Read the Official Description

Filosofien er den ældste af akademiske discipliner, men usikkerhederne i det moderne liv gør de traditionelle filosofiske udfordringer endnu mere presserende i det 21. århundrede.

Under BA i filosofi i Southampton får du en indgående kendskab til filosofiens kerneområder, mens du forfølger dine egne interesser gennem valgfrie moduler på de store filosoffer og nøglefilosofiske emner. Du vil blive uddannet som selvstændigt indstillet, selvsikker person med de færdigheder, der kræves for en vellykket karriere.

Programstruktur

Du vil have enhver mulighed for at udvikle dine egne tanker om filosofiske spørgsmål og til at engagere sig i filosofisk debat.

År 1 tilbyder forelæsningsbaserede moduler med fokus på centrale temaer, designet til studerende, der er ny til filosofi, samt dem, der har en vis bekendgørelse med emnet sammen med medarbejderledede tutorials med tre til fem studerende.

I år to vil du tage et kerne modul i filosofiens historie, ledsaget af små gruppeseminarer og vælge mellem en række valgfrie moduler.

Nøgle Fakta

  • Usædvanligt bred vifte af kurser, med meget af vores undervisning udført i virkelig små grupper.
  • Høje kontakt timer, herunder en-til-en-vejledning fra fakultetet fra dit første år.
  • Fleksibel pensum giver dig mulighed for at designe din egen studievej.

Typiske adgangskrav

Et niveau: GCE A-niveau

  • AAB til ABB fra 3 A-niveauer.
  • Ansøgere, der tager udvidet projektkvalificering (EPQ), vil også blive lavet et alternativt tilbud en klasse under standardtilbudet, forudsat at der er en A-klasse i EPQ.

IB: International Baccalaureat 34 til 32 point samlet med 17 til 16 på højere niveau.

Typisk kursusindhold

Over hvert år tager du otte moduler, eller tilsvarende, fire i hvert semester.

Lær et sprog

Dette program giver dig mulighed for at tage et sprogmodul som et frit valgfag. Disse er opdelt i syv faser, fra absolut nybegynder til nærmeste modersmålsniveau. Venligst email din Student Office, hvis du har spørgsmål vedrørende dine modul muligheder.

Læring og vurdering

Vores undervisning bygger på den spændende forskning i Southamptons filosoffer, som alle er aktive involveret i at præsentere og offentliggøre deres arbejde for internationale publikum.

Vi lægger særlig vægt på mindre gruppeundervisning. Udover foredrag deltager du fra dit første studieår i tutorials og seminarer, hvor du vil udforske og udvikle dine egne ideer i diskussion med medstuderende og medarbejdere.

Du vil blive vurderet af mere end kun essays og eksamener. Afhængigt af hvilke moduler du vælger, vil du arbejde i hold, give præsentationer, indsende gruppeprojekter, udvikle websites og administrere større forskningsprojekter som afhandlinger.

Hver elev er tildelt en personlig akademisk vejleder, en førende akademiker, der yder hjælp og støtte på alle uddannelsesniveauer.

I hele graden giver vi avancerede færdigheder indenfor tankegang, forskning, kommunikation og analyse, færdigheder, der sammen med den støtte, der tilbydes af universitetets karriere service, vil forberede dig til videre studier eller en fremtidig karriere.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University of Southampton »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date