Read the Official Description

  1. cyklus (bachelor) Uddannelsen er et omfattende program designet til at passe til behovene hos fremtidens management support specialister. Programmet gør det muligt studerende tilegner sig kompetencer (viden og færdigheder) inden for management metoder og teknikker. De kandidater erhverve kvalifikationer og færdigheder, som er nyttige til at støtte ledelsesfunktioner i en virksomhed.

Formålet med programmet er at skabe højt potentiale specialister, der kan arbejde effektivt i global forretning uanset situationen, forretningssted eller kultur. Eleverne lærer og træne, hvordan man genkender og definere forretningsmæssige problemer og hvordan man kan løse dem med forskellige metoder og teknikker til at styre processer i en virksomhed.

Den Bachelor i Business Management Programmet følger de seneste tendenser i verden af ​​lederuddannelse. Kurset struktur giver en holistisk tilgang til og bekræfter vores mål om at skabe høje potentielle specialister, som er i stand til at arbejde i enhver virksomhed miljø.

Krav

  • en studentereksamen,
  • en udskrift af registre, der viser de færdige emner og opnåede kvaliteter,
  • et duelighedsbevis i engelsk for udlændinge (medmindre ungdomsuddannelse blev undervist på engelsk) er påkrævet.
Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University of Lodz »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
3,000 PLN
om året for polsk og EU / EFTA-borgere. 2500 EUR / år for studerende fra lande uden for EU / EFTA, eksklusive yderligere 200 EUR gebyr, der dækker registreringsafgift (for studerende på polsk oprindelse undervisningen reduceres med 30%).
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date