BA i BMus (Hons) Jazz

Adgang til BMus (Hons) Jazz kursus er ved audition. Vi forventer, instrumentale og vokale kandidaterne til at blive i stand til at demonstrere en fremragende tekniske anlæg og en musikalsk / stilistisk bevidst tilgang til performance, herunder improvisation.

&nbsp

Kandidater, der har succes på audition er normalt forventes at få mindst to A-niveauer, herunder musik, lønklasse C eller derover, eller tilsvarende kvalifikationer inden indrejsen.

&nbsp

Tilsvarende kvalifikationer omfatter skotske Highers og BTEC National Diploma / Certifikatet, WBQ, International Baccalaureate, Advanced GNVQ, AVCE eller Advanced Diploma (niveau 3) og internationalt anerkendte kvalifikationer. ABRSM teori kvalifikationer i lønklasse VI eller derover, kan også betragtes som et alternativ til A-niveau.

&nbsp

Under alle omstændigheder er de mindstekrav, der er knyttet til et tilbud om et sted er baseret på individuelle ansøgninger og kan være højere end de mimimum krav, der fremgår ovenfor.

&nbsp

Internationale ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk bliver nødt til at få en anerkendt engelsk kvalifikationer f.eks IELTS, TOEFL eller tilsvarende. For BMus (Hons) Jazz kursus vil du nødt til at opnå en samlet IELTS 5,5 med ikke lavere end 5,5 i læsning, skrivning, lytte eller tale komponenter eller tilsvarende kvalifikation).

Se 4 flere kurser fra Royal Welsh College of Music & Drama »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date