BA i Regnskab

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i Regnskab

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Den grundlæggende grad i Regnskab starter med en forberedende cycle management, og gør det muligt at specialisere sig i regnskab i 3. år. Denne uddannelse giver dig mulighed for at forfølge en Master i Regnskab. Kontrol, revision og rådgivning og / eller forberede revision eller endda coaching og business consulting funktioner.

licens tælles

Licensen i Management - Regnskab speciale giver dig generel viden i Management, med begreber, økonomi ... til at forstå og analysere drift af virksomheder og organisationer. Du vil specialisere sig i handlen med en første teoretisk uddannelse undervist af akademikere, men også praktisk med revisorer af omdømme. speciale moduler og specialiserede certificeringer: Introduktion til SAP CO-modul i ledelsens kontrol, intern revision ... vil forberede dig med praktiske sager i regnskab, revision og rådgivning.

Med denne licens, kan du forfølge en Master CCA forbereder den nationale konkurrence af CES revision eller holde ledelsesmæssige og rådgivning positioner i filialer af virksomheder, eller at tilbringe nødvendige certificeringer CO / FI SAP til at blive ekspert ...

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tunesien - Tunis, Tunis
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tunesien - Tunis, Tunis
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen