Read the Official Description

Accounting store giver et valg af tre koncentrationer.

  • Generel Bogføring: Dette er ideelt for studerende, der er interesseret i virksomhedernes eller generel regnskab og ønsker at færdiggøre deres store let inden for fire år. Studerende interesseret i at forfølge en kandidatgrad kan også være interesseret i den generelle regnskab koncentration.
  • Regnskab og Finans: Denne koncentration giver en fantastisk kombination af business økonomi og regnskab, der vil give de studerende en bredere forståelse af en virksomheds aktiviteter fra et finansielt synspunkt.
  • Offentlig Bogføring: Offentlig Bogføring koncentrationen vil guide eleverne gennem en robust 150 kredit program, der forbereder dem til at tage statsautoriseret revisor eksamen. Concordia studerende har den næsthøjeste beståelsesprocent for CPA eksamen blandt alle Minnesota gymnasier og universiteter (64,4 procent med en gennemsnitlig score på 76).

CPA Club

Concordia regn- studerende har også skabt en studerende organisation kaldet CPA Club for regnskabsmæssige store selskaber til at gå sammen og vært begivenheder på campus, såsom eksterne oplægsholdere, workshops og karrieremuligheder.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Concordia College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date