BA International Politik

Generelt

5 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Studerende af International Relations får mulighed for at udforske, kritik og forstå de sociale, politiske og økonomiske interaktioner af vores moderne globaliserede verden. Den International Relations Program på Webster University Leiden er designet til at forberede de studerende til lederskab og service i det internationale samfund. Studerende undersøge de store politiske kræfter, humanitære spørgsmål og dynamikken i det globale samfund ved hjælp af moderne amerikanske og europæiske tilgange.

Program Structure

Webster Universitets bacheloruddannelser følger Liberal Arts, som er designet til at give de studerende et godt afrundet uddannelse, og give en bred baggrund for deres fremtidige karriere. Sammen med vores Global Citizenship Program, vil de studerende være i stand til at kombinere områder inden for deres store med valgfag på andre områder, så de kan få viden på forskellige områder. Kurser internationale relationer bliver undervist af akademikere, politologer, advokater og ambassadører. Eleverne opfordres til at drage fordel af studier i udlandet muligheder inden for Webster-systemet og til at forfølge praktik muligheder. Den internationale karakter af fakultetet og de studerende beriger denne akademisk erfaring. Studerende oplever internationale relationer på første hånd på campus.

Læringsmål:

Ved afslutningen af ​​programmet skal den studerende: - Være i stand til at demonstrere viden om centrale delfelter og teorier International Relations som en disciplin.

  • Være i stand til at identificere de vigtigste aktører og institutioner i internationale forbindelser, og at kende deres funktioner.
  • Være i stand til at analysere internationale spørgsmål fra andre end deres egne perspektiver.
  • Være i stand til at vise kendskab til fremmede kulturer og sprog.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Minimer
Leiden , Shanghai , Geneve , Beijing , London + 4 Mere Mindre