BA Psykologi

Generelt

5 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Bachelor of Arts (BA) i psykologi er designet til at give de studerende et fundament inden for psykologi. Studerende vil få en forståelse af kompleksiteten og mangfoldigheden af ​​menneskelig adfærd og de psykologiske teorier og begreber, der hjælper forklare menneskelig adfærd. Som psykologstudent på Webster Leiden Campus får du mulighed for at studere disciplinens specifikke problemstillinger, teorier og videnskab og også opnå en forståelse af kompleksiteten og mangfoldigheden af ​​menneskelig adfærd.

For at opnå dette, vil du bruge metoder, der spænder fra det videnskabelige til det filosofiske, fra eksperimentel til den teoretiske. Gennem disse metoder vil du udvikle og anvende problemløsning færdigheder, som vil hjælpe dig tænke analytisk og til at kommunikere klart og overbevisende gennem hele dit liv og karriere.

Læringsmål:

Ved afslutningen af ​​programmet, vil de studerende kunne: - Beskrive de vigtigste begreber, teoretiske perspektiver, empiriske resultater og historiske tendenser i psykologi.

  • Diskuter erhvervsmæssige beskæftigelser tilgængelige i en række forskellige indstillinger, givet deres psykologiske viden, færdigheder og værdier.
  • Analysere og anvende forskningsmetoder i psykologi, herunder forskning design, dataanalyse og fortolkning.
  • Implementere brugen af ​​kritisk og kreativ tænkning, skeptisk undersøgelse, og, når det er muligt, at den videnskabelige tilgang undersøge problemer i forbindelse med psykologi.
  • Diskuter de faktorer, der bidrager til mangfoldighed, multikulturalisme, og ulighed inden for og mellem nationerne.
  • Anvend psykologiske principper for personlige, sociale og organisatoriske spørgsmål.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Minimer
Leiden , Shanghai , Geneve , Beijing , London + 4 Mere Mindre