BA i digital kommunikation

Link Campus University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i digital kommunikation

Link Campus University

SAMMENHÆNG

En god teknisk viden er grundlaget for at beskæftige sig med succes med design og kreativitet. Digitale medier og udviklingshastigheden af ​​IKT (informations- og kommunikationsteknologier), lancere en fortsat udfordring for nye fagfolk og inden for denne sammenhæng af Bachelor og Master of Arts kurser Program har til hensigt at give de nødvendige værktøjer til at løse dem.

Gennem fortsat forskning og undersøgelse kan du derfor beherske den digitale verden for at bruge den som et værktøj til oprettelse af avantgarde-produkter og tegne nye og mere engagerende brugertjenester.

CHARATERISTTICS af kurset

Træningsprogrammerne er præget af en markant eksperimentel komponent, hvilket er et resultat af de forskellige laboratorieaktiviteter, der er designet til at gøre det rigtigt, i samarbejde med interne forskningscentre på universitetet og med andre realiteter relateret til det, hovedsagelig de teoretiske aspekter af lektionerne i klasseværelset.

Et andet unikt kendetegn ved kurset er tilstedeværelsen af ​​højt specialiserede undervisere, repræsenteret af ledere i verden af ​​ikt og interaktionsdesign, der har en betydelig erfaring både nationalt og internationalt, og dette kan sikre overførsel af erfaring, ekspertise og viden akkumuleret i løbet af deres karriere til indskrevne studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen