BA i kemi

Cardinal Stritch University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i kemi

Cardinal Stritch University

Kemi, studiet af strukturer og egenskaber af stof, spiller en vigtig rolle i både fysiske og biologiske videnskaber og har en afgørende position i vores teknologisk avancerede samfund. de vigtigste mål for den kemi-programmet er: (1) at give en godt afrundet liberale kunst uddannelse med et indblik i betydningen af ​​kemi i hverdagen og en forbedring af kvaliteten af ​​vores miljø; (2) for at give en solid baggrund i de grundlæggende fundamentals og teknikker for kemi; og (3) at forberede eleverne til at forfølge en karriere inden for forskning, undervisning, business, industri, medicin eller apotek.

Grad Krav

  • Program Credits 40
  • Nødvendig Kurser
    Krævede kurser for større: CH 113, 114, 201, 202, 211, 212, 302, 307, 308, 310, 403, 404. Yderligere krævede kurser afhængig fokus: Forskning fokus kræver studerende tager CH 402, 406 og 407. Pre-faglige fokus kræver studerende tager CH 410 og 411. Undervisning fokus kræver, at eleverne tager CH 401.
  • Krævede Auxiliary Kurser 20 ekstra point: BL 106, PY 201, 202, MT 210, 211

yderligere information

Den omhyggeligt designede Kemi program (større og mindre) giver en solid baggrund i almindelighed, organisk, uorganisk, analytisk, biokemi, og fysisk kemi. Analytisk kemi (CH 308) hjælper eleverne lærer at anvende forskellige analytiske instrumenter samt computer dataanalyse. Seminar I (CH 401) giver muligheder for kemi store selskaber at lære historie og filosofi kemi og udvikle en forståelse og værdsættelse for miljøet. Seminar II (CH 402) giver de studerende mulighed for at udforske kemiske fænomener gennem uafhængige forskningsprojekter, eksperimenter og analyser computerdata. Da kemi er forbundet med fysik, biologi og matematik, er de studerende forpligtet til at tage yderligere kurser på disse tre områder. Et minimum af en "C" (2,0) er påkrævet for hver kursus i kemi dur eller mol. Dette omfatter de ekstra kurser. En studerende tjene en lavere kategori end den minimalt acceptable grad i ethvert kursus i dur eller mol kan gentage kurset kun én gang på Stritch. En studerende, der modtager en anden utilfredsstillende kvalitet i ethvert kursus i dur eller mol, vil blive afskediget fra større eller mindre område.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
- $ 14,106 per semester
Information
Deadline
Locations
USA - Milwaukee, Wisconsin
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Milwaukee, Wisconsin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen