BA filmskabelse

London Film Academy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

BA filmskabelse

London Film Academy

En unik mulighed for undergraduates at fuldføre en intensiv toårig BA i filmskabelse. Vores tværfaglige tilgang vil udstyre dig med verdensklasse færdigheder, viden og løbende support til at udmærke sig på dit valgte område. Lær din håndværkshåndværk gennem samarbejde med andre filmskabere under den ekspert vejledning af prisbelønnede fagfolk. Udfør derefter dine studier på vores partneruniversitet og lancere din karriere, erfarne, fuldt kvalificerede, og med de nyeste færdigheder og vigtige branchekontakter skal du lykkes i film og tv.

"Jeg har erhvervet så mange færdigheder siden jeg begyndte på dette kursus, jeg nyder at komme til klassen hver morgen, hvad enten det er scriptwriting, filmografi eller lyd og nedsænker og udfordrer mig inden for hver afdeling" (Tessa Rose Van Erlach, Student)

Ved første øjekast:

 • 2 år (År 1 ved LFA: 12 måneder, minimum 30 timer om ugen)
 • Filmproduktion i fuld størrelse - Tog, samarbejde og besætning på produktioner
 • Lær af nuværende, prisvindende tv- og filmbranchens fagfolk
 • Små gruppearbejder giver maksimal skræddersyet feedback og support
 • Arbejde med både Super 16mm og high-end digitalkameraer

Oversigt

 • Varighed: 2 år, fuld tid
 • Indtag: april og september hvert år
 • Timer: 30 pr. Uge (plus ekstra timer, inkl. Aftener og weekender)

Gennemførelse af en BA med London Film Academy giver dig omfattende on-set erfaring i et produktionsmiljø. Vores BA-sti tilbyder en unik mulighed for et begrænset antal exceptionelle studerende med tidligere erfaring og viden om filmfremstilling, der ønsker at arbejde sammen med vores studerende på niveau 7 (MA tilsvarende) for at lave film. Ikke alene kan du opnå en BA på to år, men du oplever både en filmskole og universitetsmiljø, og alt dette har at tilbyde hvad angår netværk og adgang til ressourcer.

År 1, der er baseret på London Film Academy , er et meget krævende og intenst program, der giver studerende typisk over 30 timers undervisningstid pr. Uge (stort set mere end de fleste andre kurser). Som et tværfagligt kursus bliver du instrueret i alle vigtige filmskabende roller, herunder Directing, Screenwriting, Cinematography, Producing, Sound and Editing. Vejledere er førende industrieksperter, som giver relevant og hensigtsmæssig vejledning og forklaring på deres håndværk. Vores lave tutor-til-studio-forhold (regelmæssigt 8 studerende til hver vejleder) sikrer, at eleverne på LFA modtager betydelig feedback og support, der er skræddersyet til deres behov. Vejleder og personale mødes regelmæssigt med studerende for at vejlede og rådgive om deres bedste chance for at få betalt arbejde inden for filmindustrien.

Under kurset forventes det at tilpasse sig højtryksmiljøet for filmskabelse og udføre hver besætningsrolle mindst en gang på tværs af et stort antal filmproduktioner. I modsætning til andre filmskoler er alle kursusmaterialer og filmbudgetter inkluderet i dine kursusafgifter. Brug af både Super 16mm og high-end digitalkameraer (som f.eks. Arri Alexa eller Sony F55) giver dig mulighed for at skabe en lang række projekter, der sikrer, at du forlader LFA med et imponerende showreel af arbejde.

År to, efter vellykket gennemførelse af kurset på LFA studerende, fortsæt derefter deres studier på vores samarbejdende universitet, University of Hertfordshire, for at opnå deres BA Hons kvalifikation.

Adgangskrav

For at bestille dit sted på dette kursus venligst:

ENTRYKRITERIER

BA filmskabende ansøgere skal også anvende med:

 • Et eksempel på et skriftligt stykke arbejde: En kritik af en film, du har set eller et filmskrift, du har skrevet
 • Et eksempel visuelt arbejde: En præsentation af fortællingsserier af fotos eller et dvd / weblink til en film, du har lavet eller et projekt du har lavet, der afspejler din interesse for filmskabelse
 • Kun stipend / stipendier: En personlig erklæring om hvorfor du skal få tildelt stipendium eller stipendium.

Se venligst filmprofil- ansøgningstjekliste for yderligere oplysninger

 • Visuelt og skriftligt arbejde indsendt inden deltagelse i et interview - vi leder efter potentiel kreativ fi lmmaking evne, som det fremgår af visuelt og skriftligt materiale
 • Alle ansøgere skal være flydende på engelsk: Engelsk Sprogniveau: Øverste Mellemliggende
 • Nogle praktiske erfaringer med filmproduktion er ønskelige, undtagen i tilfælde hvor studerende kan demonstrere overførbare færdigheder inden for andre relevante områder

Alle internationale studerende uden for EØS (ikke-EU-lande) skal få et Tier 4 General Student Visa for at komme ind i Storbritannien. Se venligst Visaoplysninger for flere detaljer.

Hvilke slags studerende søger vi?

 • Forpligtede og dedikerede mennesker med en bevist passion for filmskabelse og ønsker en professionel karriere i film eller tv
 • Samarbejdende, artikulerede og kreative mennesker, der kan demonstrere et stærkt instinkt til grammatikken af ​​visuel fortælling
 • De, der ønsker en praktisk uddannelse på tværs af flere nøgleområder bag kameraet, enten fordi du ved, at du vil have en grundig grundforbindelse på alle områder af filmskabelsesprocessen, eller du er ubestemt om, præcis hvilket område af film- og fjernsynsindustrien appellerer til dine styrker.

Ansøg nu

For at søge online skal du klikke på kursusdatoen nedenfor.

 • 7. maj 2018 - 19. maj 2019
  Kursgebyr: £ 23000
  Pionierspris deadline: 01.02.2018
  Ansøgningsfrist: 05.03.2018
  Sidste ansøgningsfrist: 09.04.2018

 • 1. oktober 2018 - 13. september 2019
  Kursgebyr: £ 23000
  Studerende / Delvis stipendium: 01.08.2018
  Sidste ansøgningsfrist: 01.09.2018
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret January 30, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
23,000 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen