Read the Official Description

Fysik afdeling er dedikeret til de højeste standarder for undervisning og forskning. Vores program afspejler en forpligtelse til streng videnskabelig og teknisk undervisning funderet i en bredere sammenhæng med den liberale kunst tradition.

Som en fysik-studerende, vil du have forskningsmuligheder i hele din bachelor oplevelse på Concordia. Faktisk fysik pensum sikrer, at du vil gøre forskning sideløbende fakultetet. Nogle forskningsmuligheder omfatter planetarisk videnskab, geomagnetisme, eksperimentel atomfysik, atomare og molekylære fysik, matematisk fysik og laser spektroskopi.

Making bedre forbindelser

Concordia udnytter en ny læring koncept kaldet studie fysik, hvor de studerende oplever en problemfri integration mellem foredrag og lab. Fakultetet medlemmer kortvarigt forelæsning i starten af ​​klassen periode, og derefter studerende arbejder i grupper på tre eller fire, enten for at løse problemer eller udføre eksperimenter, der er integreret med foredraget.

Cocurricular Blend

Én fysik store drømme om at bruge sin kærlighed til musik og videnskab til at blive en akustisk ingeniør og design koncertsale. Cocurricular muligheder på Concordia betyder studerende kan kombinere fremragende akademisk forberedelse med en kærlighed for at spille i band eller orkester, eller synge i et kor.

Raketvidenskab

Gør forskning sammen med en NASA videnskabsmand, der er en del af Mars udforskning team. Brug det innovative teknologi i afdelingens Van de Graaf mikropartikelstørrelse accelerator bruges til at simulere de fysiske processer forårsaget af virkningerne af interplanetare støvpartikler på rumfartøjer. Det er en af ​​kun fire sådanne acceleratorer i verden.

Studieforløb

Den fysik afdeling har et program der passer til dine evner og ambitioner i eksperimentel kernefysik, planetarisk fysik, asteroide dynamik, matematisk fysik, laser spektroskopi, teoretisk nuklear astrofysik og højtliggende ballon studier.

Fysik | Større eller mindre

Den professionelle fysik spor vil understrege erhvervslivet og erhvervslivet, det offentlige og forskerskolen.

Fysik Uddannelse | Major

Denne store vil forberede dig til at undervise fysik til studerende i kvaliteter 9-12.

Dual Degree

Med den pre-engineering program, kan du tjene en Bachelor of Arts i anvendt videnskab fra Concordia, og derefter en Bachelor of Science i et bestemt område af teknik fra University of Minnesota - alt i bare fem år.

Efter Concordia

Kandidater fra Concordia fysik afdeling arbejder for virksomheder som Microsoft, 3M og Sanford Health. Vores fysikstuderende har forfulgt graduate arbejde i robotteknologi, kunst bevaring, medicinsk fysik og byplanlægning, og har deltaget i medicinsk skole.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Concordia College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date