BA Film Motion Design

Generelt

Program beskrivelse

Bachelorgrad Film Motion Design

Ramme for ramme til din destination: Studiet for filmfolk i morgen

Et godt kameraarbejde og den professionelle håndtering af lys og lydteknologi er ikke længere nok nok til at producere en god film. Animation, 3-D modellering og bevægelsesdesign er nu uundværlige digitale teknikker i den moderne filmindustri. Vores måde at kommunikere, tænke og føle er formet af digitale, interaktive og tidsbaserede medier. At kunne udvikle og designe disse professionelt er en af de mest spændende og fremadrettede aktiviteter. In Motion Design er du en del af disse innovative udviklinger.

I bachelorprogrammet Film Motion Design lærer du kun fra kendte foredragsholdere fra den kreative industri og kan bruge det faglige udstyr fra University of Applied Sciences Europe herunder Green Screen Studio, VR-udstyr, Animation Studio osv. Til dine studieprojekter. Fokus i vores undervisning er din individuelle støtte i små læringsgrupper og en venlig, velkendt og kreativ atmosfære. Gennem vores tværfaglige udvalg af emner, en række praktiske projekter og gennem et semester i udlandet eller praktikophold, kan du aktivt forme dine studier og din karrierevej.

Med en fremtidig orienteret, akkrediteret bachelorgrad i Film Motion Design tilbyder vi ved University of Applied Sciences Europe dig mulighed for fuldt ud at udvikle dit kunstneriske potentiale i et personligt miljø. Studie i syv projektorienterede semestre ved Universitetet for Anvendt Videnskab i Tyskland, som var den første film, der tilbyder bevægelsesdesign som et kursus og tilbyder et bredt spektrum af valgfrie kurser.

fakta:

 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Campus: Berlin og Hamburg
 • Undervisningssprog: tysk
 • Semesterstart:
  • Vintersemester: september
  • Sommer semester: marts
 • Studietid: 7 semestre (fuld tid)
 • Praktik / semester i udlandet: i 4. semester.
 • Kreditpoint: 210 ECTS
 • Fokus i studiet:
 • Fokus på individuel støtte i små læringsgrupper og en familieatmosfære. Mange kreativ frihed, professionelt udstyr og praktiske projekter. Undervisning af kendte foredragsholdere fra den kreative industri.
 • Undersøgelse gebyrer:
 • For EU-ansøgere: 7.980 € årligt
 • For ikke-EU-ansøgere: 10.380 € årligt

Det særlige ved at studere ved University of Applied Sciences Europe

På University of Applied Sciences Europe vil du studere i små klasser, der giver mulighed for individuel udvikling af dit talent og personlig kontakt med lærere. Vores professorer og undervisere er erfarne eksperter fra den private sektor og bringer deres netværk i branchen ind i undersøgelsen.

Gennem vores store udvalg af emner kan du medbestemme indholdet af undersøgelsen og udvide dematisk. Den praksisorienterede tilgang på vores universitet betyder et moderne udstyr som Green Screen Studio

Vi er et privat, stats anerkendt og tildelt universitet - og vores professorer og studerende er på ingen måde ringere. Så vi kan tilbyde NC-fri uddannelser.

Studieindhold - semester i udlandet, praktikophold og meget mere

I den overvejende projektorienterede undersøgelse er der udover grundlæggende designkompetencer og håndtering af nuværende medieteknologier frem for alt kompetence til formatspecifik opfattelse og realisering af bevægelige billeder. I det grundlæggende design handler du om mange aspekter af bevægende billeddesign: billeddesign, storytelling, kamera og belysning, VR-bevægelsesdesign, 2D og 3D-animation og meget mere

I praksisorienterede seminarer og gennem universitetets tværfaglige og internationale koncept bliver du optimalt forberedt til dette trin i mediebranchen, hvor både kreative færdigheder og netværk tæller. I løbet af studiet oprettes en omfattende portefølje, der omfatter projekter med partnere fra kultur, forskning og industri.

Studie film motion design og lave en karriere

Under fokus for tidsbaseret design forbereder film Motion Design Studies dig til en række nuværende og fremtidige erhverv inden for film, animation, design, scenografi og mediekunst. Deres jobmuligheder er så forskellige som medielandskabet selv.

Efter graduering vil dine varierede tværfaglige færdigheder blive efterspurgt som designdesigner, digital designer eller filmdesigner - arbejder som freelancer for agenturer, tv-stationer, film eller spilproduktioner, underholdningsindustrien, kunst, reklame eller vidensoverførsel, i medierne staging af museer, messer, teater og event faser.

Ansøgning til kunstafdelingen Art

Film Motion Design, Fotografi, Kommunikationsdesign, Game Design eller Illustration - Hvilket kursus passer til dine talenter? Vi sætter pris på din interesse for bacheloruddannelser på University of Applied Sciences Europe .

