Read the Official Description

Fra filmografi til lydfilm til musik i film giver denne BA Film Studies-grad dig alt, hvad du behøver for at forstå de forskellige aspekter af film. Som filmstudent ved University of Southampton får du mulighed for at fordybe dig i en ny kultur ved at tilbringe et semester, et år eller en sommer hos en af ​​vores internationale partnerinstitutioner.

Programstruktur

Du kan vælge fra en bred vifte af innovative moduler og erhverve viden om de kritiske teoretiske debatter i filmstudier. Du har mulighed for at tage 25 procent af dit program i et alternativt emne.

År en og to giver en grund til at læse film, der dækker nøgle debatter i filmteori og biografhistorie.

Individuelt overført afhandling på et emne efter eget valg i år tre.

Typiske adgangskrav

Et niveau: GCE A-niveau

 • AAB til ABB inklusive et essay skriftligt emne *
 • Ansøgere, der tager udvidet projektkvalificering (EPQ), vil også blive lavet et alternativt tilbud en klasse under standardtilbudet, forudsat at der er en A-klasse i EPQ.
 • Vi accepterer alle et niveau undtagen generelle studier.

* Vores foretrukne emner er engelsk litteratur, engelsk sprog og litteratur, historie, filosofi, film studier, lov, politik, klassisk civilisation og religiøse studier.

IB: International Baccalaureate 32 point samlet, 16 på højere niveau

International Foundation Year

Internationale studerende, der ikke opfylder vores adgangskrav, kan muligvis deltage i dette kursus efter vellykket gennemførelse af vores internationale grundår.

Typisk kursusindhold

 • Populære filmgenrer
 • Film æstetik
 • Biograf forhistorie
 • Kritiske teorier, kulturhistorie
 • Verdens biograf
 • Hollywood
 • Europæisk film
 • fotografering
 • Professionel praksis
 • Kreativ skrivning / screenwriting

Læring og vurdering

En humaniora grad i Southampton tilbyder dig den brede og varierede læringserfaring du bør forvente af et førende forskningsuniversitet. Vi er forpligtet til at levere en relevant, moderne og overhovedet fornøjelig oplevelse, som sikrer, at du tager udgangspunkt i de færdigheder og forståelse, du har brug for til at starte en karriere inden for en række brancher.

Ledet af akademiske medarbejdere, vil din undervisning give dig mulighed for at engagere dig og bidrage til den verdensledende forskning, der udføres i Southampton, som det sker. Vores medarbejdere værdsætter din mening og mening: Foredrag bliver typisk efterfulgt af et lille gruppeseminarium, som giver dig mulighed for at udforske ideer og temaer, som du føler er særligt relevante. Du vil finde dig selv udfordret intellektuelt og udsat for nye ideer, tilgange og perspektiver. Besøg højttalere fra internationale universiteter og vellykkede fagfolk er en hyppig del af vores forelæsningsserie.

Dit kursus vil være utrolig fleksibelt, så det passer til dine personlige mål og mål. Inden for din grad vil der være et bredt og fascinerende udvalg af moduler relateret til vores specialiteter ledet af akademikere lidenskabelige om deres forskning, der ønsker at engagere dig i deres erfaring. Du kan vælge emner fra ud over din grad for at modificere de viden og erfaringer, du tror, ​​vil hjælpe dig bedst i karrieren foran dig. Hvert modul har et hjem på vores virtuelle læringsmiljø, der tjener som udgangspunkt for at finde ud af mere om hvert fag og gennemføre uafhængig forskning for at udvikle din forståelse til større dybde.

Du vil blive vurderet af mere end blot essays og eksamener. Afhængigt af de moduler du vælger, vil du arbejde i grupper og hold; lave præsentationer indsende gruppeprojekter udføre feltarbejde oprette porteføljer og styre større forskningsprojekter som afhandlinger. Din akademiske rådgiver vil være til rådighed for at yde regelmæssig og støttende rådgivning, vejledning og feedback om dine fremskridt.

Du vil finde de nøglefærdigheder, som arbejdsgiverne søger som tidsledelse, problemløsning, teamwork, deadline og projektledelse, kulturel bevidsthed, arbejde på initiativ og selvstændigt, forholdsbygning og analyse indlejret i din læring. Frem for alt lærer du at kommunikere ideer og entusiasme til en bred vifte af målgrupper på en måde, der er relevant, og at de kan forstå.

Vores kurser har mange unikke og spændende muligheder, såsom at besøge Chawton House Library - det tidligere hjem for Jane Austen, Broadlands Archive, der indeholder papirerne Palmerston og Mountbatten, forskningsaktive feltarbejde placeringer, placeringer i skoler og gymnasier som en del af din grad sådan Som internationalt skrivning i skoler, deltager studenten associeringsordningen og vores udvidede projekt mentor modul. Alle vores elever har mulighed for at tilbringe et semester, et år eller en sommer på et af vores internationale partneruniversiteter for at opleve en ny kultur.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University of Southampton »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date