Read the Official Description

Vælg en BA i musik ved University of Southampton og udvikle dine musikalske evner på dette unikt varierede og fleksible program. Undersøg det grundlæggende ved hjælp af fundamenter i analyse, kontrapunkt og harmoni.

Fra middelalderens polyfoni til global hip-hop tilbyder vores musikgrads kurser en bred musikalsk uddannelse, der dækker historie, kultur og samfund undervist i spændende forskningsledede moduler. Vores kursus favoriserer ikke en slags musik over en anden, og vores fleksible tilgang betyder, at du kan vælge moduler fra enhver anden disciplin til at supplere dine musikstudier. Du vil blive undervist i tutorials, seminarer og foredrag af verdensklasse akademikere. Vores færdighedsorienterede træning vil give værdifulde overførbare færdigheder til at forberede dig til enhver karriere, der kræver kritisk tænkning, teamwork og skrivefærdigheder.

Lær at skrive din egen musik. Tag vokal og instrumentelle lektioner med en speciallærer. Sæt de færdigheder, der læres på denne BA-grad, til brug ved at deltage i højt profilerede præstationsprojekter leveret af Music Department og af Student Union, der udfører grupper. Kandidater fra denne bachelorgrad fortsætter karriere inden for musikindustrien, musikundervisning, musikterapi og mange andre områder, hvor kreativ evne og teamarbejdserfaring er påkrævet.

Programstruktur

I dit første år giver et kerneprogram for musikstudier en bred grundforbindelse i de grundlæggende elementer i musikens ydeevne, komposition og akademisk musikalsk studie.

I dit andet og tredje år er et frit valg tilgængeligt fra et bredt udvalg af moduler inden for en række musikalske fag. Du kan også vælge at tage op til 25% af dit program i fag fra andre discipliner gennem hele dit uddannelsesprogram. Hvis du forfølge nok moduler i et andet emne, kan du tilføje dette emne som en mindre til din musik BA-grad.

Musikafdelingen moduler falder i fire hovedområder. Hver af disse funktioner en bred mangfoldighed af tilgange og musikalske stilarter:

 • Historie og kritik: introducerer historiske, analytiske og etnomusikologiske tilgange til en bred vifte af emner, fra Mozart i Wien til Global Hip Hop, fra musik i middelalderen til jazzteori og meget mere.
 • Performance: understøtter instrumentelle og vokale præstationer (solo eller ensemble) i klassisk, jazz og pop stilarter, med 20 timers fuldt finansieret individuel undervisning pr. År for solo-udøvende kunstnere, plus to uger mesterklasser, professionelle workshops og gruppe coaching. Vi tilstræber at understøtte forskellige præstationsinteresser: vores elever kan forfølge heavy metal eller klassisk obo, musikteater eller operatør stemme, klassisk sax eller funk, med ekspertvagt fra vores præstationspersonale
 • Sammensætning og musikteknologi: omfatter omfattende projektarbejde og avancerede studieteknikker, hvilket resulterer i indsendelse af en samling af originale kompositioner i klassisk eller kommerciel stil eller begge dele. Moduler i sangskrivning, orkestration og arrangement, og musikteknologi support komposition fra video showreels til streng kvartetter.
 • Kunstadministration, musikterapi og fællesskabsmusik: omfatter moduler, der tager sigte på at opnå viden og faglige færdigheder inden for områder, hvor musikeksamenere kan bygge innovative karriere

Nøgle Fakta

 • Fleksibel kursusstruktur giver dig mulighed for at skræddersy dit program til dine behov, på tværs af ydeevne, komposition og akademisk musikstudie
 • Formålskonceret koncertsal (Turner Sims), der støtter den mest omfattende serie af professionelle koncerter og workshops fra ethvert britisk universitet
 • Dedikerede faciliteter, herunder: keyboard værelse, percussion værelse, jazz og pop repetition rum, yderligere 9 undervisning og ensemble repetition værelser, 16 øvelser værelser, tre elektroniske studier plus stue og 16 netværk multimedie arbejdsstationer
 • Mange storskoleforeningers udøvende grupper (orkestre, band, kor og teatergrupper), udover musikensembler

Typiske adgangskrav

Et niveau: GCE A-niveau

 • AAB til BBB, herunder Grade B i Music; og grad 8 eller demonstreret ækvivalent standard *
 • Ansøgere, der tager udvidet projektkvalificering (EPQ), vil også blive lavet et alternativt tilbud en klasse under standardtilbudet, forudsat at der er en A-klasse i EPQ.
 • Vi accepterer alle et niveau undtagen generelle studier.

IB: International Baccalaureat 34 - 30 point, 17 - 15 på højere niveau, herunder 6 på højere niveau Musik og Grade 8 eller demonstreret tilsvarende standard *

Typisk kursusindhold

 • Historiske og kritiske emner: musikhistorie og analyse fra middelalderen til nutiden; musiketnologi; jazz og pop; emner i sociologi og nutidskultur
 • Performance: solo og ensemble præstation i tidlig musik; klassisk og samtidskunstmusik; jazz og pop
 • Sammensætning: Gratis sammensætning (klassisk og / eller kommerciel, tv og film)
 • Orkestration og arrangering
 • Sangskrivning
 • Musikvirksomhed
 • Musikterapi og fællesskabsmusik

Læring og vurdering

Vores musik kursus i Southampton tilbyder den brede og varierede lærerfaring du forventer fra et førende forskningsuniversitet med en lang tradition for engagement i kunsten. Vores fleksible og innovative læseplan giver et bredt udvalg af emner, så du kan fokusere på din undersøgelse på bestemte områder eller for at forfølge en bredere vifte af interesser. Du vil have en personlig akademisk vejleder til at hjælpe dig med at lave de bedste valg til dine ambitioner. Vi opfordrer dig positivt til at udfordre dig selv og prøve nye ting, herunder former og stilarter af musik, du måske aldrig har oplevet før. Du kan vælge at studere kun musikmoduler eller for at variere din oplevelse ved at tilføje individuelle moduler eller en mindre i et andet fagområde.

Vi bruger mange forskellige formater i vores undervisning. I hvert år af dit kursus kan du forvente en række oplevelser fra en-til-en-undervisning og sammensætning eller faglige tutorials, til mindre gruppeseminarer, til større workshops, foredrag, øvelser og forestillinger. Vurderingen af ​​dit arbejde er lige så varieret. Afhængigt af hvilke moduler du vælger, vil du blive vurderet gennem præstationer, kursusopgaver, præsentationer, gruppearbejde og andre opgaver samt essays og eksamener.

Vi er ivrige efter at hjælpe dig med at få ansættelsesevner inden for og uden for læseplanen. Vores kursus har skolepædagoger, kunstadministration praktikophold og andre muligheder for dig at få værdifuld erfaring til at forbedre din læring og beskæftigelsesegnethed. I løbet af dit studie vil du ikke blot skære din specialiserede musikekspertise, men også få generelle færdigheder inden for tidsledelse, kommunikation og problemløsning, der vil tjene dig godt i enhver karriere.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University of Southampton »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date