Du kan ansøge et år i forvejen for det ønskede semester på vores universitet. Ansøgningsfristen for vintersemesteret er 15. august (ikke-EU-ansøgere: 15. juni) og for sommersemesteret 28. februar (ansøgere uden for EU: 28. februar) . Herefter følger en opfølgningsprocedure for ukendte studiepladser. Hvis du allerede har et gyldigt studievisum til Tyskland, kan du ansøge inden for den officielle ansøgningsfrist.

Adgangskriterier for et studiested ved University of Applied Sciences Europe er universitetets indgangskvalifikation og resultaterne af adgangskontrollen. En optagelse er også mulig, hvis kriterierne i §11 i Berlin Higher Education Act (BerlHG) er opfyldt.

Af den måde: Du kan også tage indgangen eksamen uden et gymnasium og et år før din planlagte start af studier. Dette vil give dig sikkerhed for, om du kan studere ved University of Applied Sciences Europe .

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til sommer og vinter semester 2019 og derover.

Formelle krav

Den grundlæggende adgangskrav til bacheloruddannelsen ved University of Applied Sciences Europe er den (tekniske) videregående uddannelses adgangskvalifikation, du har opnået med et gymnasialt eksamensbevis. Enhver, der har gennemført mindst to års erhvervsuddannelse, der er reguleret ved føderal eller statslig lov og har arbejdet i mindst to år (hver på et felt svarende til det påtænkte kursus) har en øjeblikkelig fagspecifik universitetsindgangskvalifikation (BerlHG § 11) og kan også deltage i University of Applied Sciences Europe Studere University of Applied Sciences Europe .

Vi vil undersøge dine krav og informere dig straks efter indsendelse af dokumenterne, om du kan få adgang til studierne.

Fordele i studieprogrammer ved andre statslige eller stats anerkendte højere uddannelsesinstitutioner samt ekstraudviklingspræstationer anerkendes ved ansøgning, forudsat at deres ækvivalens med de opnåede resultater i det respektive studieforløb er etableret. Ækvivalens skal etableres, hvor der ikke kan påvises væsentlig forskel, og resultaterne med hensyn til indhold, omfang og krav i det uddannelsesprogram, hvortil der anmodes om kredit, er stort set den samme. Ansvarlig for dette er eksaminationskomitéen. De konkrete betingelser for kreditering og den præcise procedure for dette er reguleret i de relevante eksamensbestemmelser for uddannelsen.

Så du anvender

 • Udfyld venligst vores online ansøgningsskema helt.
 • Upload en kopi af dit (Fach-) Abitur certifikat eller tilsvarende.
 • Efter at have gennemgået dine optegnelser kan vi vurdere, om du kvalificerer dig til en grad fra University of Applied Sciences Europe . I så fald inviterer vi dig til din adgangseksamen. Sørg for, at vi har dit gyldige telefonnummer og kan nå dig om det. Selvfølgelig vil dine data blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til os.
 • Ved indgangen til vores universitet skal du medbringe din egen portefølje og et certifikat for generelle eller fagspecifikke universitets indgangskvalifikationer i original eller i bekræftede fotokopier.

Hvordan går optagelsesintervjuet?

 • Medbring venligst til optagelsesintervjuet:
 • Tabular CV
 • Certifikat for generel eller fagspecifik universitetsgrad i certificerede fotokopier. Adgang er også mulig, hvis kriterierne i BerlHG § 11 i BerlHG er opfyldt.
 • Portefølje med egne kunstneriske-kreative værker. Dette skal indeholde 15-20 arbejdseksempler (undtagelse Game Design (BA), tre til fem koncepter). Følgende er mulige: tegninger, malerier, skitsebøger, fotos, computergrafik, hjemmesider, cd-rom, kortfilm, men også tekstorienterede værker som: B. Begreber til reklamekampagner eller artikler. Større skulpturelle værker og tredimensionale genstande kan også dokumenteres som billeder eller i digital form. Mappen skal ledsages af en skriftlig erklæring om, at arbejdet er udført uafhængigt. I tilfælde af Game Design koncepter til analoge eller digitale spil og også prototyper kan vises (Gameplay, Game Art, Story).
 • Hvis det er nødvendigt, Bevis for eget socialt engagement, f.eks. For eksempel projekter, hvor du er involveret.
 • Din samtale med repræsentanter for den slags
  • For det første vil du blive spurgt om din motivation til en kreativ undersøgelse.
  • Derefter vil din mappe blive undersøgt, hvor ca. 15-20 arbejdsprøver skal være. Din portefølje og resultaterne af interviewet beslutter om din optagelse til studie ved University of Applied Sciences Europe .
 • Umiddelbart efter interviewet vil du lære om du vil blive optaget til at studere ved University of Applied Sciences Europe .
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Læs mere

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Minimer
Berlin , Iserlohn , Hamborg + 2 Mere Mindre