BA udmærkelse i international markedsføring

University of Westminster, Westminster Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA udmærkelse i international markedsføring

University of Westminster, Westminster Business School

Dette kursus udforsker kompleksiteten og mangfoldighed står marketingfolk, når de opererer i et meget konkurrencepræget verden markedsplads. Det vil give dig den viden, færdigheder og praktisk erfaring, du har brug for at forfølge muligheder med internationale organisationer på områder som strategisk markedsføring planlægning, markedsundersøgelser, marketing kommunikation og brand management.

Vores grader i markedsføring har et fælles første år, som giver dig mulighed for at opleve alle de vigtigste områder inden for marketing, før du fi nalise din uddannelse til at matche din karriere valg. Vi leverer relevante undtagelser fra Institute of Direct og Digital Marketing (IDM), og sigter mod at give dispensation fra andre faglige organisationer, herunder Chartered Institute of Marketing (CIM).

Kursets indhold

I løbet af kurset vil du udforske områder som udvikling af en international markedsføringsstrategi, global strategisk ledelse, styring brands, udvikling af produkter, og gennemføre, koordinering og styring af international markedsføringsindsats.

Undervisningsmetoder fokus på aktiv studerendes læring gennem seminarer, workshops, problembaseret og blended learning (herunder gruppearbejde i år 1 og 2) designet til at engagere din interesse.

Vurderingsmetoder kan omfatte essays, rapporter, præsentationer, case studies, videoer, podcasts og plakater, samt tid-begrænset in-class prøver og eksaminer.

Emner af undersøgelsen

Følgende emner er vejledende for, hvad du vil studere på dette kursus.

År 1 (Credit Level 4)

Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Business Practice for Marketing
 • Køber Adfærd
 • Global Business Environment
 • Marketing Principper

Du vil også få mulighed for at tage en option modul, der udvider dine færdigheder eller hjælper dig med at få mere dybdegående viden om dit fagområde; din indstilling modul kan være et fremmedsprog.

År 2 (Credit Level 5)

Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Business Practice for Marketing
 • Global Markets
 • Marketing Metrics
 • Marketing Research

Plus to muligheder fra: Distribution og Detail, etik og social ansvarlighed i Marketing, Marketing B2B, Marketing Services, Sport Marketing eller andre områder af erhvervslivet, herunder sprog.

Erhvervserfaring eller Study Abroad år

Mellem år 2 og år 3 kan du vælge at studere engelsk-undervist i et år på en af ​​vores oversøiske partnerinstitutioner. I øjeblikket kan du tage et år i udlandet at studere (eller kombinere arbejde og studere) i Berlin, København, Madrid, Paris, Valencia, og andre steder i Europa, herunder Moskva, samt Brisbane, Melbourne og Sydney (Australien), Japan, Canada og USA. Der er også mange muligheder for dem med passende sprogfærdigheder til at studere på det lokale sprog i Frankrig, Tyskland og Spanien, blandt andre.

Alternativt mellem år 2 og år 3 kan du foretage en etårig, fuldtids business placering som en Erhvervserfaring År i Det Forenede Kongerige. Ledere i internationale finansielle institutioner, centralbanker, banker, offentlige institutioner, corporate finance afdelinger, investeringsbanker, finansielle rådgivere

År 3 (Credit Level 6)

Emner af undersøgelsen omfatter:

 • Cross Cultural Studies i Marketing
 • Global strategisk ledelse
 • International Marketing strategi
 • Marketing Communications

Plus to muligheder fra: Destination, kulturelle og Heritage Marketing, afhandling, Interaktiv og Digital Marketing, administrerende Brands, New Product Development eller andre forretningsområder, herunder sprog.

Westminster valgfag

Som en del af dit kursus kan du tage valgfrie moduler. Valgfag er en spændende mulighed for at udvide din oplevelse på universitetet og at opnå færdigheder og viden, der vil hjælpe med at gøre dig mere beskæftigelsesegnede.

International Foundation kursus

Vi arbejder i partnerskab med Kaplan International College London for at give Foundation kurser for internationale studerende, der ikke opfylder kravene grad adgangskrav vores bachelor.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
University of Westminster, Westminster Business School
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
9,250 GBP
Hjem / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen