CAO minimum adgangspunkter 2016: 280 første runde

Program beskrivelse:

Dette bacheloruddannelse (niveau 8) omhandler et areal på drama og teater uddannelse i øjeblikket ikke tilgodeses på tredje niveau i Irland. Anvendt teater anses for at være studiet af drama og teater på tværs af en række praktiske anvendelser og ikke-traditionelle indstillinger, herunder, men ikke defineret ved sceneoptræden eller studiet af litterære tekster. Moderne teater signalerer, at programmet vil beskæftige stort set med de nuværende og emergente former for teater produktion og reception.

Dette program vil søge at formulere den moderne, varierede og evigt skiftende roller teater og dens udøvere i samfundet. På sit hjerte vil være begrebet ensemble, som løst defineret, værdier og fremhæver vigtigheden af ​​praksis med den kollektive. Idéen om en arbejdsgruppe i en pro-social måde teater vil også være centrale for dette program. Dette fremhæver engagement med specifikke steder og publikum, og med tanken om, at teatret har en kerne samfundsmæssig funktion og eksisterer ikke kun som underholdning.

Dette program vil blive tilbudt i tæt samarbejde med Lime Tree Teater, som er placeret på kollegiet campus. Gennem vores forhold til Lime Tree, vil de studerende på programmet blive udsat for de bedste lokale, nationale og internationale praksis gennem besøgende virksomheder, festivaler mv samt fra input af en række gæstelærere og praktikere.

Indgang Krav:

Adgang til programmet er generelt ved ansøgning via CAO systemet (MI001) Alle ansøgere er forpligtet til at opfylde på tidspunktet for indskrivning optagelsesbetingelser fra University of Limerick minimum. Disse er: mindst klasse C3 i to højere niveau fag, og Grade D3 i fire ordinære eller højere niveau fag, herunder matematik>; Irsk eller et andet sprog; og engelsk i Leaving Certificate (eller godkendt tilsvarende *).

  • Med hensyn til de irske undersøgelser følgende accepteres som godkendte ækvivalenter i opfyldelsen minimumskrav adgangskrav til bacheloruddannelsen: National University of Ireland Matriculation Certificate, University of Dublin (TCD) studentereksamen, Nordirland Schools Undersøgelse Råd GCSE og GCE (Advanced Level ) Ansøgere kan opfylde mindstekrav og yderligere adgangskrav fra mere end ét møde i Leaving Certificate.

Alternative Matematik er acceptabelt at opfylde mindstekrav til kun BA indrejse. Det er ikke reckonable for specifikke emne krav eller point formål.

Modne ansøgere skal også indsende en moden Ansøgere Supplerende oplysninger Form direkte til kollegiet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Mary Immaculate College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato