Read the Official Description

Det engelske program på Grenfell Campus, Memorial University giver dig mulighed for at arbejde mod en bachelor i kunst med en stor engelsk og en minor i et andet fagområde.

Vi tilbyder uddannelse i engelsk litteratur og kreativ skrivning inden for rammerne af et liberal arts program.

Grenfells engelskprogram indeholder nøglekurser, der giver dig en god forståelse af de væsentlige aspekter af engelsk litteratur. Kurserne fokuserer også på specifikke områder af engelske studier, herunder:

 • Canadisk litteratur
 • Dramatisk litteratur
 • Moderne litteratur
 • Kreativ skrivning

Hvorfor studere engelsk på Grenfell?

Hvis du elsker at læse og skrive, vil det engelske program på Grenfell udvide din kreativitet, fantasi og kritiske tænkning. Der er et særligt fokus på kreativ skrivning, og vores instruktører udsætter dig for forskellige verdensudsigter gennem litteraturen, så du kan analysere kultur, verdensarrangementer og dine egne daglige møder på en ny måde.

 • Udforsk både klassisk og moderne litteratur, fra middelalderlige epics til samtidige grafiske romaner.
 • Bedre forstå de sociale og kulturelle forhold for mennesker gennem historien.
 • Gribe fat i de skiftende synspunkter og holdninger relateret til begreber som skønhed og sandhed.
 • Forstå glæden og sorgerne hos andre og fornemmelsen af ​​de begivenheder, der skaber os.
 • Lær veje for at engagere sig med verden omkring dig og værdsætte den mangfoldighed af kulturarbejde, der udføres af forfattere i Canada og rundt om i verden.
 • Få solid kommunikation og kritisk tænkning færdigheder.

Det er overkommeligt

Du vil nyde den laveste undervisningsrate i engelsktalende Canada. Provincial Government har høj prioritet til uddannelse, der yder omfattende finansiering til Memorial University. Dette engagement giver os mulighed for at levere en overkommelig, men højkvalitativ efteruddannelse.

Det er personligt

På Grenfell vil dine professorer kende dig ved navn. Vores lave elev-instruktørforhold sikrer, at din læring vil være personlig og relevant. Med lidt over 1.300 studerende på campus, vil du skabe reelle forbindelser med dine klassekammerater og blive en vigtig del af Grenfell-samfundet.

Vores fakultet specialiserer sig i en bred vifte af litterære genrer fra canadisk poesi og aboriginal litteratur til viktorianske og amerikanske klassikere.

Information til førsteårsstuderende

Ud over de engelske programkrav vil engelske majors også gennemføre en otte-kursus minor i et andet emne. Mindre programmer tilbydes i områder som folklore, geografi og kunsthistorie.

Som Grenfell-studerende kan du deltage i Studentudvekslingsprogrammet, hvor du betaler Grenfell-undervisningspriser, mens du studerer i et andet NSE-medlemsuniversitet i Canada eller USA. Der er også en række udmærkelser og stipendier til rådighed for studerende i det engelske program.

Optagelse

For at blive accepteret til det engelske program på Grenfell, skal du opfylde de generelle adgangskrav til Memorial University og erklære engelsk som din major.

Karriere muligheder

Kandidater fra Grenfells engelskprogram er udstyret til at arbejde på en række områder og fortsætte med at forfølge forskellige karriere som:

 • Lærer
 • Journalist
 • Copywriter
 • Editor
 • PR eller kommunikations professionel
 • Tjenestemand
 • Forfatter eller dramatiker

Præmier og medaljer

Madeline Fowler-prisen på engelsk

Denne pris værdiansættes til $ 100,00, til minde om Madeline Fowler, hvis kærlighed til læsning var en inspiration for hendes børn. Prisen uddeles normalt til en senior studerende med BA i engelsk og engageret i fuldtidsstudier på Grenfell Campus. Prisen vil blive lavet af Senatskomitéen for Stipendier og Finansiel Støtte på anbefaling af programformanden for engelsk.

Universitetsmedalje for akademisk ekspertise på engelsk

Universitetsmedalje for akademisk ekspertise på engelsk gives i kandidatåret til kandidat til bacheloruddannelsen med en engelsksprog, der anbefales af formanden for det engelske program. Prisen er lavet af Senatskomitéen for Stipendier og Finansiel Støtte.

Program taught in:
Engelsk
Memorial University, Grenfell Campus

See 10 more programs offered by Memorial University, Grenfell Campus »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019