Read the Official Description

forretning

Vi vil udstyre dig med de bibelske og praktiske principper for at lykkes som en effektiv tjener leder i din karriere felt.

En uddannelse i erhvervslivet fra Welch College vil give dig en solid uddannelse i erhvervslivet viden, og forbereder dig til at møde den øgede efterspørgsel for forretningsfolk i alle brancher. Uanset om du er interesseret i business management, kirke ledelse, regeringen, politiet / militær eller nonprofit ledelse, vil du blive udstyret med de bibelske og praktiske principper for at lykkes som en effektiv tjener leder i din karriere felt. Integration tro og læring for regnskab, finans, og erhvervslivet er den struktur, der adskiller Welch College fra andre programmer. Snarere end blot at være en kristen i virksomheden rige - du vil lære, at dit kristne liv kan forme de daglige praksis på markedet.

Afdelingen tilbyder både en fireårig studentereksamen grad i business administration og en to-årig Tilknyt grad.

Program Detaljer

44 - Timers Arts and Sciences Core 30 - Timers Theological Studies 33 - Timers Business Administration Core 21 - Timers Forretning Vægten

  • MBA Forberedelse eller International Business 128 - I alt kredit timer

Sample Core Kurser

BUS 1201. INTRODUKTION TIL BUSINESS - En orientering kursus for alle business-studerende designet til at give en omfattende indledende analyse af alle aspekter af området for erhvervslivet, for at øge deres forretning ordforråd, og at forberede dem på avanceret undersøgelse af business og økonomi.

BUS 2001. ERHVERVSKOMMUNIKATION - Forståelse og anvendelse af principperne om erhvervskommunikation, mundtligt og skriftligt. Analyse af typiske skriftlige kommunikation (forretningsbreve, notater, rapporter) beskæftiger sig med menneskelige relationer og ledelse situationer, herunder udarbejdelse, evaluering, redigering og udarbejdelse af breve og notater.

BUS 3114. JURIDISK og sociale miljø BUSINESS - Hvordan loven imødekommer de skiftende sociale, etiske, politiske, reguleringsmæssige og internationale miljøer gennem en undersøgelse af det juridiske system, business forbrydelser, erstatningsret og produktansvar, forfatningsmæssige grundlag for erhvervsregulering, erhvervsorganisationer, og den regulatoriske proces.

BUS 3206. MARKEDSPLADS MANAGEMENT - En undersøgelse af de grundlæggende marketing koncepter i den amerikanske økonomi. Emnerne omfatter strategisk markedsføring, marketing miljø, segmentering, prognoser, forbrugeradfærd, produktets livscyklus, produktmix, prissætning, reklame, distribution og markedsføring.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Welch College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
128 timer
Fuldtid
Price
612 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date