Read the Official Description

Disse er fuld tid, treårige studier, der fører til bachelorgrad inden for datalogi. Programmet omfatter software engineering, computernetværk, visuel programmering, internetportaler, computergrafik og kunstig intelligens.

Kandidater fra det første niveau Computer Science program tilegne sig viden og færdigheder inden for: programmering, gennemførelse og kontrol af software-komponenter, overvågning af middlesized computersystemer og praktisk anvendelse af edb-værktøjer.

En typisk kandidat kan finde beskæftigelse som administrator af edb-systemer, som programmør, webmaster, operatør og service ledsager af informationssystemer, og efter at have gennemført yderligere krav, kan han eller hun også anvendes som en Datalogi Lærer.

Krav

  • En studentereksamen, en udskrift af registre, der viser de fag / kvaliteter og et bevis for færdigheder i engelsk for udlændinge (medmindre ungdomsuddannelse blev undervist på engelsk) er påkrævet.
Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University of Lodz »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,000 PLN
Afgiften på 2000 PLN / år gælder for polske og EU / EFTA-borgere. 2500 EUR / år for studerende fra lande uden for EU / EFTA, ekstra 120 EUR gebyr, der dækker registreringsafgift (for studerende af polsk oprindelse undervisningen er reduceret med 50%).
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date