BA i datalogi

University of Lodz

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i datalogi

University of Lodz

Disse er fuld tid, treårige studier, der fører til bachelorgrad inden for datalogi. Programmet omfatter software engineering, computernetværk, visuel programmering, internetportaler, computergrafik og kunstig intelligens.

Kandidater fra det første niveau Computer Science program tilegne sig viden og færdigheder inden for: programmering, gennemførelse og kontrol af software-komponenter, overvågning af middlesized computersystemer og praktisk anvendelse af edb-værktøjer.

En typisk kandidat kan finde beskæftigelse som administrator af edb-systemer, som programmør, webmaster, operatør og service ledsager af informationssystemer, og efter at have gennemført yderligere krav, kan han eller hun også anvendes som en Datalogi Lærer.

Krav

  • En studentereksamen, en udskrift af registre, der viser de fag / kvaliteter og et bevis for færdigheder i engelsk for udlændinge (medmindre ungdomsuddannelse blev undervist på engelsk) er påkrævet.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,000 PLN
Afgiften på 2000 PLN / år gælder for polske og EU / EFTA-borgere. 2500 EUR / år for studerende fra lande uden for EU / EFTA, ekstra 120 EUR gebyr, der dækker registreringsafgift (for studerende af polsk oprindelse undervisningen er reduceret med 50%).
Information
Deadline
Locations
Polen - Łódź, Łódź Voivodeship
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Polen - Łódź, Łódź Voivodeship
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen