BA i økonomi

University of Pittsburgh at Bradford

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i økonomi

University of Pittsburgh at Bradford

Læser du finans- eller forretningssektionen på et avis eller nyhedswebsted? Er du interesseret i hvad formanden for Federal Reserve Board har at sige? Og i modsætning til nogen af ​​dine venner kender du faktisk hans navn. Så ville du nok være interesseret i vores økonomi store.

Økonomi er studiet af, hvordan individer i vores samfund allokerer producerer og distribuerer knappe ressourcer. De knappe ressourcer kan omfatte arbejde, råvarer, jord, maskiner og naturressourcer. Økonomer bruger matematiske modeller til at udvikle programmer, der forudsiger svar på spørgsmål og at få data. Økonomi teori og praksis bruges i offentlige, erhvervslivet, non-profit organisationer, forskning og undervisning. Økonomi majors ved Pitt-Bradford analysere og studere grundlæggende økonomiske principper samt økonomiske politiske beslutninger og deres virkninger. Studerende kan modtage praktisk træning gennem involvering i Business Club, der konkurrerer i AT & T Stock Challenge, og / eller arbejder på et forskningsprojekt med en professor.

I vores program vil du analysere og studere grundlæggende principper. Du vil gennemgå økonomiske politiske beslutninger og deres virkninger. Men du kan også blive involveret - virkelig involveret. Deltag i vores Business Club. Konkurrere i AT & T Stock Challenge. Arbejde med forskning med dine professorer.

Med din økonomi grad, vil du kunne finde et godt stykke arbejde. Vores økonomi kandidater arbejder på American Express, i banker og finansielle institutioner, og i handelskamre i store byer. Eller du kan fortsætte med at gå i skole og studere lov, business administration eller statsvidenskab.

Kursus Krav i Major

  • INDLEDNING TIL MICROEKONOMI
  • INDLEDNING TIL MAKROKONOMOMI
  • STATISTISKE METODER
  • INTERMEDIATE MICROECONOMICS
  • INTERMEDIAT MAKROKONOMOMI
  • PENGER OG BANKRING
  • FINANSIELLE regnskabsmæssige begreber
  • CAPSTONE: ØKONOMISKE SYSTEMER
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Bradford, Pennsylvania
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Bradford, Pennsylvania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen