og CSS at gøre din hjemmeside tilgængelig. I løbet af dette modul vil du få et solidt fundament i bedste praksis og industristandarder samt at udvikle en forståelse af de teoretiske grundlag for professionelt arbejde i webbranchen.

Front-End-udvikling

Vil du tilføje et interaktivt kort til din hjemmeside og ændre indholdet dynamisk? Det vil være nemt efter dette modul! Efter at have startet med det grundlæggende i webudvikling og programmering, introducerer vi mere komplekse principper for webdesign, så du får et fuldt billede af de moderne webteknologier, der kræves til interaktive webprojekter.

Under dette modul lærer du at anvende og tilføje interaktivitet til dit websted. Ved at lære javascript og jQuery, vil du kunne lære at registrere brugeradfærd og reagere korrekt på dem med interaktive løsninger. Udover dette vil du også blive fortrolig med Ajax og vil derfor vide, hvordan du dynamisk ændrer dine websider i overensstemmelse med forskellige sammenhænge.

Interaktiv design

Dette modul har til formål at udvikle disciplinspecifik viden og færdigheder til mere sofistikerede konceptuelle og tekniske niveauer gennem realisering og evaluering af avancerede webapplikationer. Under dette modul udforsker eleverne emner som Java, mobil udvikling, avanceret objektorienteret programmering, lokalisering og e-learning.

Koste

SAE Institute er en privat højere uddannelsesudbyder. Finansiering til studieafgift er tilgængelig for UK / EU-studerende, men dækker ikke hele kursusgebyret.

Gebyrer

Undervisningsgebyrer varierer alt efter campus og om du er en britisk / EU-studerende eller en international studerende.

For Londons og Oxford-campuserne er gebyrer 9.000 kr. Pr. År for britiske studerende og 12.000 kr. Pr. År for internationale studerende.

For Liverpool er gebyrerne 8.000 kr. Pr. År for UK / EU-studerende og 11.000 kr. Pr. År for internationale studerende. Fra september 2015 vil disse gebyrer stige til 9.000 £ (UK / EU) og 12.000 £ (International studerende) om året.

Gebyrer på vores Glasgow campus er £ 6,000 pr. År for UK / EU studerende og £ 9.000 pr. År for internationale studerende. Fra september 2015 vil de stige til 7.000 £ pr. År (UK / EU) og 10.000 £ (internationale studerende) om året.

2 års grad

Da vores grader kun er 2 år, sparer du et betydeligt beløb på både studiegebyrer og leveomkostninger i forhold til en traditionel 3 års grad. Så du kan studere og graduere med et meget lavere niveau af studielån!

Da studieafgift lånefinansiering ikke dækker hele kursusgebyret, er der et lille beløb, som du muligvis skal betale via egne midler. Vi forstår det er ikke altid nemt, især når du ikke har en indkomst, hvorfor vi har udviklet betalingsplaner for at sprede den lille forskel, du skal betale. Hvis du ikke er berettiget til finansiering, har vi også betalingsplaner for dig.

Program undervist i:
Engelsk
SAE Institute UK

Se 5 flere kurser fra SAE Institute UK »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
13,000 GBP
9000 GBP pr. År britiske studerende | 13000 GBP pr. År internationale studerende
Deadline