BA i kemi

Concordia College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i kemi

Concordia College

kemi

Med en kemi større eller mindre, mulighederne er ubegrænsede. Fra at fortsætte studiet af kemi på kandidatniveau, opnåelse af et job i den kemiske eller farmaceutiske industri, eller til at give et solidt grundlag for en karriere i sundhedssektoren, kemi afdeling på Concordia College er din gateway til fremtiden.

Concordia College kemi afdeling bryster sig af at levere en førsteklasses uddannelse for alle elever i både klasseværelset og laboratoriet. Kemi arbejder også hårdt i at tilbyde en bred vifte af muligheder uden for klasseværelset fra forskning med fakultetet at praktikophold og videre. Afdelingen har en state-of-the-art instrumental laboratorium og et banebrydende laser facilitet for spektroskopi forskning, som begge anvendes i udstrakt grad i både undervisning og en række fakultet forskning.

Afdelingen tilbyder både en standard kemi major og en American Chemical Society-certificeret større med valgfri specialisering inden neurochemistry og biokemi. Flere kemi fakultet medlemmer er også aktivt involveret i neurovidenskab programmet, en roman tværfagligt område, der trækker meget fra kemi, biologi og psykologi.

Faculty Research

Uanset om det er i det akademiske år, eller om sommeren, er mange af de kemi fakultet aktivt involveret i banebrydende forskning. Områder under undersøgelsen spænder fra støjende lys spektroskopi, korrosion hæmning, nedbrydning af miljøet farmaceutiske forureninger og udvikle grønne syntetiske ruter til nye farmaceutiske molekyler.

Undervisning mens du lærer

Fra at gøre oobleck (majsstivelse og vand) til at se deres hår stå på enden ved at berøre en Van de Graaff generator børn elsker at vide, hvordan tingene fungerer. Gennem kemi afdelingens Science Academy, Concordia studerende gå ind i samfundet og vise elementære skoleelever nogle sjove hands-on svar.

Forskning

Fakultetet og de studerende arbejder sammen om forskning er en af ​​Concordia s kendetegnende, og kemi afdelingen bakker op disse muligheder 100 procent.

  • Forsknings- Oplevelser for bachelorstuderende - studerende accepteres til store universiteter over hele landet.
  • Summer Research Program - mønstrede efter ansete REU programmet, de studerende gør hands-on forskning med fakultet, kan deltage i oplæg og diskussioner, og endda have lidt sjov på sociale arrangementer med andre studerende.
  • Authoring Sider - Studerende vises regelmæssigt som medforfattere med fakultet på papirer i prestigefyldte peer-reviewede videnskabelige tidsskrifter.

Efter Concordia

Concordia kemi studerende kommer til udestående forskerskoler over hele landet - Cornell, MIT, Creighton og USC at nævne nogle få. De er studerer tandpleje, farmaci, medicin og fysisk, analytisk, organisk og uorganisk kemi. De seneste gradienter arbejder på en retsmedicinsk forbrydelse lab i Chicago, National Institute of Standards and Technology i Boulder, Colorado., Og Hennepin County Medical Center som en AIDS apotek.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Moorhead, Minnesota
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Moorhead, Minnesota
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen