Læs den officielle beskrivelse

BA Business Accounting Degree Honours

Kursus starte: Induktion uge fra oktober 2013; EU og internationale studerende orientering fra September 2013

Med en studerende tilfredshed på langt over 90% for efterfølgende år, er dette kursus designet til dem, der er interesseret i at udvikle en forståelse af, hvordan regnskab gør det muligt for en organisation at trives inden for rammerne af den bredere globale erhvervsklima. Ud over at give dybdegående regnskabsmæssig viden og færdigheder, vil kurset hjælpe dig med at udvikle meget ønskeligt overførbare færdigheder såsom avanceret analytisk tænkning, problemløsning og teamwork. I løbet af dit første år vil du lære at bruge CIMA Sage regnskabsmæssige software og få en officiel CIMA Sage * brugers certifikat. Med en meget bred vifte af valgfrie moduler i år to og tre, dette kursus giver maksimal fleksibilitet, så du kan skræddersy dine studier til at understøtte dine egne personlige karriereambitioner.


Med de samme første år moduler som BA Regnskab og Finansiering grad, hvis der efter dit første studieår du beslutter, at du gerne vil følge den vej at blive en kvalificeret revisor, kan du skifte til dette kursus, så længe du har opnået gode faglige resultater. På grund af fleksibiliteten i denne grad, vores kandidater går på at arbejde i en bred vifte af offentlige og private organisationer. Andre bruger det som et solidt fundament for at opbygge deres egne succesfulde virksomheder eller som middel til at hjælpe med at tage deres familie virksomhed til et andet niveau.

* Middlesex er det første universitet i England til at give certificeret CIMA Sage træning som en del af deres bachelor-grad.


Gebyrer


UK / EU-studerende £ 9.000 per år af fuldtidsstudie


Internationale studerende £ 10.400 om året af fuldtidsstudie Bemærk, at der er ingen ekstra gebyrer til at betale, hvis du vælger at tage et år lange praktikophold mellem år to og tre.


Adgangskrav


Vi normalt gør tilbud på minimum 260 UCAS toldmæssige point, plus GCSE matematik og engelsk sprog i lønklasse C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Avanceret Progression Diplomer på tilsvarende takst. Adgang til HE - Pass. Ansøgninger fra modne kandidater uden formelle kvalifikationer er også velkommen.


Internationale adgangskrav


Vi accepterer hvad der svarer til ovenstående fra et anerkendt oversøisk kvalifikation.


Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).


Middlesex tilbyder også en Intensivt Akademisk engelsk kursus (Pre-samlingerne), der spænder fra 5-17 uger afhængig af dit niveau i engelsk. En vellykket gennemførelse af dette kursus ville opfylde engelsk adgangskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 45 flere kurser fra Middlesex University London »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date