Læs den officielle beskrivelse

INDLEDNING til akademisk år 2019-2020

fra 20. maj 2019 til 31. juli 2019

Innovativt uddannelsesprogram

Warsaw Film School har lanceret et unikt, bacheloruddannelse i BA Film og Multimedia, der viste sig at være meget populært blandt udenlandske studerende. Det innovative program til vores nye specialisering inden for filmdirigering og videospil er baseret på viden og erfaring med multimediespecialister i verdensklasse, såvel som aktive filmskabere, skabere og producenter af videospil.

Studerende får mulighed for at bruge et førsteklasses udstyr til rådighed på markedet.

Alle klasser afholdes på engelsk i de justerede værksteder, studios, arrangerede filmsæt på Warsaw Film School .

Alle programmer, der tilbydes af WFS, bliver regelmæssigt gennemgået og opdateret og er derfor lydhør overfor ændringer i det dynamiske produktionsmiljø. Vi søger hele tiden at øge niveauet af vores position i den internationale filmskabende scene takket være vores hurtige udvikling og kreativitet.

Praktisk filmskabelse

Det oprindelige filmstudieprogram består af værdifulde foredrag, serie af masterclasses, workshops og individuelt kreativt arbejde under ledelse af erfarne professorer og fagfolk.

Kurset henvender sig til dem, der ønsker at erhverve og udvikle de praktiske færdigheder til at lave en komplet og succesfuld historie, der starter med at skabe og udvikle din hovedperson og slutte med at forberede skydebræt og bygge filmscene. Du vil blive tilbudt den fantastiske mulighed for at blive udstyret med omfattende og integreret viden om dette spændende emne, dvs. filmdirigering, manuskriptskrivning, kamera værksted, redigering, belysning

Vores BA kursus giver en mulighed for at lære at oprette fuldt udstyret, professionelle korte former, dokumentarfilm og langformede produktioner.

Arbejde i små grupper gør det muligt for eleverne at udveksle erfaringer og udforske instruktør, skuespiller, kameramand, lysproducent og lydtekniker, der hjælper med at opbygge holdånd, samarbejdsevner og forberede eleverne på alle aspekter af arbejdet i et kreativt miljø.

Vores studerende vil kunne modtage omfattende viden og tekniske færdigheder for at lykkes i film- og fjernsynsindustrien.

Arthouse biograf teater på Campus

Vores elever får også den enestående mulighed for at føle den fantastiske atmosfære i en fuldskala biograf, fordi Warsaw Film School ejer en professionel Cinema Elektronik, som er et perfekt sted for screening af deres eksamensprojekter.

Resultater

Warsaw Film School og kandidater modtager priser på internationale filmfestivaler, herunder Oscar-nomineringer.

Vores kandidat Dorota Kobiela blev nomineret til The Oscars 2018 for "Loving Vincent". Dette var den anden Oscar-nominering, som vores skolepædagoger kan være stolte af. Den første blev givet til Tomasz Śliwiński i 2015 for sit dokumentariske emne "Our Curse".

ECTS

I overensstemmelse med ECTS-reglerne tjener studerende 60 studiepoeng for en vellykket gennemførelse af et heltids akademisk år og 30 studiepoeng for et sidste semester. Studerende er forpligtet til at blive tildelt 180 studiepoäng i studieretningen.

Gebyrer

  • Ansøgningsgebyr: 50 EUR
  • Tilmeldingsgebyr: 1000 EUR
  • Undervisningsgebyr: 5000 EUR pr. Akademisk år

Stipendier

Vores 2. og 3.-årige studerende vil have mulighed for at ansøge om kanslerens stipendium. Stipendiet vil blive tildelt for akademiske præstationer, engagement i skoleaktiviteter, kreativitet og ledelse.

Stipendier fornyes hvert akademisk år.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Warsaw Film School »

Senest opdateret May 22, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
5,000 EUR
studieafgift, pr. akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date