Read the Official Description

Mission

Den Engelsk Programmet er forpligtet til at producere studerende dygtige i mundtlig og skriftlig kommunikation og kritisk tænkning, der ligger i studiet af sprog og litteratur inden for kulturelle, historiske, litterære, psykologiske og sociologiske sammenhænge, ​​og derved tjener praktiske behov sine studerende i akademiet og for liv, på lokalt og globalt plan. Ligesom universitetets overordnede mission, er den prisbelønnede fakultet dedikeret til at hjælpe de studerende "finpudse deres evner til at tænke analytisk, kritisk og kreativ" ved at engagere sig i forskning, der bidrager til områderne sprog og litterære studier, og som vil forberede dem til spændende , udfordrende og givende erhverv, såsom undervisning, jura, skrivning, forlagsvirksomhed, public relations, kommunikation, forretning, og mere.

Student Learning Outcomes

  • Udvikle kompetencer i mundtlig og skriftlig engelsk.
  • Opnå en bevidsthed om den historiske, politiske, sociale og psykologiske sammenhæng litterære tekster.
  • Demonstrere færdigheder i nærlæsning fortolkning, kritisk tænkning analyse og evaluering af en række af orale, visuelle, og skrevne tekster.
  • Brug en bred vifte af teknologi og information ressourcer til at indsamle og sammenfatte information og til at producere og formidle viden.

Programmer / muligheder

  • Sigma Tau Delta Honor Society
  • Student Offentlige Oplæsning
  • Den Dillard anmeldelse (et tidsskrift for kunst og bogstaver)
  • Tom Dent Literary Festival (et litterært program af New Orleans Public Library og Den Afrikanske amerikanske Resources Center)

Krav om Bachelor of Arts i engelsk

Komplet i alt 122 kredit timers kurser til eksamen.

Program taught in:
Engelsk

See 15 more programs offered by Dillard University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
15,790 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date