BA i virksomhedsledelse

University of Lodz

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA i virksomhedsledelse

University of Lodz

  1. cyklus (bachelor) Uddannelsen er et omfattende program designet til at passe til behovene hos fremtidens management support specialister. Programmet gør det muligt studerende tilegner sig kompetencer (viden og færdigheder) inden for management metoder og teknikker. De kandidater erhverve kvalifikationer og færdigheder, som er nyttige til at støtte ledelsesfunktioner i en virksomhed.

Formålet med programmet er at skabe højt potentiale specialister, der kan arbejde effektivt i global forretning uanset situationen, forretningssted eller kultur. Eleverne lærer og træne, hvordan man genkender og definere forretningsmæssige problemer og hvordan man kan løse dem med forskellige metoder og teknikker til at styre processer i en virksomhed.

Den Bachelor i Business Management Programmet følger de seneste tendenser i verden af ​​lederuddannelse. Kurset struktur giver en holistisk tilgang til og bekræfter vores mål om at skabe høje potentielle specialister, som er i stand til at arbejde i enhver virksomhed miljø.

Krav

  • en studentereksamen,
  • en udskrift af registre, der viser de færdige emner og opnåede kvaliteter,
  • et duelighedsbevis i engelsk for udlændinge (medmindre ungdomsuddannelse blev undervist på engelsk) er påkrævet.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
3,000 PLN
om året for polsk og EU / EFTA-borgere. 2500 EUR / år for studerende fra lande uden for EU / EFTA, eksklusive yderligere 200 EUR gebyr, der dækker registreringsafgift (for studerende på polsk oprindelse undervisningen reduceres med 30%).
Information
Deadline
Locations
Polen - Łódź, Łódź Voivodeship
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Polen - Łódź, Łódź Voivodeship
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen