Read the Official Description

psykologi

Den Psykologi program på Welch College fokuserer på rådgivning fra en bibelsk verdenssyn for at hjælpe dig med at se, hvad Gud har bestemt for korrekt funktion. Dine studier vil omfatte et solidt fundament i teologisk studie og psykologisk teori fra et kristent perspektiv.

Kursusaktiviteter fokuserer på menneskelig adfærd og udvikling, lytte og vurdering teknikker, rådgivning teori, og dygtighed bygning.

Uanset om du ønsker at deltage i graduate skole eller gå straks ind på arbejdspladsen, vil en grad fra Welch College Psykologi program hjælpe dig med at analysere menneskelig tanke og adfærd fra virksomhed til ministeriet til socialt arbejde.

Program Detaljer

41 timers Arts and Sciences Core 30 timers Theological Studies Core 41 timers Psykologi Core 12 timer Valgfag

124 - I alt kredit timer

Sample Core Kurser

PSY 2302. GRUPPE OG interpersonelle relationer - Klassen vil fokusere på, hvordan individer interagerer i en større social sammenhæng. Der vil blive lagt særlig vægt på kultur, subkulturer, etnicitet, og deres virkning på den enkeltes erkendelser, følelser og adfærd.

PSY 2401. Levetid UDVIKLING - En undersøgelse af de biologiske og miljømæssige faktorer, der påvirker fysiske, åndelige, intellektuelle, sociale, følelsesmæssige og sproglige udvikling fra undfangelse til død. Udforsker barn, teenager og voksne stadier af livet. Inkluderer årsager og resultater af afbrydelse i eller indgreb med de udviklingsmæssige og læreprocesser.

PSY 3201. Fysiologi ADFÆRD - Dette kursus er designet til at tage en grundig opfattelse af, hvordan Problemet opstår fysiologisk. Særlig opmærksomhed er givet til anatomiske og kemiske årsager til adfærd.

PSY / MIN 3601. CHRISTIAN RÅDGIVNING - Acquaints den studerende med de grundlæggende principper, der er involveret i kristen rådgivning, med sans for bibelske principper involveret, i stedet for rådgivning i den lokale kirke, og problemer præsten og andre, som de forsøger at hjælpe folk gennem rådgivning. Den studerende vil udvikle en forståelse for rådgivning filosofi, færdigheder og teknik egnet til en lokal kirke indstilling.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Welch College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
124 timer
Fuldtid
Price
612 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date