Den grundlæggende grad i Regnskab starter med en forberedende cycle management, og gør det muligt at specialisere sig i regnskab i 3. år. Denne uddannelse giver dig mulighed for at forfølge en Master i Regnskab. Kontrol, revision og rådgivning og / eller forberede revision eller endda coaching og business consulting funktioner.

licens tælles

Licensen i Management - Regnskab speciale giver dig generel viden i Management, med begreber, økonomi ... til at forstå og analysere drift af virksomheder og organisationer. Du vil specialisere sig i handlen med en første teoretisk uddannelse undervist af akademikere, men også praktisk med revisorer af omdømme. speciale moduler og specialiserede certificeringer: Introduktion til SAP CO-modul i ledelsens kontrol, intern revision ... vil forberede dig med praktiske sager i regnskab, revision og rådgivning.

Med denne licens, kan du forfølge en Master CCA forbereder den nationale konkurrence af CES revision eller holde ledelsesmæssige og rådgivning positioner i filialer af virksomheder, eller at tilbringe nødvendige certificeringer CO / FI SAP til at blive ekspert ...

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date